Almar Trenox

Kuoli surkeasti huutaen ja nolosti kampattuna omassa epäpyhätössään.

Ei ole kyse siitä, olenko syyllinen Asmodeuksen palvomiseen ja uskon levittämiseen. En minä kiellä tätä. Asmodeus on ainoa oikea jumala. On vain kyse siitä, että te koirat saitte minut kiinni ennen seurakuntani perustan muuraamista. Sir Balin Karfeldista, sinä tulet palamaan hitaalla tulella ja anomaan armoa. Turhaan tietenkin, sinun rikoksesi on ilmiselvä. Te muut voitte vielä katua ja anella Asmodeukselta nopeaa kuolemaa.

Male Human Cleric of Asmodeus (Unholy Barrister) 7
Lawful Evil Medium Humanoid
Player FranKc


Init +3
Senses Perception +7


AC 23, touch 13, flat-footed 20; (+3 dex, +7 armor, +3 shield)
hp 52 (7d8 +7 toughness +7 fav. class)
Fort +5, Ref +5, Will +12 (Birthmark: +2 trait bonus on all saving throws against charm and compulsion effects. Heresy: You receive a +1 trait bonus on all saving throws against divine spells.)


Speed 30 ft, w. armor 30ft
Melee Heavy mace +4, 1d8-1 x2, B
Ranged Fire Bolt (8 times/day): +8, 1d6+3 fire


Spells
4th DC19 (2+1/day) — CCW, Blessing of Fervor + Unholy Blight
3rd DC18 (3+1/day) — CSW, Prayer, Dispel magic + Fireball
2nd DC17 (4+1/day) — CMW, Instrument of agony, Hold Person, Protective Penumbra, + Burning Hands
1st DC16 (6+1/day) — CLW, Burning Disarm, Infernal Healing, Bless, Murderous Command, Shield of Faith + Protection from Good
Orisons DC15 (4) — Guidance, Detect Magic, Light, Stabilize
Concentration +12


Str 9, Dex 17, Con 10, Int 8, Wis 20, Cha 18
Base Atk +5; CMB +4; CMD 17
Feats Toughness, Selective channeling, Extra channel, Improved channel, Leadership, Iron Will (story bonus)
Skills Bluff +9 (5)
Diplomacy +11 (5)
Heal +9 (1)
Knowledge arcana +3 (1)
Knowledge history +3 (1)
Knowledge nobility +3 (1)
Knowledge planes +3 (1)
Knowledge religion +3 (1)
Linguistics +4 (2)
Perception +7 (2)
Sense Motive +15 (7)
Spellcraft +3 (1)
Traits Birthmark, Heresy, “Asmodeus is with you.” Adrastus Thorn indoctrinates you into the deeper mysteries of worshipping the Prince of Hell. Whenever you channel energy, you gain a +1 trait bonus to the save DC of your channeled energy.
Drawback Zealous (–5 penalty on the attack roll and a +2 trait bonus on the damage roll with your first attack.)
Languages Common, Infernal, Abyssal
SQ Domains: Fire, Evil.
Channel negative energy 6d6 9/day DC 20. See Unholy Barrister for more info.


On person Courtier's outfit, Hat of disguise, +1 Mithral Breastplate, Dagger, Heavy Mace, +1 Heavy shield, Spell component pouch, Phylactery of Negative Channeling, Lesser elemental (acid) metamagic rod, wand of fireball (cl 7, 4 charges)
Backpack
Wealth
Encumbrance 3 lb. without backpack, 3 lb. with backpack (30 lb. light/60 lb. medium/90 lb. heavy)


Notes Kauppiasperheen, ei erityisen varakkaan, ainoa vesa. Ei lainkaan pitänyt ajatuksesta, että olisi kiva mukava elämä edessä välittämällä juntteille turnipseja ynnä hevosenkenkiä. Kämmenessä syntymämerkki, joka ei alkuun muistuttanut pentagrammia, mutta selkiytyi vuosien varrella. Eräänä päivänä järjestäessään kellarissa varastoa tuli vastaan irtonainen kivi, jonka takana oli piilotettuna pieni kirstu. Kirstussa oli tuhkaksi rapistuneita pergamentteja ja yksi kuin taianomaisesti säilötty käärö. Siinä Asmodeuksen merkki ja Sopimus sukupolvien takaa. Kaikki kirjoitettuna verellä, ihmisen ja paholaisen. Almarin koskiessa kääröön, mieleen tulvi kyky lukea infernaalia ja Asmodeuksen lupaukset vallasta. Sopimushan kuului, että joka toisen sukupolven vanhin vesa oli uhrattava paholaiselle, jotta suvun onni ja mahti säilyisi. Almarin vaari oli ehtinyt kuolla uskonsodissa ennen omaa uhriaan. Velka olisi kuitattava. Korkoina Almar tarjoaisi myös äitinsä Asmodeukselle uskollisuuden osoituksena. Yön turvin Almar levitti tuoreen lamppuöljylähetyksen ympäri kellaria, maakerrosta, portaita sekä palotikkaita. Rukouksen voimalla Almar ampui helvetin lieskoja oviaukosta kohti talon sisuksia. Vanhemmat ja talo paloivat epäluonnnollisen kuumalla liekillä.
Naapuruston sympatian turvin alkoi Almar työnsä; Asmodeuksen seurakunnan rakentamisen. Kaupungin nuoret kuuntelivat mielellään Almarin ajatuksia, olihan tämä selvinnyt suuresta tragediasta murtumatta. Porvarillisten perheiden nuorikot oli helppo houkutella salaisiin riitteihin mukaan Vaikkakin monet lähtivät mukaan lähinnä uhmatakseen sovinnaisuutta, kuten nuorilla on tapana. Almar tiesi työn olevan hidasta ja vaarallista, mutta yhdelle houkutukselle ei hän ollut immuuni: lihan himot. Almar tiesi olevansa Asmodeukselle ensimmäisen poikansa velkaa ja tämä velka olisi hyvä saada alta pois. Almarilla oli seurakunnassaa paikallisen papin tytär, joka oli juuri saavuttanut naimaiän ja silminnähden ihannoi Almaria.
Vaan ei mennyt pitkään, niin tytön kasvatus ja arvostus Mitran oppeja kohtaan otti vallan ja tämä tunnusti isälleen langenneensa nuoreen ja komeaan Almariin. Isä ei tästä varsinaisesti suuttunut, Mitra ei tuomitse haureutta etenkään jos se johtaa avioliittoon. 'Appiukko' tarjosikin Almarille tytärtään vaimoksi ja työtä Mitran kirkon paveluksessa. Tässä kohtaa Almar murtui ja kävi papin kimppuun solvaten tätä tekopyhäksi ja heikoksi. "Asmodeus on altanut minulle vallan käyttää tytärtäsi välineenäni niinkuin parhaaksi näen! Jahka saan esikoiseni uhrattua olen saavuttava voiman ja vallan, jollaisesta et ole uneksinutkaan!" Almarin isku meni ohi papista ja tämä pakeni kirkuen kadulle. Vartijat Sir Balinin johdolla saivat Almarin kiinni ja huomasivat tämän syntymämerkin hohkavan punaisina, selvinä viivoina tämän kämmenessä. Ei kestänyt viikkoakaan, niin Almar oli tuomittu jumalanpilkasta ja vääräuskoisuudesta. Brandensgardin vankilaan odottamaan kuolemaa.\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped