Era

Era


Luokka: ?, pelaajahahmo
Esiintynyt: Toinen tuotantokausi
Imperaattori: Nabrassal II
Ala: -


Ominaisuudet
Aihe: palveleminen vs. omat halut ja toiveet
Lavaste: Linnoituksen parveke
Kyky: - Ala: - Yhteys: 5 Sielu: -
Piirteet:
Muuttumaton

Pyhäkön huoltaja

Kuvaus
Era on yksi uuden pyhäkön keinotekoisista ihmisistä ja ulkonäöltään muiden kaltainen: melko nuori, viehättävä mutta etäinen nainen, joka pukeutuu aikakauden mukaisesti korkea-arvoisen palvelijan vaatteisiin.

Persoonallisuus
Eran persoonallisuus on sidoksissa hänen funktioonsa. Hän on luotettava, uuttera ja suhtautuu Ylimyksiin kunnioituksella, joskaan ei nöyristellen. Pyhäkön ollessa uhattuna hän voi toimia hyvinkin määrätietoisesti ja itsevarmasti. Tässä inkarnaatiossaan Era on kuitenkin myös aiempaa uteliaampi ja usein levoton,

Tausta ja motivaatio
Savikuningas teki Erasta pyhäkön huoltajan noin 200 vuotta sitten. Ei ole selvää, oliko hän alusta loppuun Imperaattorin luomus vai todellinen elävä olento, jolla oli nimikin ('Era' ei ole oikea nimi vaan feminiininen muoto termistä Erus, isäntä, jolla Ylimykset kutsuvat näitä itseään vähäisempiä Valtiaan palvelijoita). Pyhäkön tuhoutuessa Era menehtyi yhdessä useimpien edellisen sukupolven Ylimysten kanssa. Nabrassal II toi hänet takaisin lähes, muttei aivan, samanlaisena kuin aikaisemmin. Era tietää paljon ajasta ennen hyökkäystä muttei mitään väliin jääneistä kuukausista. Hän muistaa vanhan pyhäkön vallat ja hänellä on tapana tehdä päätelmiä heidän seuraajistaan tietojensa perusteella.

On nähtävissä joitakin viitteitä siitä, että uudelleenluodulla Eralla olisi edeltäjästään poiketen myös joitain sellaisia toiveita tai tavoitteita, jotka eivät liity imperaattorin palvelemiseen.

Piirteet

  • Muuttumaton: Eran ei tarvitse syödä tai juoda ja häntä on hyvin vaikea vahingoittaa (on kuitenkin muistettava, että vaikka häntä suojaa samanlainen immuniteetti kuin valtoja, hän ei itse ole valta ja hänellä ei myöskään ole Auktoritasta).

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped