Varkaiden Neuvosto

NPCt

Alla olevat ovat vain ehdotuksia siitä, miten tunnette pelin alun kaksi merkittävää NPCtä, muuttakaa omianne oman mieltymyksen mukaan.

Janiva

Nuori länskulainen ihmisnainen, joka olisi varmasti varsin viehettävä, jos pukeutuisi johonkin muuhun kuin löysiin ja karkeisiin vaatteisiin, viittoihin ja taisteluvarustukseen, ja osaisi suhtautua asioihin hieman vähemmän takakireästi. Puoliavoimesti Desnan palvoja ja ehkä hieman liiankin äänekkäästi sitä mieltä, että ihmisten hyvinvointi on tärkeämpää kuin mikään muu.

  • Cicere - Janiva on yksi harvoja ystäviäsi. Olette törmänneet alunperin Länskruunun viemäreissä, jossa jompikumpi auttoi toista (tai molemmat toisiaan) pahassa pulassa. Janiva, puhuessaan kanssasi, tekee aina selväksi kuinka paljon arvostaa kykyjäsi. Muutamaa viikkoa ennen kampanjan alkua hän pyysi apua viemäreiden kartoituksessa, tarkemmin ottaen, reitin viemäreiden halki Vizion tavernasta vanhan Arodenin pyhätön raunioille Etelä-Länskruunussa
  • Cornelius - Janiva on totaalinen vastakohtasi. Vaatimattomista oloista, katujen kasvatti, totaalinen idealisti, Desnan palvoja, ei todellakaan kiinnostunut kirjojen lukemisesta vaan mielummin viettää aikaansa treenaten taistelua varten. Pystyitte tuskin puhumaan keskenänne viittä minuuttia ilman, että olette toistenne kurkuissa. Kohtaamisenne ovat aina olleet lyhyitä, mutta intohimoisia. Et ole kuullut hänestä yli vuoteen, joten oli yllättävää, kun hän pyysi sinua tulla tapaamaan häntä.
  • Sabin - Janiva on vanha tuttavasi - hän on auttanut sinua salakuljetuspuuhissasi ja on ainoita ihmisiä, joka tietää sinun olevan Tiennäyttäjien agentti. Janiva toimitti sinulle paketin, joka sisälsi Polunnäyttäjän. Kun Janiva otti yhteyttä, hän mainitsi, että on aika vihdoin lopettaa ihmettely ja tehdä asioille jotakin.

Arilius

Abadarin puolihaltiapappi, näyttää vuosia nuoremmalta kuin mitä todellisuudessa on. Puhuu paljon siitä kuinka, vaikka Länskruunun ja Cheliaxen vallankahvassa näyttää istuvan sinne kuuluvat aateliset, on maa todellisuudessa korruptoitunut ja kaupunkien kadut saastuneet pelolla ja kaaoksella.

  • Severus - Muistat Ariluksen vuosien takaa. Kun maailmasi ei ollut vielä kaatunut. Kun olit vielä yrittäjä. Hän oli yksi niistä papeista, jotka kävivät tarkastamassa, että teit kunniaa kaupungille työlläsi. Hän oli kovin vakuuttunut työsi laadusta, ja teistä tuli, jos ei ystävät, niin vähintään toisiaan arvostavat kolleegat. Kun sinut tuotiin oikeuden eteen, Arilius oli paikalla, mutta hänelle ei annettu mahdollisuutta puhua sinun puolestasi.
  • Silva - Arilius on pienen Abadarin seurakunnan pappi, jonka jäsen olet. Ja täten siis uskonnollinen oppi-isäsi. Olette keskustelleet uskon asioista usein, mutta muutama päivä sitten muuten omista asioistaan hiljaa pysynyt pappi uskoutui sinulle. Hän oli valmistelemassa jotain, jonka avulla Länskruunu saataisi takaisin sen asukkaille siltä pelolta, joka katuja nykyään hallitsee. Sovitte tapaavanne tänään Vizion tavernassa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped