Liberty

Liberty Nelson


Luokka: valta, pelaajahahmo
Esiintynyt: Toinen tuotantokausi
Imperaattori: Nabrassal II
Ala: Paranoia


Ominaisuudet
Aihe:
Lavaste: Savimuna aavikolla
Kyky: 2 Ala: 3 Yhteys: 1 Sielu: 2
Piirteet:
Puhuja

Salaliittoteoreetikko

Kuvaus
Liberty on parikymppinen laihanjäntevä nainen, jolla on hiekanvaaleat, lyhyet hiukset, pisamia ja ruskettunut iho. Pukeutuu armeija/eräilijähenkisiin vaatteisiin, joiden camokuvion väri vaihtelee ympäristön mukaan.

Persoonallisuus
Liberty on arvaamaton, kiivas ja vaikeaselkoinen. Jos hän tahtoo jotain, hän pakottaa muut vähintäänkin kuuntelemaan itseään ja parhaimmillaan saa toiset tekemään tahtonsa mukaan, kuten pukeutumaan samanlaisiin takkeihin. Liberty ei epäröi olla väkivaltainen familian jäseniä kohtaan polttaessaan hihansa, eikä näe aina tarpeelliseksi selittää päähänpistojaan tai ajatuksiaan. Hän ei ole kuitenkaan hullu tai epärationaalinen. Liberty vain ymmärtää valtiattaren suunnitelmia toisia syvemmin.

Tausta ja motivaatio
Brittiseparatistiliikkeessä aktiivisesti toimineiden vanhempien aatteeseen lähes täysin aivopesty lapsi, lähti Rheinstadtiin edesauttamaan Euroopan Yhdysvaltojen tuhoa ja päätyi anonyymin vihjeen perusteella pyhättöön. Pyrkii rakentamaan familiasta vakaan ja turvallisen paikan itselleen välittämällä tietoa toisille familian jäsenille näiden oudoista ja epäilyttävistä tekemisistä, sekä raportoimaan kaiken havaitsemansa eteenpäin Nabrassal II:lle. Liberty johtaa julkisesti jos kukaan muu ei viitsi, ja muulloin johdattelee toisia hyvin mielellään.
-- 4. kaudella Libertyllä on jokin aivan uusi syy tehdä asioita.

Glasgown pelastamisen jälkeen Liberty kokosi itselleen oman militian, jota kutsuu Marttyyreiksi. Marttyyrien ydinryhmä koostuu Glasgown kollaboraattoreista, mutta ryhmään on värvätty pyhäköstä muitakin ihmisiä, jotka haluavat huolehtia pyhäkön ihmisistä ja näiden hyvinvoinnista. Marttyyrien johtaja on Duncan, Libertyn nuoruudenihastus ja nykyinen ankkuri. On toistaiseksi epäselvää, millainen Libertyn suhde Duncaniin on nykyään - ankkuroitiinko Duncan vihalla vai rakkaudella.

Piirteet
Puhuja: Liberty on familian puhuja, joka vastaanottaa valtiattaren viestit ja välittää ne familialle. Ulkopuolella oltaessa Liberty oli ainoa, joka pystyi kommunikoimaan savimunan kanssa. Liberty puhuu valtiattaren kanssa muuta familiaa useammin ja näyttäisi olevan erityisissä väleissä imperaattorin kanssa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped