Drezenin Herra

Our fury is greater than the worst stormy weather
I grasp the sword in my hand, this is for my brothers,
This is for my land
With blood on my face to battle I ride
With dust in my eyes, with faith in my heart
Until death do us part


Staunton Vhane, Deskarin ritari
  • Haettuaan parannusta porttituvasta jatkuu matka takaisin linnakkeen syvyyksiin. Heidät kuitenkin väijytetään vastaanottosalissa: joukko thoxal-demoneita, joidenka petturuuden ja epäluulon aura pistää Neeman ja Noctiksen päät sekaisin. Noctis hyökkää Neeman kimppuun, ja Neema taistelee takaisin. Thoxalien kuoltua Durotanin ja Khadonin iskuihin loppuu lumouksen voima. Neema ja Noctis palaavat paikattavaksi, sillä molemmat ovat haavoittuneet pahasti. Durotan ja Khadon tutkivat hieman huoneesta ulosvieviä teitä, ja kiinnittävät kolmen demoniminotaurin huomion. Kaksikko ei halua taistella jättimäisiä olentoja vastaan vielä, vaan käyttävät Durotanin löytämää ulottuvuusovi-sauvaa ja pakenevat.
  • Ulottuvuusoven avulla he siirtyvät linnakkeen pihalle. he kertovat Neemalle ja Noctikselle mitä sisällä odottaa, ja parannuttuaan he suuntaavat takaisin. Lopulta he kohtaavat viisi demoniminotauria, jotka kaatuvat yllättävän helpolla. Matka jatkuu linnakkeen huipulle. Yläkerrat ovat tyhjiä, mutta ovat täynnä merkkejä demonien asutuksesta, kuten Deskarin rukoushuone. He löytävät vankisellin, jossa lojuu tajuton mies. Durotan vapauttaa tämän, ja Khadon tunnsitaa tämän Maranse Delaskruksi, kuuluisaksi seikkailijaksi Mendevistä. Maranse on sekava kidutuksesta, ja kestää hetki saada mies tajuamaan että he ovat ystäviä. Maranse kiittää innokkaasti, ja haluaa auttaa. Hänet kuitenkin viedään porttitupaan lepäämään. Maranse osaa kuitenkin kertoa missä Uljauden Miekka on- Iomadaen kappelissa olevassa salahuoneessa. Tutkittuaan huonetta he löytävät tien salahuoneeseen. Salahuoneessa on kolme patsasta ja Iomadaen pyhä lippu- Oikeuden Miekka. Kun Neema koittaa ottaa sen, paljastuu se kuitenkin vain kuvajaiseksi. Huoneen ovi sulkeutuu ja menee lukkoon. Samalla kaksi patsasta paljastavat todellisen luonteensa- matkijoita. Niiden tahmainen iho riistää osan aseista, mutta taistelu päättyy pian. Neema kumoaa taikuuden ovesta, ja he pääsevät pois ansasta.

Joran Vhane, vastahakoinen veli
  • Jatkettuaan matkaa viimeisiin tutkimattomiin huoneisiin, he kuulevat yhden oven takaa takomisen ääntä. Avattuaan oven he näkevät kääpiön takomassa demonisen ahjon vieressä. Heidät kuitenkin huomataan, ja kattoparruilta laskeutuu huoneeseen 4 babau-demonia. kääpiö esittele itsensä Joraniksi, ja varoittaa heitä veljestään ja käskee heitä poistua. Neema koittaa puhua järkeä tälle, mutta hän ei usko ja taistelu alkaa. Demonit eivät ole este, ja Durotan kaataa Joranin maahan. Samalla kuitenkin ovet huoneeseen remahtavat auki, ja kaksi demoniminotauria astuu huoneeseen. Näiden perässä paikalle marssii toinen kääpiö, Drezenin linnan herra Staunton Vhane. Tämä kiroaa heidät ja oman veljensä, ja käy päälle. Durotan käy taisteluun minotaurin kanssa, ja Khadon tiputtaa toisen samanlaisen muutamalla nuolella. Noctis käy Stauntonin kimppuun. Noctis kuitenkin jää alakynteen. Neema käy iskostamassa raivon Durotaniin, ja käskee tämän auttaa Noctista. Neema upottaa keihäänsä demoniminotaurin sydämeen. Durotan ja Noctis käyvät yhdessä Stauntonin kimppuun, mutta kääpiö on yhä voitokas. Neema auttaa loitsuillaan, ja Khadon antaa tulitukea jousellaan. Noctis kaatuu maahan epäpyhien liekkien voimalla mutta Staunton seuraa perässä- Khadonin nuolet löytävät maalinsa, ja Drezenin herra kaatuu maahan.

How dark the night may seem
A new day always heals\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped