(:num:)

Kierros 1

Toukon Khornetiimi Veripalvelu 666 vs Jukkiksen örkit : 2-0

Pelattu 30.3.2013.

Koko ottelun kestäneestä Pouring Rain:ista huolimatta paikalla 70,000 khorne-fania ja 80,000 örkkifania (eli örkeille +1 FAME).

Khorne saa valita aloittavansa hyökkääjänä ja laittaa screeniä pystyyn. Ensimmäiset kierrokset lähes pelkästään tuloksettomia blockeja. Khorne pitää palloa keskialueen tuntumassa, mutta ei pääse hyökkäyspäähän läpi. Neljännellä kierroksella pit fighter #4 kuitenkin onnistuu telomaan linjaörkin #12 badly hurttiin. Auenneeseen aukkoon pallo pari ruutua hyökkäyspään puolle ja yritystä oikeasta laidasta läpi.

Örkit puskevat takaisin mutteivät kovin tehokkaasti. Samalla aukeaa paikka ja toinen heraldeista työntää black örkin #5 ulos kentältä. Katsojat vievät örkiltä silmän (MNG) ja khorne työntää parin laitimmaisen ruudun kautta lähes koko tiimiä pitkälle hyökkäyspäähän. Kuudennen aloittavalla parin going for it:in kanssa maali khornelle, tekijänä pit fighter #3.

Örkeillä on jo selkeä alivoima kentällä ja niinpä khorne on tehdä vielä toisen maalin ensimmäisellä puoliajalla. Black orc feilaa aloituslyönnin linjalla ja khorne saa pallon. Kikkailemalla ja pushaamalla khorne saa toisen heraldeista juuri ja juuri maalialueelle. Pallonkantaja-kuoppatappelija heittää onnistuneen quick passin, mutta rerollattu kiinniotto ei sateen vuoksi vain onnistu. Erätauolle siis lukemissa 1-0.

Toisella puoliajalla örkeillä edelleen alivoima. Pallo häkkiin ja keskialueella myllyä pystyyn. Mättöylivoima on kuitenkin (pitkälti örkkien huonojen armour rollien vuoksi) kaaoksella ja heti tasoittavalla kymppivuorolla toinen heraldeista teloo blitzerin #2 Badly Hurttiin. Seuraa muutama vuoro pallonkantajan blitzailua ja mättämistä, ja kolmannentoista vuoron tasoittavalla #4 pit fighter pistää blitzerin #4 Knocked Outiksi. Seuraavalla vuorolla black orc #7 työnnetään katsomoon ja örkeillä jo viiden alivoima kentällä.

Viidennentoista tasoittavalla #3 pit fighter juoksee maalin ja lukemat 2-0 khornelle. Seuraavasta avauksesta khornelle onnekas blitzi. Reitti vapaaksi, örkit screenaten ja pallo pitkälle hyökkäyspäähän. Viimeisellä tasoittavalla khorne yrittää tehdä vielä yhtä maalia, mutta ojennettu pallo ei pysy maalintekijäkandidaatin käsissä (sateesta -1) rerollista huolimatta -> loppulukemiksi 2-0.

Pelattu 31.3.2013

Pääsiäisen pitkä juopotteluputki ratkaisi FAME-tilanteen liskojen eduksi. Sunnuntain otteluun jaksoi raahautua vain 60,000 norsefania ja Sunnuntaiyön liskodiskoa oli paikalla lähes kaksinkertainen määrä (100,000).

Norse voitti aloituksen ja pääsi määräämään ensimmäistä puoliaikaa. Kirkonpolttajien taktiikkana oli trendikkäästi joukkoistaa piekseminen ja onnistuikin tasaamaan voima-alivoimaa ja heikompia haarniskoja tuuppimalla parit liskot yleisön kurmootettavaksi. Vahingoiksi kirjataan muun muassa yksi murtunut liskoleuka.

Pienen sähläyksen jälkeen pallo maaliin ja puoliajan päättyessä Kirkonpolttajat tukevassa 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla liskodisko sai rivinsä kuntoon ja saa kentällä ylivoiman, koska norsejen röyhkeän pelin vuoksi pari linjamiestä komennettiin suihkuun - liskodisko tasoittaa pelin 1-1 ja samassa rytinässä katkoo norse-linjamiehen jalan (niggling).

Peli huipentui viimeisellä vuorolla Kirkonpolttajien kakkosmaaliin.

Aleksin Turpasauna (kaaos) - Arttun NEKromantic : 1-2

Pelattu 6.4.2013

Virheetöntä peliä.

Yhdelle kaaso-soturille päävamma (MNG, -1 AV), faijalle Clawi. 30,000 goldia.
Wightille guardi, yhdelle zombielle kuolema. Rahaa 40,000 goldia.

Anssi (kaaos) - Anttu (norse) : 0-1

Antulle blitzerille yksi leveluppi (CAS + MVP, tuplaskilli), +90,000 rahaa ja +1 fan factor. Lisäksi pari linjamiestä MNG.

Anssille +40,000 rahaa, yhdelle warrulle +4 SPP (2 x CAS) ja toiselle +7 SPP (CAS + MVP), normiskilli (?block?). Ei vammoja.

Tuukka (undead) - Micke (elf) : 1-1

Tasuri. Tuukalle 70,000 goldia ja TD + MVP ghoulille, tuplat skilliheitossa. Mickelle 20,000 goldia ja throwerille ?CO? + MVP, normiskilli heitosta. Joku toinen tonttu teki lisäksi maalin. Ei ketään vammalaatikkoon kummaltakaan.

Kierros 2

Toukon Khorne Veripalvelu 666 - Jukan Norse Kirkonpolttajat : 0-1

Nätissä säässä ja tasaisella fanimäärälllä (+0 FAME) pelattu matsi alkoi Norse-hyökkäyksellä. Khorne-tiimi vietti suuren osan ajasta turvallaan, kiitos suosiollisten blocki-noppien, mutta pääasiassa loukkaantumisilta vältyttiin armorin kestäessä. Khorne ei saanut mitään aikaan, mutta onnistui juuri ja juuri estämään maalinteon ensimmäisellä puoliajalla. Erätauolle luvuissa 0-0.

Toisella puoliajalla Khorne sai jo pallon pari ruutua hyökkäysalueellekin. Norse kuitenkin rupesi nyt pudottelemaan Khornea joka toisella blokilla laatikkoon ja pian teki 1-0 maalin. Khorne onnistui vaivoin puolustamaan loppuerän niin, ettei toistakin maalia tullut sisään.

Kummallakaan ei pysyviä vammoja (kiitos apteekkarien).

Aleksin Turpasauna - Jukkiksen örkit : 3-0

Aleksin kommenttiraita: Hurjaa ja kurjaa, noppa äärimmäisen biased edukseni. +60k goldii. Ostettu Uusi Chaos Warru. Ghettovuohi (nro 5) + 8 SPP (Skill: Block). Chaos Warrior ( nro 4) Julma-Kulli +5 SPP (MVP, Skill: Block). Beast (nro 7) Jani Hetta +3 SPP. Beast (nro 6) + 3 SPP.

Jukkis tilittää: Kun ei suju, niin ei suju. Pelin alkuun ostettu apoteekkari käytettiin mutta silti lopputulokseksi jäi lähinnä itku ja hampaiden kiristely. Syytän noppia.

Black orc #6 : 2 spp + 5 spp (MVP) -> Block
Thrower #9 : 1 spp
Lineman #12 : MNG

+40000 gold.

Anssi (kaaos) - Ville (liskot) 0 - 2

Pelattu 15.5.

Johtuen edellisen matsin tuloksesta liskomiehet lähtivät kentälle ilman Kroxigoria ja sitä paikkasi yksi säälittävä skink. Kaaos puolestaan oli täysivoimainen ja valmiina.

Ensimmäinen puoliaika alkoi liskojen hyökkäyksellä, joka kuitenkin hyytyi täysin kaaoksen kovan karvauksen ansiosta. Kaaos puolusti hyvin ja kovan karvauksen ansiosta liskohäkki pysähtyi puolikenttään. Keskikentälle syntyi suuri mylly, jossa turpasaunaa jaettiin tasapuolisesti molemmille. Pitkällisen mätön jälkeen reikä kuitenkin ilmestyi ja skinkki karkasi pallon kanssa maaliin.

Toinen puoliaika lähti kaaoksen hyökkäyksellä, joka lähtikin heti hyvällä vauhdilla liikkeelle. Hankalasti vaan vauhti jätti muutaman reiän kaaoksen linjaan, josta sitten luikersi usea skinkki ynnä saurus pallonpelaajien kimppuun. Syntyneessä myllyssä keskityttiin lähinnä turpaanvetoon ja yleiseen sikamaisuuteen. Vahingossa sekä tuurilla pallo kuitenkin kimposi taas skinkille ja taas poika saunoi.

Peliä voidaan luonnehtia hitaaksi juoksuhautasodaksi, jossa pallonpeluu oli sivuseikka. Liskot hyväksikäyttivät nopeuttaan vähän ja kaaos keskittyi kaaosmaisesti todella röyhkeään tähtipelaajien foulaamiseen. Lopussa kuitenkin saurusten taidot vei ja pelin päättyessä viisi beastmania oli turvallaan kentän sivussa. Ilman vakavia vammoja selvisivät kaikki.

Tuukka (undead) - Arttu (necromantic) : 2 -1

Undeadit potkaisi - Muumio täräytti zombi # 10:n badly hurtiksi (onnistui regaaman), +2 spp - Susi #4 tönäisi undeadien Wightin #3 katsomoon --> Wightille MNG! - necrojen Flesh Golem lensi turvalleen töniessään muumiota -> FG:lle -1MA, muumio#2:lle +2spp - Undeadien zombi #11 TAPPOI necrojen wight #2:n, +2 spp. Wight onnistui regeneroitumaan. - Undeadien wight #4 pisti necrojen ghouli #5:n punaiseen laatikkoon, MNG - Undeadien muumio #2 aiheutti niggling injuryn journeyman-zombi #9:lle

- vuorolla 8 undeadien ghouli #8 tekee touchdownin! + 3 spp

2. puoliaika: - necrojen wight #2 pisti tuukalta zombin punaiseen laatikkoon, +2spp - vuorolla 4 undeadien ghoul #6 tekee touchdownin + 3 spp, peli on nyt 2-0