NPCt

1. Osa

Laiva

GoGam

Katharina Mammon - Croatoalaissyntyinen hieman yli kolmekymppinen liikenainen, tutkimusretken johtaja ja todennäköisesti ainoa joka tietää kaiken tarvittavan matkasta. Katharina on GoGamin erikoiprojektidivisioonan yksi nousevista projektipäälliköistä, ja kuka tahansa mitään mistään tajuava voi olettaa naiselle nopeaa uranousua aina lasikattoon asti, tai jopa sen läpi.
Christian Lilith - Katharinan oikea käsi, sivistyneesti puhuva nuori todella charmantti kaveri. Hoitanut kaikkien pelaajahahmojen kanssa käytännönjärjestelyjä, kuten lentolippuja Portugaliin ja sitä, että kaikki ovat saaneet tarvittavat rokotukset matkalle.
Erik Belial - Rento nuori tyyppi, polttelee ruohoa, ei puhunut paljoa muille.

Miehistö

Kapteeni Hermano Calos - Portugalilainen kapteeni

TaustaNPCt

Aleksandra Bachleda

Christina O'Hara - Lapsuudenystävä. Christinasta on kasvanut onnettomuuksien ja vaikeuksien jälkeen kahden lapsen äiti ja asiamies vakuutusyhtiössä. Jos ei tietäisi taustaa, olisi mahdoton sanoa, että nainen on joskus ollut vakavassa auto-onnettomuudessa.Simon Oakes - Stalkery type. Simon teki jokunen vuosi sitten rahaa sijoittamalla yrityksiin ja nykyään tuhlaa niitä pyörimällä ympäri Eurooppaa akateemisissa piireissä ja konferensseissa.
Victor Mureno - Palkkasoturi, työskentelee "Bileth's Pale Horse" -palkkasoturijoukossa. Palvellut mm. Irakissa ja Afganistanissa.Rita Ensworth - Mummeli

Michael Fury

Steven Hunt - Steven on vuosien varrella kasvanut itsevarmaksi ja kohtalaisen normaaliksi mieheksi. Hän asuu poikaystävänsä kanssa Sohossa kauniissa taiteilija-asunnossa. Michael on ottanut Steveniin yhteyttä Tohtori Jonesin ehdotuksesta ja miehet ovat käyneet pari kertaa kahvilla. Michael ei ole vielä saanut kerrottua Stevenille lapsuuden ihastumisestaan tähän.Olaf Donner - Entinen pomo
Erik Murietta - BudovalmentajaWanda Jones - Psykiatri

Markus Möller

Henrik Daitch - Vanha jalkapallovalmentaja, nykyinen vedonlyöntivälittäjä.Anders Suls - Möllerin polven rikkonut jalkapallohuligaani ja nykyinen hyvä ystävä.
Katrin Chodov - Tsekkiläissyntyinen croatoasta kinnostunut Möllerin opastuksessa oleva opiskelija.Edward Gog - Rikas croatoalaissyntyinen liikemies, jonka Markus tapasi taidemuseossa. GoGamin toimitusjohtaja.

John Tavener

Marius - Punatukkainen albiino, Johnin mielikuvitusystävä. Marius on nykyisellään enemmän Johnin tapa peilata asioita ja esittää itselleen tarvittavia argumentteja. Mielenkiintoista kyllä, Marius oli sitä mieltä, että Johnin pitäisi jäädä kotiin eikä lähteä matkalle, eikä oikein ole lopettanut valittamista. Mariuksen mielestä Johnin pitäisi keskittyä perheeseensä.Timothy Silver - Timothy on muuttunut paljon Johnin nuoruudesta. Jättimäinen goottitukka on siistiytynyt lyhyeksi ja saanut taas normaalin vaalean värinsä. Kaulalla ollut Ankh on vaihtunut mustavalkoiseksi kaulukseksi ja ainoa alkoholi, jonka kanssa mies on nykyään tekemisissä on ehtoollisviini. Tim on pienessä coventryläisseurakunnassa pappina. Omien sanojensa mukaan "koska kukaan muukaan ei halua parantaa [tätä maailmaa]"
Charlotte Tavener - Johnin vaimo, ranskalainen kaunotar, johon John tutustui Pariisissa taidepiireissä. Menivät naimisiin ja asuvat nyt Oxfordissa. Merkittävin ihminen Johnin elämässä. Tarjonnut tukea ja tasapainoa ja mahdollistanut sen, että John on viime vuodet kokenut elävänsä sellaista elämää, josta hän ei nuorempana osannut uneksia.Diana Winterhampton - Johnin Vaimon paras kaveri. Johnia pari vuotta vanhempi hyvästä perheestä oleva (Winterhamptonin Winterhamptoneita) naikkonen. Z-Magazine U.K:n muotitoimittaja, joka pitkäaikaisesta avomiehestään eron jälkeen on ottanut hieman palkatonta vapaata ja ruvennut kirjoittamaan romanttista kauhukirjallisuutta Twilightin henkeen. Ensimäinen teos, "Cathedral of Dreams" on tällä hetkellä oikoluvussa ja Dianalla on alustava sopimus julkaisusta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped