Alushinyrra, pimeyden kaupunki

The world of unknown, enchanted domain
Fields of nightmare and fear
Like haunted dreams, darken realms
Homeland for the demonic beings


Alushinyrra, Nocticulan kaupunki.
  • Pian Kuningatar Galfrey saapuu paikalle, ja he voivat aloittaa rituaalin portin sulkemiseksi. Durotan, Noctis ja Khadon sirtyvät Syöveriin, ja Neema saa toisen kuparilaatoista jotka toimivat sulkemisen työkaluina. Neema astuu Syöveriin, ja he aloittavat rituaalin. Ennen pitkää verho alkaa hajota, singoten entrooppista energiaa kaikkialle. Lopulta se sulkeutuu, ja portti maan päälle on poissa jättäen sankarit Syöveriin.
  • He lähtevät etsimään tietä eteenpäin, ja löytävät pian itsensä suuren vuoren rinteeltä, katsellen alas sademetsään. Kaukana he näkevät mustan meren rannat, ja päättävät lähteä etsimään jotain merkkejä "sivistyksestä". Vaellettuaan tunteja, he tajuavat tämän alueen olevan suunnaton. Lopulta he löytävät jotain uutta: marmorisen alttarin jäänteet, ja patsaita. Arvoitus ratkeaa tuntien tutkimisen jälkeen, ja se siirtää heidät pois metsästä kuhisevan kaupungin keskelle. Alushinyrra.
  • Alushinyrra on täynnä ihmeitä ja kauhuja, mutta aluksi pitää löytää majatalo. Neema kyselee hieman, ja heille suositellaan paikkaa nimeltä Varjonpesä. Varjonpesän omistaja vaatii kiskurihintoja, ja riitaa syntyy. Mies kuitenkin antaa toisen tarjouksen- tappakaa hänen vihollisensa Dondarr, niin hän antaa alennusta. Tähän suostutaan, ja he jäävät yöksi tänne.
  • Aamulla he jatkavat matkaa, määränpäänään satama jossa tämä Dondarr asuu. Matkalla he tajuavat että heitä varjostetaan, ja Noctis jää hieman jälkeen voidakseen vastavakoilla. Noctis tajuaa vakoojan olevan puolituinen, ja syrjäisellä kujalla pysäyttää pikkumiehen ja tivaa vastauksia. Puolituinen sopertaa jotain perheestään ja salamurhaajista, mutta sillä hetkellä Durotanin ja kumppanien kimppuun käy pieni joukko varjodemoneja sekä Ankou, demonikeiju. Ankou ampuilee heitä varsijousella, ja varjot käyvät hyökkäykseen. Neema torjuu ne auringonvalolla ja lyhyen kahakan jälkeen Ankou karkaa paikalta. Oliko kyseessä oikea salamurhayritys vai ainoastaan jonkinnäköinen testi?

Varjot hyökkäävät!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped