Boto Pororoca

Hahmo


Luokka: valta, pelaajahahmo
Esiintynyt: Kolmas tuotantokausi
Imperaattori: Nabrassal II
Ala: Filiaalinen rakkaus


Ominaisuudet
Aihe: Filiaalisen rakkauden etsintä
Lavaste: Pyhäkön satama
Kyky: 2 Ala: 1 Yhteys: 2 Sielu: 3
Piirteet:
Etsijä,muodonmuuttaja, kartanpiirtäjä, maallinen magia

Filiaalisen rakkauden valta

Kuvaus
Boto on kohtalaisen lyhyt ja jäntevä merimies noin kolmissakymmenissä. Botolla on kohtalaisen tumma iho ja musta epämääräinen hiuskuontalo, jota peittää aina jonkinnäköinen hattu. Boto pukeutuu mukavasti, käytännöllisesti ja epäsiististi kalastusvaatteisiin.

Persoonallisuus
"Hjärtat är en hjärtlös jägare." Boto vaikuttaa yksinkertaiselta olennolta, joka seuraa maailmassa omia mielihalujaan. Boto on myös (sitä yhtä asiaa lukuun ottamatta) häpeämätön ja suoraviivainen.

Tausta ja motivaatio
Lähdettyään kotimaisemistaan Amazonasilta äkäisen heilan kiroamana Boto on seilannut maailman meriä laivalla nimeltä Maria IV. Matkoillaan Boto on havainnut satamissa kauniita tyttöjä, joille hän ei ole osannut tehdä mitään, sekä maailmankartalla omituisia muutoksia, joita on alkanut kirjata ylös karttoihinsa. Vieraillessaan jossakin Saksan satamassa Botolle ilmestyi maailman kaunein ja ihastuttavin nainen, joka ohjasi hänet uimaan Reiniä pitkin pyhättöön.

Boton motivaatiota ei yleensä kenenkään tarvitse arvailla - Boto on yleensä hankkimassa itselleen sitä, mitä hänen kulloinkin sattuu tekemään mieli - kalaa, olutta, jota kuta naista tanssiin kanssaan... Katkera ja kiukkuinen entinen heila, joka on sattunut olemaan Boton harmiksi noita, on kuitenkin langettanut Boton ylle kirouksen, joka estää häneltä seksuaaliset ilot ja kotiinpaluun nautinnon. Ja tämä on luultavasti ainoa seikka, joka antaa Boton luonteelle minkäänlaista syvyyttä ja motivaatiota toimia pidemmällä tähtäimellä. Toistaiseksi.

Piirteet
Kartanpiirtäjä - Boto on siis kartoittanut maagisia eriskummallisuuksia maapallon vesistöissä liikkuessaan
Maallinen magia - Boton kotopuolessa opittua maallista magiaa
Etsijä - Jää nähtäväksi
Muodonmuuttaja - Jää nähtäväksi\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped