Titaanien raivo

What's done is done - can't be erased.
All I know is but regret.
I can't shake this bitter aftertaste.


Alamaailman Titaani
  • Nelikko päättää virittää ansan Bagrigille. Neema ja Khadon kulkevat eteenpäin kaupungilla, Durotan hieman heidän vanavedessään ka Noctis varjoissa, yllättäen loitsijan. He kulkevat pelottavan hiljaisia katuja pitkin, nähden vain tuhon jälkiä. Yhtäkkiä joka puolelta alkaa tulvie esiin ilmanhenkiä, ja naurava Bagrig laskeutuu katolle. Taistelu alkaa, ja Neema toimii nopeasti. Hän kiitää kaukoloitsulla velhon viereen ja koittaa tuhota tämän kaikella energiallaan. Velho kestää hyökkäyksen, ja loitsijoiden taisto alkaa. Khadon, Noctis ja Durotan kamppailevat ilmanhenkiä vastaan, ja taistelu näitä olentoja vastaan on hidasta ja vaikeaa. Neema kutsuu jäätä, tulta ja tappuraa velhon niskaan, ja lopulta loitsija perääntyy Neeman luota ilmaan. Durotan näkee tilaisuutensa, ja käy velhon päälle itse. Durotanin iskiessä hän huomaa että jokin on pielessä. Voimakkaalla sivalluksella hän leikkaa velhon kahtia- ja ruumis muuttuu sohjoksi ja jääksi. Kyseessä on simulacrum- kaksoisolento. Tämä olikin ansa heille!
  • Samalla hetkellä todellisuus repeää, ja portti aukeaa ilmaan. Hurjasti karjuen suunnaton hahmo kampeaa itsensä esiin siitä, kantaen yllään mustaa panssaria ja hirveää kirvestä. Neema muuttuu kalpeaksi kauhusta- kyseessä on Alamaailman Titaani, suunnattoman voimakas olento. Kolme sankareista nousee kohtaamaan tämän hirviön, kun taas Neema alkaa etsiä taikuudella Bagrigia. Bagrig onkin läheisen muurin harjalla. Titaani kohottaa kirveensä, ja iskee jokaista sankaria suunnattomalla voimallaan. Bagrig kohottaa kätensä, ja purppurainen salama iskee kolmeen sankariin, muuttaen Khadonin ja Noctiksen suprajohteisiksi raadoiksi. Kauhistunut Durotan pakenee kaukosiirrolla, ja Neema seuraa pian perässä.

Myöhemmin Duroan ja Neema palaavat taistelukentälle. Heidän tovereistaan ei ole mitään jäljellä, ei ruumista tai omaisuuden hippuakaan. Epätoivo valtaa sisarusten mielen- mitä nyt?

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped