Lex Fidelitatis Ja Ylhäisten Etiketti

Lex Fidelitatis eli Uskollisten laki

Valtias Entropian laki (s.26-29)

Maassa ja sen lähialueilla ylimysten ja imperaattorienkin yli hallitsee Neljän neuvosto, neljä mahtavaa ymeraa, joiden liittoa ei kukaan uskalla tai halua avoimesti uhmata. Heistä mahtavin on Valtias Entropia, korruption ruumiillistuma ja sen kaikkialle levittävä ymera, joka luonnostaan huolimatta ei ole Helvetin seuraajia. Muinaisista syistä ja voimallista ennustusta seuraten Neljän neuvosto on pitänyt Maan Vallat ja Valtiaat järjestyksessä ja johtanut sotaa Vihollisia vastaan.

Valtias Entropia on kaikkien eduksi säätänyt ylimyksille lain, jonka hän on voimallisin riitein erottanut itsestään taatakseen sen korruptoimattomuuden. Sitä, ja muita Neljän neuvoston päätöksiä valvovat Heinäsirkkojen tuomioistuimet, joiden edestä oikeutta on haettava. On huomattava, että tuomioistuimia ei ole erotettu Valtias Entropian vallasta.

Lex Fidelitatis:

  • "Älä rakasta." Käytännössä vallat eivät voi estää itseään rakastamasta, joten he tekevät sen salassa, mutta intohimoisesti. Ihmeet eivät voi paljastaa täsmälleen menneisyyttä eivätkä nähdä vallan mieleen, joten tavallisesti vain todistettu teko tai oma tunnustus voi koitua tuomioksi. Lojaalisuutta omalle imperaattorille tai familialle ei katsota tässä kielletyksi rakkaudeksi.
  • "Älä vahingoita sitä joka ei ole vahingoittanut." Suoraa tietoa tai todisteita uhrin syyllisyydestä tarvitaan, jotta vahingoittaminen katsotaan oikeutetuksi - jopa Ulkopuolisten katsotaan olevan syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Rangaistuksena käytetään tavallisesti kärsineen osapuolen mahdollisuutta maksaa kärsimänsä seitsenkertaisesti takaisin. Valta ei ole vastuussa alan aiheuttamasta luonnollisesta vahingosta, eikä koodinsa seuraamisesta hevin joudu tuomiolle.
  • "Älä kärsi alempiasi herroinasi." Imperaattorin sielun sirpalekin on jumalallista henkeä, ja sen alistaminen vajoamalla kuolevaiseen elämään on kauhistus. Vannominen tai antautuminen kuolevaiselle, myös teeskenneltynä, on tuomittavaa, kuten myös tai loukkauksen jättäminen tälle kostamatta. Huomaa, että tällainen kosto on perusteltua vahingontekoa edellisen lain silmissä.
  • "Älä estä oikeutta tapahtumasta." Tuomittua ei tule auttaa eikä rikoksiin osallistua epäsuorasti. Cammoran (ks. alla) auttamista ei kuitenkaan valtias Entropian erikoismääräyksestä koskaan katsota rikolliseksi.
  • "Palvele valtiastasi ennen sotaa, ja sotaa ennen itseäsi."

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped