Kerro noista aiemmista peleistä?

Murhenäytelmä 10 näytöksessä

Tämä oli peli paradokseista, aikamatkustuksesta ja omien virheidensä havainnoinnista. Pelaajahahmot olivat kaksi aikamatkustavaa ”toimijaa”, Lamia ja Pazuzu, joiden tehtävänä oli parantaa aikalinjaa murhaamalla ”viattomia ihmisiä”, joiden kuoleman kaiku vaikuttaisi maailmanhistoriaan positiivisesti - ”Tappamalla tyrannin joku toinen ryhtyy tyranniksi kun aika on sille sopiva, mutta tappamalla oikean henkilön tyrannin lähipiiristä, hän saattaa olla lempeämpi”. Tarinan liepeillä oli paljon aikamatkustuksen ongelmia.

MKN:ää voi pitää pelin esi-isänä lähinnä sen tarjoaman maailma-asetelman, ei niinkään pelin tyylin tai teemojen takia. Lamia ja Pazuzu kumpikin ovat esiintyneet jokaisessa näistä myöhemmistä "esi-isäsarjan" peleissä, joko ohimenevänä mainintana tai nimettömänä NPC:nä.

Kyseessä oli oneshot, ei kampanja, joten se saatiin pelattua loppuun.

Rakennus

"Hahmosi voi olla ihan kuka tahansa, kunhan seuraavat kaksi ehtoa täyttyvät - hänellä on ollut tekemistä yliluonnollisen kanssa kiistämättömissä määrin, ja hän on tällä hetkellä tilanteessa, että tarvitsee halvan väliaikaisen majoitustilan"

Pitkäaikainen kampanja, joka sijoittui Kaupunkiin. Pelaajahahmot ja pelaajat kulkivat itseääntoistavien skenaarioiden läpi, ihmetellen miksi ja miten Kaupunki ja siellä sijaitseva Rakennus ovat merkityksellisiä. Kaiken keskipisteessä tuntui olevan Mia Haas -niminen tyttö, jota yliluonnolliset voimat piinasivat.

Peli ei missään vaiheessa päättynyt, vaan jatkuu edelleen.

Käärmeuurna

Käärmeuurna (tai Snake Urn, jos yhteyttä Rakennukseen ja Sneak:Runiin nimestä etsitään) oli 1990-luvun puolivälin Englantiin sijoittuva kampanja, jossa pelaajahahmot olivat joukko samassa kämpässä asuvia nuoria gootteja, jotka pikkuhiljaa joutuivat kosketukseen yliluonnollisten voimien kanssa. Keskeisenä proppina pelissä oli Käärmeuurna, kolmetoistakoloinen puupala, jonka täyttymistä pelissä seurattiin. Pelin teemat muuten leikittelivät World of Darknessin reunalla (aaveilla, ihmissusilla, vampyyreillä, maageilla).

Peli jäi kesken aikatauluongelmien takia.

Sneak:Run

Kuten mainittu, S:R olisi ollut peli, jossa olisi seurattu kahta tarinaa, jotka olisivat keskittyneet Sankarin ajatuksen ympärille. Pelit olisi pelattu yht'aikaa, toisen seuratessa Sankarin toimintaa ja taistelua maailmanlaajuista salaliittoa vastaan, toisen sijoittuessa aikaan Sankarin kuoltua, tavallisten ihmisten yrittäen täyttää hänen kenkiään.

Peliä ei koskaan pelattu.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped