Asborn Erikinpoika

Hahmo


Luokka: valta, pelaajahahmo
Esiintynyt: Toinen tuotantokausi
Imperaattori: Nabrassal II
Ala: Viha


Ominaisuudet
Aihe: Eksynyt viikinki
Lavaste: Paikka jollain yksinäisellä vuorenkyljellä
Kyky: 4 Ala: 2 Yhteys: 1 Sielu: 2
Piirteet:
Puolimateriaton vasen käsi

Eksynyt viikinki

Kuvaus
Pelottavan näköinen ja jykevä mies, jolla on tuuhea vaalea parta, lohikäärmetatuointeja ja syvän siniset silmät. Pukeutuu mielellään viikinkien tavoin, mutta ilmentää muualla ollessaan paikallista kovan katumuodin vastinetta.

Persoonallisuus
Pitkä kokemus merenkulusta ja jopa laivan kapteenina toimimisesta on opettanut että asioiden täytyy toimia rivakasti ja tehokkaasti jos kukaan laivallaolijoista toivoo joskus vielä näkevänsä maata. Asbornille suku on ollut kaikki kaikessa, mutta hän ei ole nähnyt ketään sukulaistaan sen jälkeen kun hänestä tehtiin ankkuri yli kaksikymmentä vuotta sitten. Siispä hän tuntee olonsa alituisesti yksinäiseksi; nykytilanteeseen verrattuna olisi nimittäin etuoikeus saada viettää aikaansa edes vieraiden ihmisten kanssa. Pitkä vastentahtoisesti vietetty palvelusaika pimeyden voimien riveissä on saanut Asbornin vihaamaan tappamista. Hän tunteekin syvää kiintymystä koko ihmiskuntaa kohtaan, eikä mielellään käytä sen jäseniin väkivaltaa. Tämä ei kuitenkaan estä omaisuutta tuhoutumasta silloin kun Asbornin kiukku nousee hallitsemattomiin lukemiin ja berserkkiraivo ottaa ohjat.

Tausta ja motivaatio
Asborn oli soturimerimies isänsä Erik Punaisen laivalla, ja peri kapteeniuden tämän kuoltua. Pimeyden voimat kuitenkin kaappasivat hänet palvelukseensa, eikä hän ole nähnyt sukuaan, saati juuri edes muita ihmisiä yli kahteenkymmeneen vuoteen. Hän etsii raivoisasti kansaa jota kutsua omakseen, ja antaisi mitä tahansa mahdollisuudesta tavata jälleen sukulaisensa.

Piirteet -

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped