Khaino

Hahmo


Luokka: ankkuri, Sivuhahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Valtias Entropia?

Hamidin ankkuri, lähettiläs Locus Nabrassalissa

Kuvaus

Nuori mies runnellussa, vääristyneessä ruumiissa, vastenmielinen katsoa. Hänen ihonsa on saastainen ja märkivä. Hänen ilmeensä on tuskan jähmettämä.

Persoonallisuus

Ennen muutostaan ankkuriksi Khaino (tuolloin Frank) oli rento, huumorintajuinen, laiskuuteen taipuvainen ja elämästään nauttiva mies. Jotain näistä piirteistä lienee vieläkin jäljellä, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat korvautuneet syvällä katkeruudella, onnettomuudella ja vihalla.

Tausta

Khaino oli alkujaan Frank (Frankfurt Seattle Petersen), hippivanhempien lapsi joka eleli Rheinstadin köyhemmällä alueella puuhastellen kevyen magian ja rituaalien parissa ja kuuluen Cammorraan, jolle toimitteli silloin tällöin erilaisia tehtäviä. Onneton tapahtumasarja sai alkunsa, kun väärällä nimellä esiintyvä Suunnittelija? tuli ostamaan rituaalia, joka siirtäisi hänet väliaikaisesti Limboon. Frank suostui, mikäli Suunnittelija toisi hänelle palatessaan erään esineen. Koska Suunnittelija kuitenkin oli luontonsa puolesta sidoksissa Vantshelvaan?, todelliseen kaupunkien valtaan, rituaali epäonnistui ja kiskoi mukaan matkalle sekä Vantshelvan että kaikki Suunnittelijan instanssit.

Myöhemmin Frank sai kuulla, että Suunnitelija oli palannut, mutta hän itse oli jäänyt vaille palkkiotaan. Niinpä hän liittyi joukkoon, jonka tarkoituksena oli (kunkin jäsenen omista syistään) salavihkaisesti tunkeutua Locus Nabrassaliin. Frank jäi ainoana henkiin retkestä. Hän kuitenkin oli pyhäkössä kun Hamid?, Saastan valta saapui uhkailemaan Savikuninkaan familiaa. Hamid ilmeisestikin tunsi Frankin entuudestaan ja vihasi - syystä tai toisesta - tätä syvästi, sillä hän turmeli miehen ruumiin, nimesi tämän uudelleen Khainoksi, "Petturiksi", teki tästä ankkurinsa ja määräsi lähettilääksi pyhäkköön.

Savikuninkaan familia teki parhaansa estääkseen Khainoa saamasta selville mitään siitä, mitä oli tapahtumassa. Khaino kuitenkin pääsi perille Savasta? ja vaati reinkarnationistia luovutettavaksi Valtias Entropialle. Matsuaki kielsi tämän. Khaino oli Locus Nabrassalissa sen irrotessa maailmanpuusta, mutta hänen tämänhetkinen olinpaikkansa on tuntematon.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped