Syöverin reunalla

Paint me black, demonize me
This is how you pay me back?
Do you ever really know someone until you look away?
Misplaced my trust, only to learn
Honesty is just a word


Nahyndrian kristalli
  • Kun Vang on lopultakin voitettu, alkavat sankarit tutkia tämän tukikohtaa. He löytävät joukon dokumentteja, aarteita ja oudon adamantium-arkun, jonka sisältö on mysteeri. Durotan käy noutamassa Neeman kironneen kiven, ja taiteilee sen reppuunsa sitä koskematta. Khadon saa laatikon auki, ja löytää sen sisältä mustaa ainetta täynnä olevan koeputken, joka on pingotettu valjaiden väliin arkun keskelle. Kuvottava haju ja sairas ilma huokuu laatikosta, ja Khadon antaa ylen ja sulkee rasian. Khadon tunnistaa jalokiven ja nesteen joka siitä on tislattu- Nahyndrianin kristalli, kiteytynyt demoniruhtinaan sielu. Molemmat päätetään ottaa mukaan Drezeniin, mutta kun paljastuu että kristalli estää kaukosiirto-loitsujen käytön, ottaa Noctis kiven reppuunsa ja sanoo juoksevansa takaisin Drezeniin.
  • Durotan siirtää kolme sankareista ja haavoittuneen Nurahin Drezeniin, ja he päätyvät Irabethin työhuoneeseen. He etsivät komentajan käsiinsä, ja ilmottautuvat hänelle. Irabethin kasvoista paistaa yllätyksen ja huolen tunteet, ja Nurahin nähtyään hän nämä nousevat pintaan. Hän haluaa kuulla sanatarkasti, mitä Viherportissa ja Luulabyrintin temppeliherrojen pyhätössä oikein tapahtui. Neema ja Khadon kertovat Arushalaesta, Jerribethistä, Vangista ja kuolemastaan Irabethille, joka on järkyttynyt. Hän oli tarjonnut joukkojaan apuun, mutta Durotan oli tehnyt päätöksen ilman hänen konsultointiaan. Samalla hän raivoaa Neemalle tämän sokeasta luotosta Succubukseen, mutta kaikki pitävät päänsä. Oikeat kuulustelut ovat kuulemma vasta tulossa, sillä Ozemin ritarit ovat tulossa Drezeniin. Irabeth pyytää heitä poistumaan, ja käskee ilmottautumaan parakille tunnin päästä.
  • He tekevät työtä käskettyä, ja saapuvat parakeille. Sielä heitä kuulustellaan loitsuin ja tiukoin kysymyksin, etsien merkkejä riivauksesta tai mielen hallinnasta. Ainoa asia mitä he saavat selville on että Durotanilla on sormessa musta sormus, jota ei saa pois joka oli osa sopimusta Jerribethin kanssa. Heidät eristetään parakkiin yöksi. Illasta Noctis saapuu Drezeniin, jossa hänet riisutaan aseista ja kahlitaan. Noctis on jokseenkin asiasta ärsyyntynyt, mutta leikkii mukana. Hänet viedään myös Parakkiin, jossa muut jo odottavat. Kun he kysyvät kristallista, kertoo Noctis kuinka se alkoi viemään hänen voimiaan ja hän heitti sen tulivuoreen. Tilanne on valitettava. Aamulla Noctis viedään myös kuulusteluun, jonka jälkeen sankareille kerrotaan että heidät on pistetty kotiarestiin, eivätkä he saa poistua Drezenistä. Neema alkaa saman tien harrastamaan kansalaistottelemattomuutta, ja siirtyy puunsa avulla Elementtien taloon meditoimaan. Durotan alkaa takomaan mahtisormusta, ja Khadon mietiskelee.
  • Kuluu päiviä, ja yhtäkkiä torni linnassa räjähtää. Aravashnialin työhuone! Sankarit kiiruhtavat paikalle, ja Noctis löytää tämän haavoittuneena, ja kiidättää hänet sairastuvalle. Neema tutkii huonetta, ja löytää energiajäämän leijumassa huoneen keskellä. Sulaneet adamantium-arkun kappaleet kertovat julmaa tarinaa: ilman kanssa kosketuksiin päässyt Nahydrianin uute muuttuu äärettömän epävakaaksi ja aiheutti tämän tuhon. Energia häviää ilmaan, ja kappaleet kerätään mukaan. Myöhemmin sairastuvalla Aravashnial on kuitenkin yhä elossa, mutta sekavassa tilassa. Hän kertoo Nahyndrianin uutteen voimista, ja siitä mistä sitä saadaan. Sillä voimistetaan demonien voimia, ja sitä saadaan Syöverin uumenista. Vangin kirjoista Aravashnial sai selville että uutetta tehdään jossain päin Maailmanhaavaa, ei kovinkaan kaukana.
  • Viikko kuluu, ja heidät kutsutaan taas Irabethin eteen. Tällä kertaa paikalla on myös kultaisiin haarniskoihin pukeutuneita ritareita ja kuningatar Galfrey. Galfrey on kuullut heidän tarinansa myös, mutta se saa jäädä nyt taakse. Heillä on suunnitelma. Sota ei suju hyvin, on aika kokeilla jotain uhkarohkeaa. Nahyndrian uutteen tuotanto pitää lopettaa, ja tämä on mahdollista sillä tuotantopaikka on löydetty. Samassa paikkaa on myöskin iso repeämä Syöveriin, josta ainetta saadaan. Repeämä johtaa syöverin osaan nimeltä Keskiyön Saaret, demoniruhtinatar Nocticulan valtakuntaan. Tämä repeämä ja tuotanto sen toisella puolella pitää sulkea...molemmilta puolilta. Tämä on mahdollista Varian Jeggaren löytämän Paradoksien Käsikirjan avulla. Nelikon pitää mennä Syöveriin, ja sulkea se toiselta puolelta ja samalla sabotoida Nocticulan, Baphometin ja Deskarin liittouma.
  • Nelikko suostuu, enemmän tai vähemmän innoissaan ideasta. He lähtevät kahden päivän päästä matkaan. Neema pitää suunnitelmaa varmana itsemurhana, mutta suostuu silti tulemaan mukaan. Khadon vetäytyy syrjempään vuorten varjoon ja ottaa kontaktia Arushalaeen. Hän saapuu, ja Khadon kertoo suunnitelmasta. Arushalae haluaa auttaa, mutta ei voi palata Syöveriin enään. Hän antaa kuitenkin Khadonille maallisen lahjansa, ja he suutelevat yössä. Samana iltana Neema marssii Galfreyn juttusille. Neema pyytää Galfreytä lupaamaan, että mitä ikinä hänelle käykään, Galfrey antaa Sarkoriksen jäädä sen alkuperäisen väestön hallintaan. Galfrey lupaa tehdä sen.

Kahden päivän päästä he kerääntyvät linnan edustalle. Joukko ritareita, velhoja ja Galfrey ovat valmiina lähtöön. Kuningatar antaa merkin, ja velhot siirtävät heidät kauas sotatantereelle, jossa armeija seisoo heidän ympärillään. On aika mennä sotaan.


Kuningatar Galfrey taisteluvalmiudessa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped