Andros

Hahmo


Luokka: ankkuri, Sivuhahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Savikuningas? (?)

Theresan ankkuri

Kuvaus

Piirteiltään kreikkalainen, varhaiskeski-ikäinen mies, joka pukeutuu hyvän palvelijan tavoin siististi mutta huomaamattomasti.

Persoonallisuus

Andros on käytökseltään nöyrä ja vaatimaton ja ilmeisesti täydellinen omistautunut Theresan palvelemiselle. Raja persoonallisuuden ja ohjelmoinnin välillä on kuitenkin häilyvä.

Tausta

Oman kertomansa mukaan Andros oli kreikkalainen kalastaja, perheellinen mies, josta Theresa teki ankkurinsa. Kun muu familia alkoi epäillä Suunnittelijaa? ja penkoi tämän muistiinpanoja, kävi kuitenkin ilmi, että todellisuudessa hän oli Odysseian luomus, keinotekoinen ihminen täynnä nanokoneita, joka oli annettu Theresalle hyväntahdon eleenä tämän suojelijaksi ja välittämään tietoja Te-Apokai-e-Nurun familialle.

Andros ei koskaan saavuttanut Savikuninkaan valtojen luottamusta, mutta hän seurasi kuitenkin Theresaa Craigin viedessä tämän pois pyhäköstä. Ei ole selvää, mitä hänelle tapahtui Matsuakin ja Vantshelvan? vaadittua Theresan takaisin. On mahdollista, että hänet surmattiin, mutta todennäköisemmin hän palasi pyhäkköön ja oli paikalla rituaalin käynnistyessä. Theresan kuoltua hänen oletettiin menehtyneen tai vajonneen hulluuteen, mutta on mahdollista, että hänen keinotekoinen luonteensa ja ohjelmointinsa suojelevat häntä edelleen.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped