Raivon merkit

Katu viettää alla jalan, kaupungit niin suljetut
niin suljetut kuin silmät asukkaiden mielisokeiden
Eikä liene rangaistus jos käymme hetken yhtä matkaa
kun hirviöiksi paljastumme, onko hyvät päivät valhetta sittenkään
Vihollinen sielun tietää mihin lyödä syvät haavat
jotka eivät parane kuin hitaasti, niin hitaasti jos ollenkaan


Abrikandilu-demoni
  • Toivuttuaan tornin aulan koettelumuksista, jatkoivat he matkaa kohti tornin huippua. Tornin yläosissa leijui outoa, punaista sumua joka ei kuitenkaan tuntunut olevan vaarallista. Tornin hupulta löydettiin kuitenkin Baphometin verinen alttari ja häränpää-patsas jonka sieraimista valui kaasua. Paikka on kuitenkin tyhjä. Faxonin huoneesta löydetään arkku, jossa oleva kirje paljastaa demonipalvojien suunnitelmasta korruptoida suojakiven Kenabreksessa! Kirje myöskin nimeää Faxonin Kenabreksen temppeliherrojen johtajaksi, mikä huolestuttaa Neemaa. Kun torni on tutkittu, aletaan kiistelemään seuraavasta suuntimasta. Neema ehdottaa paluuta takaisin, mutta muut haluavat vielä jatkaa.
  • Kuitenkin matkalla kohti kartanoa onnistuvat he jälleen löytämään ongelmia: Noctis kuulee outoa ääntelyä, ja löytää pian äänen lähteet: kaksi ihmisrotan oloista demonia järsimässä talon jäänteitä, jotka selvästi ovat ahdistaneet talon asukkkaat piiloon komeroon. Noctis hyökkää hirviöiden kimppuun, ja muut seuraavat. Rottaolennot ovat kuitenkin yllättävän kestäviä, ja saavat loitsuillaan Noctiksen ja Durotanin pakenemaan. Neema ja Khadon kuitenkin lopettavat vikisijöiden elämän. Talon asukkaat houkutellaan esiin, ja isä ja tytär kiittävätkin sankareita heidän pelastamisestaan, ja antavat vastalahjaksi vaatteita vastarinnalle. Neema pyytää heitä siirtymään turvaan Puolustajan Liedelle, mutta he kieltäytyvät kutsusta. Durotan saa kuitenkin suostuteltua heidät, ja yhdessä heidän kanssaan he siirtyvät lepäämään Liedelle. Neema käy raportoimassa Irabethille ja Durotan käy kysymässä parannusta kiroukseensa. Ainoa pappi joka osaisi kirouksen poistaa ei ole paikalla, ja niin käyvät kaikki lepäämään.
  • Aamulla heidän herätessään, on linnake kuhinan vallassa. Noctis ja Neema juoksevat katsomaan vallituksille mitä ulkona on tapahtunut. Kaukana etelää kohti kulkee suuri demoniarmeija. Noctiksen suureksi hämmennykseksi kaikki tuntuvat olevan tilanteesta iloissaan ja huojentuneita, varsinkin Irabeth ja Anevia. Noctis kritisoi tätä rajusti, ja käy toteamassa mielipiteensä äänekkäästi Irabethille. Durotan käy tapaamassa nyt paikalla olevaa vanhempaa pappia, ja tämä poistaa kirouksen puoli-örkin päältä. Yhdessä aletaan pohtia seuraavaa suuntimaa. Neema ehdottaa kartanon tutkimista, mutta Noctis pitää tätä turhanpäiväisenä työnä, ja haluaa viedä taistelun demonien luokse mahdollisimman nopeasti. Neema saa kuitenkin suostuteltua Noctiksen suunnitelmaansa, vaikkakin tämä protestoi vahvasti.
  • Kartanolle saavuttaessa huomataan sen olevan tuhoutunut, lukuunottamatta sinistä taikuuden suojakilpeä rakennuksen päällä. Tämän kupolin luona kuhisee: Schir-demoni, pari rottademonia ja pieni joukkio kultisteja. Pikaisen valmistelun jälkeen hyökkäävät he näiden viheliäisten olentojen päälle raivolla ja vimmalla. Neema kasvattaa juuret maasta sitomaan kultistit kiinni, ja jättiläisen mittoihin kasvanut Durotan loikkaa Schirin kimppuun Khadonin antaessa suojatulta jousellaan. Taistelu on rankka, mutta heidän avukseen saapuu suojakilven takaa tuntematon velho. Tämän taikuus kaataa loput kultistit, ja lopulta myöskin Schir kaatuu. Velho esittelee itsensä Orluniksi, railovartijoiden veljeskunnan suurmestariksi. Tämä kiittää pelastamisestaan, ja yhdessä he palaavat takaisin Liedelle.

Quednys Orlun
  • Liedellä käydään pikainen palaveri- Orlunilla on tietoja, jotka auttavat heitä etenemään kohti voittoa. Suojakiven korruptio pitää estää hinnalla millä hyvänsä- vaikka tuhoamalla se. Kumoussauva, voimakas artefakti, pystyy tähän. Pieni joukko kulkee syvälle Harmaaseen linnakkeeseen, demonien päämajaan Kenabreksessa ja tuhota suojakivi Kumoussauvalla. Sillä välin Irabeth ja hänen armeijansa houkuttelee demonit pois linnakkeelta taisteluun heitä vastaan. Suunnitelma laitetaan toimintaan myöhemmin päivällä.

Suunnattomat riskit ja uhraukset odottavat Kenabreksen vapauttajia. Mutta onko mikään uhraus riittävä estämään demonien suunnitelmia?

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped