Luulabyrintin Temppeliherrojen Pyhäkkö

From the first day
I always knew
the way I'm gonna die
it's gonna be so violent


Jerribeth, petollinen kuiskailija.
  • Ovi vaikuttaa kaikin puolin läpitunkemattomalta. Miekat eivät läpäise sitä, taikuuden kumoaminen ei onnistu, taikasanoja ei löydy- lopulta Noctis turhautuu ja alkaa jo melkein kaivamaan tunnelia linnakkeeseen. Durotanin onnistuu kuitenkin iskostamaan itsensä oven taikuuteen ja raskaat ovet aukeavat.
  • Heidän ei tarvitse kulkea kauaakaan pyhäkön pylvässaleissa ennen kuin heidän kimppuunsa käydään. Demonisia minotaureja ilmestyy käytävistä, ja kun ensimmäiset kaatuvat uusia ilmestyy tilalle. Lopulta viimeinenkin peto on kaatunut maahan. He jatkavat matkaa syvemmälle, kunnes löytävät Baphometin kappelin. Täällä he taistelevat Kolakavusten, sarvidemonien kanssa. Nopean kamppailun jälkeen he tutkivat kappelin kammiot. Noctis löytää riimun, jonka Neema tunnistaa suojariimuksi- pahuutta vastaan, kummasti. Neemaa moinen hämmentää, ja hän jää tutkimaan tätä riimua. Noctis ja Khadon jatkavat jo eteenpäin.
  • He löytävät oudon laboratorion täynnä ihmisennahkaa muistuttavaa seittiä. Khadon ja Noctis päättävät jättää huoneen rauhaan, mutta löytävät jotakin pahempaa. Noctis avaa oven, ja tämän takaa löytyy tuttu kasvo- haltianainen Jerribeth, jonka he kohtasivat aikoinaan Talviauringon klaanin mailla. Noctis ei anna haltialle vuoroa puhua, vaan käy raivoissaan tämän päälle. Kahden iskun jälkeen nainen muuttaa muotoaan, paljastaen todellisen nahkansa- suunnaton Glabrezu-demoni. Tämän käärmesauva ja suunnattomat kourat repivät ja raastavat Noctista. Khadon rientää apuun, Durotan ja Neema kannoillaan. He kuitenkin tulevat paikalle myöhässä, ja voivat vain kauhuissaan katsoa kuinka demoni repii Noctiksen kappaleiksi.
  • Durotan käy karjuen kostoa demonin päälle. Neema yrittää loitsia taivaallista tulta Glabrezun niskaan, mutta demonin suojaukset kumoavat loitsun. Tämän loitsu sen sijaan iskee voimalla- musta energia repii Neeman ruumiin rikki ja shamaani kaatuu maahan kuolleena. Durotanin raivo kasvaa entisestään. Khadon ampuu demonia jousellaan yliluonnollisella nopeudella, mutta tämäkin kostautuu-demoni ottaa Khadonin kohteeksi, ja kaataa pyhän miehen maahan, murskaten tämän kallon sauvallaan.
  • Durotan alkaa tajuta olevansa heikoilla. Painovoima kääntyy miestä vastaan, ja Jerribeth kutsuu lisää liittolaisia luoksensa. Durotan päättää selviytyä, ja Roudantuska siirtää Durotanin turvaan Drezeniin. Surkeana hän palaa Irabethin luokse, kertoen tappiostaan. Irabeth on järkyttynyt. On vain yksi joka voi auttaa heitä enään- Kuningatar Galfrey.

Jerribethin todellinen ulkomuoto.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped