Alushinyrran viha

When I yield my life forever
Bravely will I fall in battle
Fall upon the field of glory
Beautiful to die in armour


Varjolohikäärme
  • Lilitu ei ole yksin. Mukanaan hän toi parven kirkuvia gibrileth-demoneja sekä suunnattoman apinaa muistuttavan demonin. Pian hurja taistelu alkaa, ja Durotan ja Noctis ryntäävät vihollistensa kimppuun. Lilitu muuttuu taikapulverin avulla näkymättömäksi, ja Neema alkaa loitsuillaan pitämään olentoja aisoissa. Khadon antaa tulitukea yleisön puolelta.
  • Apinademoni ja gibrilethit kaatuvat helposti, mutta näkymätön Lilitu saa pian seuraa. Suunnaton varjolohikäärme lehahtaa paikalle, samoin heitä aikaisemmin vainonnut Ankou. Khadon saa yleisön vihat niskaansa käyttäessään pyhää energiaa aseessaan. Neema kaataa demoneja nopeasti, mutta hän itse kaatuu Varjolohikäärmeen kuolettavaan henkäykseen. Noctis vaipuu tajuttomaksi saman henkäyksen edessä. Durotan kohottaa Roudantuskan ja leikkaa lohikäärmeen pään irti. Koko stadion hiljenee, ja kauhistunut Lilitu karkaa paikalta. Ankou antautuu, ja lupaa auttaa heitä löytämään Lilitun jos vain poistuvat paikalta nopeasti. Käy ilmi että varjolohikäärmeet ovat kaupungin hallitsijan, Shamiran, lemmikkejä.
  • He poistuvat areenalta Neeman ruumis mukanaan, ja vetäytyvät takaisin Nyrkille. Sielä he kuulustelevat Ankouta, joka kertoo nopeasti demonin piilopaikan sijaitsevan Neitsyen Kylkiluilla, ilotalo-korttelissa. Ankou myöskin vihjaa että Lilitulla voisi olla voimaa nostattaa Neema takaisin eloon. Niinpä he lepäävät hetken ja palaavat takaisin kaupunkiin. He löytävät Ankoun avulla Lilitun piilopaikan, ja rynnistävät sisään, tappaen demonin suhteellisen nopeasti. Ankou häipyy vähin äänin matkoihinsa. Lilitun sormesta löytynyt sormus sisältää henkiinherätys-loitsun, ja yhdessä kolmikko valaa myyttistä energiaansa sormukseen herättäen Neeman eloon.
  • He yöpyvät talossa, ja aamulla tutkivat sitä. Oudot syöveri-hallit-yhdistelmäriimut koristavat seiniä, mutta ne ovat enemminkin muistikirja kuin mitään oikeasti hyödyllistä. Noctis laukaisee kaksi ansaa ulko-ovesta niskaansa, mutta ei ole edes kovin moksiskaan. He päättäävät palata takaisin Nyrkille miettimään jatkoa. He tietävät Shamiran olevan heidän perässään, ja mellakkan aikana Taisteluraivon areena paloi maan tasalle. Nimeä on nyt saatu, mutta millaista?
  • Khadon ja Neema lähtevät markkinapaikalle etsimään tarvikkeita loitsuihin ja takomiseen, ja Neema huomaa kuinka kaikki tuntuvat seuraavan heitä katseellaan, varsinkin Khadonia. Neema muuttaa muotoaan örkiksi, ja koittaa sulautua massaan. Yhtäkkiä taivaalta laskeutuu mies mustissa kaavuissa, kultainen naamio naamallaan. Tämän miehen katse on nauliutunut Khadonin selkään, ja tämä lähestyy Khadonia. Neema lähettää korppinsa viemään viestiä Khadonille, kertomaan että pakenee paikalta Neeman hämätessä miestä. Neema lukitsee miehen häkkiloitsulla, aiheuttaen hälyä. Mies raivostuu, ja repäisee kultaisen naamion naamaltaan, huutaen puoliörkin äänellää vihaa sitä kohtaan kuka kehtasi vangita hänet. Neema esittäytyy Roskvaksi, ja haukkuu äijän pataluhaksi. Khadon huomaa tilanteen kun Bagrig-niminen kaapumies kumoaa taikahäkin. Khadon ampuu pari nuolta miestä kohti, mutta tämän panssaria ne eivät lävistä. Khadon ottaa jalat allensa. Bagrig kutsuu ilmanhenkiä ja usuttaa ne Neeman kimppuun. Ilmanhenget kohtaavat kuitenkin illuusion, sillä oikea Neema loitsi harhaanjohto-loitsun ja pakeni paikalta. Neema usuttaa tulta, taikahäkkejä ja teräsmyrskyjä Bagrigin ylle, hidasten tätä ja antaen Khadonille aikaa paeta. Bagrig raivostuu, ja on suuntaamassa täyden raivonsa Neeman kimppuun. Shamaani kuitenkin kaukosiirtyy paikalta pois, jättäen hyökkääjän raivoamaan yksin.

Neema ja Khadon palaavat Nyrkille, ja informoivat siitä mitä tapahtui. Durotan uskoo että Bagrig on nyt heikoilla, ja heidän on parempi tuhota hänet nyt eikä myöhemmin.


Bagrig

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped