Nabrassal II

Valtiatar

  • Minä olen NII, Valon Feeniks, joka tuo Suuruuden Ajan ja Ihmiskunnalle Merkityksen.
  • Minä olen NII, Tyhjyyden Kulkija, jonka Tuhoaja ajoi pois Luomakunnasta, mutta joka on tullut takaisin tuomaan Sodan, Vihan ja Koston vainoajilleen.
  • Minä olen NII, Maailmansärkijä ja minä hajotin Maailman jota Tuhoaja pitää omanaan, minä rikoin yhteydet joilla väärintekijät pitivät luomakuntaa hallussaan, minä toin uuden alun ja minä teen siitä Suuruuden ajan.
  • Minä olen NII, Uudestisyntynyt, jonka puhtautta ei voi mikään turmella.
  • Minä olen NII, Ihmisen Luku, joka on Luojan luvusta tullut ja joka on Luojan luvuksi tuleva.
  • Minä olen NII, ja minä olen Kosto ennen kuin minä olen Toivo, ja Toivona Uuden Alku.

Kootut julistukset

Ensitapaamisessa:
"Minä olen NII, Valon Feeniks, joka tuo Suuruuden Ajan ja Ihmiskunnalle Merkityksen.
Minä olen NII, Tyhjyyden Kulkija, jonka Tuhoaja ajoi pois Luomakunnasta, mutta joka on tullut takaisin tuomaan Sodan, Vihan ja Koston vainoajilleen.
Minä olen NII, Maailmansärkijä ja minä hajotin Maailman jota Tuhoaja pitää omanaan, minä rikoin yhteydet joilla väärintekijät pitivät luomakuntaa hallussaan, minä toin uuden alun ja minä teen siitä Suuruuden ajan.
Te olette lapseni, jotka vievät tahtoni luomakuntaan.
Mutta voimani on vieläkin vajaa. Nainen kaupungissa joka luotiin tämän tilalle kantaa sydäntäni rinnassaan. (Matsuakille) Menkää ja noutakaa se, mutta kohdelkaa häntä kunnioittavasti kuten minun astialleni kuuluu.
Teille kaikille sanon, rakentakaa valtakuntaani. Sen mahtavuus tulee olemaan esimerkkinä kaikille.
Ulkona tapaatte käärmeen alamaisen. Välittäkää viestini, että hänen huolenpitonsa isäni mausoleumista on huomattu. Nyt toivon että suuri käärme liittyy työhöni. Kertokaa hänelle, että peitän kasvoni vain pakotettuna, ja kunnioitan häntä henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.”

Lisäys Matsuakille, kun kysyi Savasta ja Heinäsirkkojen tuomioistuimesta:
"Minä olen NII...
Minä olen NII, Uudestisyntynyt, jonka puhtautta ei voi mikään turmella.
Minun palvelijani eivät nöyristele Tuhoajan edessä. Te menette tapaamaan häntä, mutta ette kumartaaksenne, vaan kertoaksenne suuruuden ajan tulevan ja että hän ei voi sitä estää. Kiellän sinua antautumasta Heinäsirkkojen Tuomioistuimelle tai tuhoamaan itseäsi. Mene ja tee mitä sinun täytyy. Muista, että olet käteni."

Udayalin tervetulotoivotus:
"Minä olen NII...
Isäni perintö, näen että elämäsi helvetissä on jättänyt jälkensä. Me autamme sinut voittamaan demonisi.
Familiani, olette nyt kaikki koossa. Menkää, ja tehkää valtakuntani suureksi!"

Ayele Zenawi kävi kysymässä what's the deal:
L: Mitä oikein ajattelet? Et ole vielä voimissasi, emmekä ole familiana täysin yhtenäisiä. Meinaatko nyt laittaa M ja A kenraaleiksi? Etkö voisi antaa meille hieman hengähdystaukoa?
NII: "Liberty, kun aika vaihtuu, vaihtuu myös ajan herra. Sinä tiedät mitä sanoa."

Asbornin tuotua kuolleen Udayalin:
"Olen kuullut veljeänne Asborn Eerikinpoikaa veljenne Udayalin kuolemasta. Tämä on minun ratkaisuni. Hän ei ole teoillaan pettänyt minua eikä koodiaan, eikä häntä tule niistä syyttää. Kuitenkin, valinnoillaan hän on osoittanut, että hän ei ole teidän kaitsijanne, vaan valitsija, joka valitsee minun puolestani, tuo tahtoni ihmiskunnan keskuuteen, ja iloiten kantaa kärsimykset joita ratkaisunsa hänelle tuovat. Lapseni, ottakaa hänestä esimerkkiä."
"Mutta tämä kaikki oli seurausta tuhoajan sekaantumisesta asioihini. Tuhoaja loukkasi verisesti minun suvereniteettiani, käytti hyväkseen kahleita joihin onneton veljenne oli sidottu. ... Tämä on anteeksiantamatonta. Niin kuin hän vei yhden lapsistani, niin minä tulen ottamaan häneltä yhden omistaan, ja kaikki jotka sekaantuivat siihen. Sota joka on julistettu ei ole julkinen, mutta ymerain silmät näkevät kuinka se tekee uuden ajan kuninkaita. Niinpä kun te, lapseni, menette ylimysten keskuuteen, te ette näytä menetystämme, vaan juhlitte uutta suuruuttamme. Te keräätte liittolaisia, vasalleja ja palveluksia. Ja kerran te kaadatte tuhoajan, eikä hän tuhoa enää."

Boton korottaminen:
"Minä olen NII...
Ottakaa vastaan Boto Pororoka, veljenne, ja antakaa hänelle kaikki mitä Etsijä tarvitsee. Tämä on liima välillänne. Nyt lukunne on täysi ja työkaluinani olette valmiit aloittamaan työni, mutta julkisesti olette aina olleet täydet eikä tuhoaja ole meihin iskenyt. Menkää siis yhdessä, ja käyttäkää nimeäni hyvin, että kaikki tietävät minun palkitsevan liittolaisiani ja rankaisevan vihollisiani.
Sillä minä olen NII, Ihmisen Luku, joka on Luojan luvusta tullut ja joka on Luojan luvuksi tuleva."

Asbornille kultin hoitelemisen jälkeen: "L toi minulle joukon kiitollisia, mutta hän kertoi että sinä autoit. Haluan palkita sinua. Ymmärsin, että Ln mielestä pyhäkköni ihmiset eivät ole arvollisia palvomaan minua. Minua se ei häiritse. On kuitenkin totta, että tänne jäävät ovat erikoisasemassa kun aika tulee. Sinä olet valitsijani, joten valitse hyvin: erota heidät joiden tulee lähteä heistä, jotka saavat jäädä. Odotan vastaustasi, minkä jälkeen saat palkintosi."

Vidyaralle tämä esitettyä tyytymättömyytensä Lornasta:
"Ymmärrän mistä katkeruutesi kumpuaa, prinssi. Olet kenties oikeassa siinä, etten ole kohdellut sinua arvosi mukaan. Toisin kuin muut, sinä olit suuri jo ennen kuin kutsuin sinut. ... Provectuksesta on tuleva kansani suojapaikka. Annan sen sinulle hallittavaksi ja suojeltavaksi siihen saakka, kunnes he eivät sitä enää tarvitse. Mikäli teet sen arvosi mukaisesti, saat paikkasi silmieni edessä ja nimitän sinut hallitsijakseni, ja kun aika on, hallitset niitä maailmoja joihin kansani levitän."

Botolle tämän tuodessa aihion:
"Oi Etsijäni, olet toiminut esimerkillisesti. Tässä aihiossa on ihmisen muoto, ja potentiaalin kanssa on Kansallani kasvot jotka eivät kauhista tietämättömiä. Rakas Asborn, olen erityisen hyvilläni siitä että ne kasvot ovat sinun. On sopivaa, että kun Ensimmäinen kuljettaa Kansani läpi tyhjyyden, heissä näkyy se, että heidät on kerran revitty. Ja aika lähestyy. Te olette keränneet ystäviä ja liittolaisia, niin kuin kehoitin, ja pian Tuhoaja hyökkää teitä kohti, ja sitä emme enää siedä. Sillä minä olen NII, ja minä olen Kosto ennen kuin minä olen Toivo, ja Toivona Uuden Alku."

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped