Durga Charan

Hahmo


Luokka: ankkuri, Sivuhahmo, kuollut
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Savikuningas?

Demoni, Jaromirin ankkuri

Kuvaus

Durga Charanin todellinen ruumis oli viisisilmäinen ja nelikätinen demoni, mutta Locus Nabrassaliin jouduttuaan hän esiintyi ensin Vantshelvan? enkelinruumiissa ja myöhemmin biodroidina, jonka todellisesta luonteesta muistutti vain ajoittainen kytevä kipinä silmien takana.

Persoonallisuus

Jatkuvan tuskan ja raivon vallassa elävällä Durga Charanilla oli hyvin vähän persoonallisuutta, joka sekin kiteytyi enimmäkseen hänen vihaansa Jaromiria kohtaan.

Tausta

Durga Charan oli Minoksen kaartin demoni, jolla oli epäonni tulla kesken sotaretken kiskaistua Limbosta Maahan enkelin ruumiiseen, samalla kun Vantshelva valtasi hänen kehonsa. Jaromir sitoi pyhäkössä hallitsemattomasti riehuvan demonin rituaalilla hiekkakiveen ja pakotti tämän siirtymään biodroidin sisään. Durga Charan oli tästä eteenpäin vankina pyhäkössä ja pakotettu seuraamaan Jaromiria sekä kuuntelemaan tämän pohdintoja sieluista ja pahuuden olemuksesta. Lähettäessään Theresan piilotettavaksi Jaromir teki Durga Charanista ankkurinsa, jotta voisi tämän kautta pitää silmällä Craigia.

Durga Charan palveli Jaromiria vastehtahtoisesti mutta uskollisesti ja välitti tälle tietoja siihen saakka, kunnes Matsuaki ja Vantshelva löysivät Theresan. Yhä demonin kehoon jumiutunut Vantshelva surmasi käskyjään täyttävän Durga Charanin helposti ja nopeasti.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped