Demonin harhaoppi

Merely the sound of your voice
Made me believe that
that you were her
Just like the river disturbs
...my inner peace


Arushalae, Desnan palvoja ja harhaoppinen demoni.
  • Taistelun jälkeen alkavat sankarit tutkia linnaketta, etsien merkkejä Nurahista. Khadon löytää kellotornin, ja suuntaa kohti sen ovea. Mutta tornia ympäröi jonkinlainen voimakenttä, joka polttaa Khadonia. Durotan koettaa myös, mutta saa osakseen myöskin tornin loitsun efektin. Lopulta Neema astuu ovesta lävitse, osoittaen mielen lujuutensa voiman ja alkaa tutkimaan tornia.
  • Kellotornista hän löytää asumisen jälkiä. Ennen kun hän ehtii tutkia pidemmälle, syöksähtää katosta nuoli joka jää törröttämään pöytään Neeman vieressä. Katosta häntä puhuttelee naisen ääni:

Kerro kuka olet ja poistu talostani, tai seuraava osuu maaliinsa.

Neema katsahtaa ylös, ja puhuttelee hahmoa:

Minä olen Neema Tuathain Danaan, ja minä en ole uhka sinulle. Haluan vain puhua.

  • Hahmo laskeutuu katosta, ja Neema hätkähtää: Succubus, jonka haarniskassa komeilee Desnan perhossymboli. Neema ja Arushalae-niminen succubus juttelevat pitkän tovin. Hän oli se, joka kirjoitti Drezenin vankityrmässä olleen rukouksen, ja hän oli myöskin varoittanut aikoinaan yöllä Durotania Drezenin vaaroista.
  • Arushalae oli aikoinaan riivannut Desnan papin, mutta samalla hän oli saanut nähdä maailman Desnan silmin- maailman, joka on täynnä loputtomia ihmeitä ja tähtien kauneutta. Tämä oli liikaa demonin mielelle, ja se iskosti maahan tämän pahan luonteen. Siitä päivästä lähtien hän on tehnyt katumustyötä vanhoista erheistään- Neema haluaa esitellä Arushalaen ystävilleen, mutta varoittaa tätä Noctiksen temperamentistä.
  • Neema esittelee uuden tuttavuuden, mutta Noctis ei usko demonin sanoja, vaan vetää miekkansa esiin. Durotan on vaiti, mutta Khadon on hieman avoimempi, varsinkin kun Arushalae kertoo ottaneensa tähän yhteyttä kellotornin avulla- kello on muinainen Desnan artefakti, joka suojelee aluetta ympärillään. Noctikselle riittää, ja tämä käskee demonia katoamaan tai hän tappaa tämän. Arushalae kiittää Neemaa ja Khadonia, ja kertoo että vain pyytämällä he voivat saada apua. Hän myöskin neuvoo heidät viherportille, jossa sijaitsee Baphometin palvojien suojapaikka- Luulabyrintin ritarien suojapaikka.
  • Riideltyään hetken Neeman tekojen järkevyydestä, aloittavat he matkan kohti viherportin metsää ja suojapaikkaa. Kaukosiirron avulla he taittavat matkan nopeasti, mutta metsässä matka pysähtyy. Vaikka he löytävätkin joukon kultisteja, ei näistä irtoa vastausta. Loputtomalta tuntuvan etsinnänä jälkeen he löytävät illuusioseinän. Neema katsoo loitsulla sen lävitse, ja löytää kuin löytääkin tien suojapaikkaan. Suojapaikan suurien adamantium-ovien edustalla he joutuvat kuitenkin taisteluun sen vartijoiden kanssa- joukko demonisia minotaureja sekä basiliskejä, mutta he eivät tuota kovinkaan pahaa vastusta. Mutta nyt täytyisi vielä päästä murtumattomista ovista lävitse.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped