Kirjoitellaanko tänne vaikka ylös suunnitelmia seuraavaa pelikertaa varten? Hahmot kuitenkin on ehtinyt juonia keskenään viime pelikerran aikana vaikka mitä. Se matka kesti useita viikkoja ja kenenkään hahmolla ei ole pelikortteja inventaariossa?

Itellä tuli ensmäisnä mieleen perinteinen 'tutustu alkuasukkaisiin baarin kautta' -taktiikka. Linnake oli muistaakseni erillään asutuksesta, joten ei heti tarvitse mennä paladinien nenän alle kyselemään lupia ryhtyä portinvartijaksi.

Klassinen ja tyylikäs tapahan on tietenkin tuhopolttaminen. Linnoitettu sotilaskohde tarjoaa tähän taktiikkaan haastetta reilusti. Itsemurhan potentiaalia ilmassa, nice.

-FnraKc

Tietojen kerääminen on alkuun aina vahva taktiikka. Muutoin linnoitukseen soluttautuminen linguisticsin, bluffin ja disguisen avulla ylempiarvoisina upseereina taikka Mitran inkivisiittoreinä, jotka ovat tulleet etsimään vaarallista vampyyriä taikka jotain Asmodeuksen kulttilaisia, jotka on pesiytyneet tuohon kaupunkiin ja tarvitsevat linnoituksen komentajan apua. Aiheutetaan vähän hämminkiä kaupungissa (tai vähän enemmän) ja eiköhän sitä saada sitten linnoituksen joukot aloittaa pienen suostuttelun jälkeen kaupungin polttaminen, ennen kuin päästetään gobboarmeija irti.

Onhan meillä noita Mithran pyhiä symboleita, jotta voidaan esittää tarvittavia puhdistajia. Delmarilla pitäisi taustatarinan mukaan olla jotain kokemusta upseerina toimimisesta, joten luulisi tulevan jotain plussia tarvittavien dokumenttien ja muutenkin byrokratian ja soluttautumisen kanssa.

Jos saadaan kivasti linnoituksen joukot pois portilta siksi tunnin ajaksi, niin helposti voidaan avata huomaamatta ne portit. Tarkemmat detailit, ketä murhataan ja miten detailit menee, niin voidaan jättää baarikierroksen jälkeiseen aikaan.

-Tomahawk

%%

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped