Armagistos

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu, Toinen tuotantokausi
Imperaattori: Myriadi?
Ala: Kulkutaudit

Rituaalimestari

Kuvaus

Ennen Armagistos oli luiseva demoni, joka peitti kasvonsa luunaamiolla; nykyään hänen olemuksensa on sidottu maalattuun puunukkeen.

Persoonallisuus

Tausta

Armagistos oli mukana Platinataulun liiton suunnitelmassa luoda Avatara; hänen tehtävänsä oli suorittaa rituaali. Suunnitelman epäonnistuttua hän jäi Sava-nimisen? itsenäisen vallan asettamaan ansaan. Sava? varasti hänen henkilöllisyytensä ja asettui asumaan Limboon siirrettyään Armagistoksen olemuksen puunukkeen ja pakotettuaan tämän auttamaan itseään erilaisten rituaalien toteuttamisessa. Sekä Sava? että Armagistos päätyivät Maahan Suunnittelijan? mukana. Kun Sava? lopulta pakeni Savikuninkaan? pyhäköstä, hän jätti jälkeensä Armagistoksen, jonka Jaromir poimi itselleen.

Jaromir oli saanut vielä ollessaan kuolevainen Armagistokselta oppia rituaaleissa. Hän uskoo, että Armagistos oli tuolloin manipuloinut häntä ja kouluttanut hänestä seuraajaansa, mikäli uudelleensyntymän rituaali menisi vikaan - kuten tapahtuikin. Niinpä Jaromir pitää Armagistosta syypäänä siihen, että hänestä tehtiin valta, ja kantaa edelleen kaunaa. Hän pyrki nöyryyttämään Armagistosta ja saamaan tämän myöntämään tekonsa, mutta antoi lopulta nuken Vidyaralle, jotta Armagistos auttaisi tätä luovimaan Locus Nabrassalin takaisin luomakuntaan.

Kun Vidyaralle selvisi Armagistoksen voivan auttaa myös hänen henkilökohtaisissa tavoitteissaan, hän teki tämän kanssa sopimuksen: tietoa Myriadille? palauttamista vastaan. Vanhan mestarinsa kostoa pelkäävä Jaromir kuitenkin varoitti Vidyaraa täyttämästä tätä sopimusta, jollei halunnut häntä vihamiehekseen.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped