Jaromir Paraczek

Jaromir Paraczek


Luokka: valta, pelaajahahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu, toinen ja kolmas tuotantokausi
Imperaattori: Nabrassal II
Ala: Itsetuho Koodi: Valo


Ominaisuudet
Aihe: Menetysten hyväksyminen / Mihin valtaa käytetään?
Lavaste: Talo vuoren huipulla
Kyky: 0 Ala: 3 Yhteys: 2 Sielu: 4
Piirteet:
- Proxy: sävellykset
- Ritualisti
(- Pyhäkön väen uskollisuus)

Familian ailahtelevainen rituaalimestari

Kuvaus
Jaromir on hyväkuntoiselta vaikuttava mies kolmissakymmenissä. Hänen kasvonsa ovat slaavilaiset, melkein luisevat, ja hiuksensa tummat ja hieman kihartuvat. Vasen silmäkuoppa on pelkkää arpikudosta. Jaromir pukeutuu vanhahtavasti (Maan standardien mukaan), yläluokkaisesti muttei järin huolitellusti. Jaromirilla oli ankkuri, demoni Durgacharan?, jonka enkeli Vanthselva? surmasi.

Persoonallisuus
"Sano, Matsuaki -- onko Jaromir vain erittäin taitava manipuloija, vai onko hän hullu?" - Vidyara Narayana, Henkilökohtaisen kohtalon valta

Tausta ja motivaatio
Jaromirin kuolevaisista päivistä Maassa tiedetään toistaiseksi vain vähän. Hän vietti lapsuutensa Puolassa mutta muutti nuorena miehenä Saksaan, Rheinstadiin, missä ansaitsi elantonsa teatterimuusikkona. Ilmeisesti samoihin aikoihin heräsi hänen myöhemmin varsin mittavaksi kasvanut kiinnostuksensa salatieteitä kohtaan. Kuolevaisen elämänsä suurimpana saavutuksensa hänen onnistui muodostaa yhteys Helvettiin ja hän teki Armagistoksen, Kulkutautien vallan kanssa sopimuksen, jonka yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa.

Ylimykseksi kohottuaan Jaromir aiheutti familiassaan ongelmia arvaamattomalla käytöksellään. Hän rikkoi platinataulun sopimuksen ja asettui myöhemmin suoraan valtiaansa tahtoa vastaan kieltäytyessään edistämästä tämän uudelleensyntymää ja ihmiskunnan pelastusta. Jaromir liittoutui Antigonen?, Kapinan vallan ja Aristideen, Alkulukujen vallan kanssa heidän hankkeessaan auttaa valtoja itsenäistymään, mutta hylkäsi aatteen ja palasi Locus Nabrassaliin estääkseen Theresan uhraamisen rituaalissa. Lopulta Nia? esti Savikuninkaan? suunnitelman toteutumisen ja uusi valtiatar, Nabrassal II, piti Jaromirin palveluksessaan, sillä rituaalin täyttyessä hän itse ei olisi koskaan syntynyt. Nian? ja Craigin? menehdyttyä ja Jaromirin itsensä surmattua Theresan hän jäi Matsuakin kanssa ainoana henkiin aikaisemmasta familiasta.

Pyhäkön ollessa tuuliajolla luomakunnan ulkopuolella Jaromir kääntyi sisäänpäin, vietti aikaansa eristyksissä eikä tuntunut kiinnostuvan uusista perheenjäsenistä tai familian tukalasta tilanteesta. Hänen vähäinen interaktionsa muiden kanssa oli väkinäistä ja katkeruuden sävyttämää. Kun muut löysivät turmellun Shangri-Lan, jonne Nia? oli kuljettanut vanhan pyhäkön asukkaat, hän surmasi Asbornin voimakkaista vastaväitteistä huolimatta suurimman osan näistä väittäen kuoleman olevan parempi kohtalo kuin muistaa tapahtuneet kauheudet ja jatkaa valtojen leikkikaluina.

Kun pyhäkkö lopulta palasi luomakuntaan ja Nabrassal II esittäytyi lapsilleen, Jaromir oli vähällä jättää familian lopullisesti. Libertyn pyynnöstä hän suostui kuitenkin jäämään ainakin siksi aikaa, että Glasgowsta pelastetut ihmiset saataisiin turvallisesti kuljetettua takaisin Maahan.

Piirteet

  • Proxy: Sävellykset: Jaromirilla on kyky liittää Alansa ihmeitä musiikkiin ja ohjata sävellyksensä viemään ne minne mielii.
  • Ritualisti: Osana Jaromirin ja Armagistoksen sopimusta jälkimmäinen opetti hänelle maailmankaikkeiuden periaatteita, joita on mahdollista hyödyntää rituaaleissa. Jaromir tuntee enemmän riittejä kuin useimmat vallat ja käyttää niitä tehokkaasti, vaikka kieltäytyykin usein noudattamasta rituaalimestarien perinteitä.
  • Pyhäkön väen uskollisuus: Vanhan pyhäkön ajattelevat olennot tuntuivat kunnioittavan Jaromiria enemmän kuin muita familian jäseniä - ainakin osittain sen vuoksi, että hän näki edes silloin tällöin vaivaa heidän olojensa parantamiseksi. Jää nähtäväksi, miten NII:n pyhäkön asukkaat ylimyksiin suhtautuvat.

3. laitos

Alla keskeneräinen Jaromir Nobiliksen 3. laitoksen säännöillä.

Character Sheet

Power of Self-destruction

Aspect 0 (7 AMP)
Domain 2 (7 DMP)
- Self-destruction is ultimately selfish (2)
- Self-destruction makes the pain go away - if only for a little while (1)
- People don't realise they're heading towards Self-destruction (2)
- Self-destruction is related to madness and despair (1)
- Self-destruction is a seductive idea (1)
Persona 4 (7 PMP)
Treasure 1 (7 TMP)

Gifts

Elusive [1 CP]
Ritualist [1 CP]

Bonds and Afflictions

[1] Bond: I need to be intellectually unbeaten
[2] Bond: I don't need anyone
[3] Bond: I detest being used
[2] Bond: (Alternating) Power gives right to define morality / We mustn't play with human lives
[2] Bond: I want my family safe
[1] Bond: I hate my old master Armagistos
[1] Bond: I have interest in Liberty
[1] Affliction: I'm convincing
[1] Affliction: I can't use Aspect miracles

Passions and Skills

Cool 0 + 2
Shine 4
Skill: Music 3
Skill: Occult 3
Skill: Rituals of the Nobilis 4
Passion: Uncovering the secrets of the universe 3
Passion: Becoming a great musician 1

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped