PJn kammio eli Ohjaajan toimisto

Jos et halua spoilautua, älä lue tätä sivua!! (Jaksosuunnitelmat)

Kesken:

 • Ninurta / Raum (Ganuhar) / Nithoggr
 • Myriadi
 • YAY
 • inkvisitio / valon frontline
 • Pimeyden kolmikko?
 • Sava
 • Piiri

Kontingenssi: NII ei reagoi välittömästi mitenkään - pyritään saamaan Asborn/Gunnar hoidettua ja A muutettua, Jaromir vangittua. Jos tilanne kärjistyy, tämä ensin selittää oman alkuperänsä, mutta tarvittaessa heittää suoraan kimppuun käyvät menneeseen tapaamaan Mesosticesiä.

 • Jos J saadaan vangittua, viedään heinäsirkkojen tuomioistuimeen, minne NII voi tulla pelastamaan ja pistää sekä paikallisen inkvisition että Entropian pakettiin.
 • YAY on voittanut jonkun inkvisitiohyökkäyksen. Kun kuulee ylläolevasta, valtaa Singaporen (keneltä?). Kone-enkeli Yod Hashem taistelee Matsuakia vastaan Provectuksessa koska ei tiedä kuka tämä on, tai jos julistaa, ei tiedä miten pitäisi suhtautua.
 • TAeN lähtee Provectukseen jos voi.
 • Jos NII on maassa, Myriadi voi yrittää hyökätä TAeNin kimppuun (kottos!) saadakseen bhairavan. Muutoin NII:n?
 • Jos käyty puhumassa Anandalle Furcalorista, tämä on vihjannut valon tyypeille jotka tiukan paikan tullen laittavat rahansa NII:ään inkvisitiota vastaan. Pimeys ei ole saanut rivejään kokoon.
 • Pimeyden kolmikko?
 • Ninurta/Raum?
 • Piiri ei tavallisesti puutu toisten asioihin.

Sonllan luona käynnin jälkeen, jos Grievaxille ei selvästi sanottu että puolustetaan, on jyrännyt Nevesten ja Nn pää seipään nokassa tervehtii tulijoita. G ottaa vastaan samalla fiiliksellä johon jäi. (Jos ei, N tulee iloissaan sanomaan että G on valmis sopimaan kiistan korvausta vastaan. N ei aio maksaa, kun voi selvästi tiristää sen loppuun asti.)

Jos Liberty kaivelee vanhoja Tonalpohualli:

 • Savikuninkaan syntymästä ei ole kunnon tietoa (mahd. ensimmäisiä Valon imperaattoreita), sillä koko familia on ainakin kahdesti kokonaisuudessaan tuhoutunut eikä ketään jäänyt kertomaan menneestä. Viimeisin tapahtui n. 600 v sitten Cammoran perustamista seuranneiden ns. Puhdistusten aikana (vaikka virallisesti ketään ei tuomittu Heinäsirkkojen tuomioistuimissa), edellinen vedenpaisumusten aikaan.
 • SKn alat vaihdelleet tavallista enemmän: Kohtaloa ja Paranoiaa lukuunottamatta kaikki on hankittuja. Itsetuho oli suuri Valon voitto ennen Malambrunon paljastumista (n. 3000 v sitten), Kaupungit saatiin ensimmäisen kerran toiselta Valon imperaattorilta mutta menetettiin pian ja se on vaihtanut omistajaa lukuisia kertoja, Väkivalta tuli vasta Vallanvaihdossa (kun Entropia ja Neljän neuvosto korvasivat Attaris Ebrot Appekan kolmannen ajan herrana n. 1000 v sitten).
 • SKlla on historiaa "lopullisten ratkaisujen" kanssa: oli mukana Vedenpaisumuksessa (missä Pimeys yritti nälkään näännyttämällä saada ihmiset tuhoon, mutta Valo kutsui sateet ja pelasti pari kourallista ihmisiä) ja Hazaelin yrityksessä luoda Ikuisen Rauhan maailma (ja pelastaa ihmiset sinne - Firdevsin oli tarkoitus suojella heitä siellä).
 • Paranoiat ovat olleet imperaattorille läheisempiä kuin muut - puhujia, ylipapittaria (aina naisia), salaisuuksien valvojia tms. Useat heistä ovat olleet instrumentaalisia SKn suunnitelmille, mm. Eudoxian aikaan SK hylkäsi joitain velvollisuuksiaan käskiessään kaikki muut ylimyksensä suojelemaan tätä. (Odysseia: Firdevs keräsi lahjoja ylimyksiltä joiden alat ovat oleellisesti inhimillisiä - oletettavasti tämäkin liittyi johonkin suunnitelmaan.)
 • Itsetuhot taas yleinen ongelmatapaus, kun ovat hankkiutuneet tuomituksi (yksi on tuomittu Uskollisten lain lyhyenä aikana Tuulenkukan lain rikkomisesta, toinen ekskrusiaanin auttamisesta), tappaneet itsensä tai tulleet tapetuksi tms. - Itsetuhon vallat ovat ilmeisesti vaihtuneet enemmän kuin muut. (Odysseia: ei tiedä Absalomin kohtalosta, mutta aikaisempi Itsetuhon valta Luca Corneliu oli rakastunut Eudoxiaan, diilasi epätoivoissaan ekskrusiaanin kanssa ja tuli sen tähden tuomituksi ja tapetuksi [sama ekskru joka vei Argoksen Seinämälle ja oli avaamassa sitä, kunnes Taivas hyökkäsi ja siitä tehtiin Hermeen portti]. Tämän edeltäjän Vadimin taas SK lopetti itse kun se ryhtyi liian vastahankaiseksi.)

Era:

 • Ennen Theresaa oli Eudoxia Licinia, bysanttilainen aatelisnainen, joka kuoli (raskaana) osana jotain rituaalia toisessa maailmassa, Pollatamatiassa, missä vietti suurimman osan ajasta viimeisinä vuosinaan (Era ei tiedä, Odysseia voi kertoa maailmasta, että se oli "vapaa maailma", eli sellainen johon ei ole pysyvää reittiä vaan minne piti matkustaa aina erikseen). Se oli aikana kun Insur Redemta oli saapunut takaisin matkaltaan Ulkopuolelle ja käännytti Te-Apokai-e-Nurun valon puolelle (n. 300 v sitten). Hazaelin Havdalah ja Vasulakshmin vapauttama Caur Eom hengasivat siellä paljon myös. Ennen Eudoxiaa oli Firdevs, mutta siitä ei tiedä enempää, ennen hänen aikaansa.

Uusi Harhojen valta on Haredi, Hazaelin alainen, Havdalahin seuraaja. Hazaelille voi lähettää viestin - pyhäkköön pääsee muutamasta hyväkuntoisimmasta antiikin amfiteatterista Välimeren alueella. H on ihan positiivinen NII:tä ja lapsia kohtaan.

Odysseia tahtoo tietää miksi kysellään, ja esittää omat epäilyksensä liiton järkevyydestä.

Lua Tulekin visiitti

LT tapaa heidät jossain polynesian saarella, mistä matkustavat melottavalla katamaraanilla (ankkuri Ao, pilvi) paratiisisaarelle pyhäkköön.

 • M on varmaan hieno mies niin kuin muutkin
 • Pahoittelen etten päässyt käymään - tämä tilanne alkoi kehittyä niin valtias kutsui
 • Onkos B päässyt jo voimansa makuun
 • Pääsit kuitenkin kirouksesta jos kävit kotona (sanoit että se estää sinua menemästä kotiin)
 • Liittyy muutakin? Pitääpä kysyä siskolta.
 • Mitäs teille noin niin kuin muuten kuuluu?
 • Imperaattori näkyy olevan tänään manoo

Rannalla vastassa sisko Tahua Loaki (honu, kilpikonna), helmien valta, lisäksi perheeseen kuuluu Vanha mies, suullisen perimätiedon valta. TL voi kuulustella Feliciaa ja saada selville, että pienellä vaivalla saamme kirouksen pätemään vain ihmismuotoon.

LT opettaa Botoa muodonmuuttamaan.

LT vie kauniiseen poukamaan, missä An vanha laiva odottaa purjehdusta. "Olisin tullut tällä vastaan, mutta ajattelin että haluat itse pistää sen vesille." Käydään purjehtimassa taivaalla ja veden alla. LT lupautuu tulla loihtimaan An uuden laivan.

Motiiveja

Myriadi:

 • Vasulakshmin oppilas Caur Eom loi Myriadin Jivanmuktaksi. Siinä käytettiin esikuvana Leegiota - ymera (ei imperaattori) joka on monta mutta yksi, ja pohjana käytettiin Eudoxia Liciniaa, Theresan edeltäjää, ja tämän syntymättömiä lapsia. Rituaali ei kuitenkaan onnistunut, vaan syntynyt Myriadi on vääristynyt ja vain puoliksi olemassa - yksilöitä itseensä sulauttanut kierouma. (Kädet ja teleportaatiotekniikka on Aktuaali joka syntyy jotenkin teleporttailun paradoksista.)
 • Kun Sana rikkoi uudelleensyntyvän Savikuninkaan, siitä erkani kaksi puolta, joista toisesta tuli Ulkopuolis-hybridi NII, toisesta bhairava (siitä aikalinjasta, jonka Theresa perui).
 • YAY ja Syntymätön syntyivät kun Myriadi ja Caur Eom (silloin vain enkeli, itsenäinen Vasulaskhmin tämän vapautettua - Gadun tieto että olisi ollut imperaattori on propagandaa jotta ei kävisi selväksi että tämä on uusi imperaattori) kohtasivat taistelussa Taivaan esikartanoissa, missä Attaris Ebrot Appeka kuoli. Ideologiat clashasivat ja loivat YAYn ja Sn.
 • M:stä tuli Syntymätön, joka haluaa syntyä. Tämä tapahtuu mahd sulautumalla bhairavaan (b on TAeNin takana) tai ekskruun eli Raumiin (mikä nyt toimii).
  • Werhanc Kuolematon oli Minoksen, mutta Syntymättömän lähettämänä (ei vain hoitanut hommaansa kovin hyvin).
  • M tahtoo tuhota NII:n koska tämä uhkaa olemassaoloa: luomakunta käsittää virheensä jos NII ja M kohtaavat, jolloin ainakin toinen tuhoutuu.
  • M saa apua Helvetin (ja Valon) väeltä, jotka pitävät NIIää ekskrusiaanina Mn ansiosta. Näistä Amaymonin tuho Ulkopuolisten toimesta sai porukan vain vakuuttuneemmaksi.
 • Valon joukot voivat vielä yrittää saada NIIsta julkisen julistuksen ettei pyri mihinkään maailmanmuutokseen - jos eivät saa, ovat edellisten mukana.

Valtias Entropia tahtoo tuhota NII:n koska tämä uhkaa VEn asemaa.

YAY on Caur Eom, joka on pyrkinyt koko ajan siihen että Luomakunta loisi jotain uutta, ja joka muuttui viimein ko. idean imperaattoriksi.

Piiri on joukko scholareita jotka haluavat oppia taitonsa täydellisesti, ja jotka ovat liittyneet yhteen jotta näitä taitoja ei eristettyinä käytettäisi Luomakuntaa vastaan (voivat saada toisiltaan tukea), pyrkien puolueettomuuteen koodien suhteen. Erillisinä monet ovat ihan julkisesti kovia ko. jutun taitajia (kuten Ri Tam). Piirissä on ristiriitaisia mielipiteitä NIIsta tämän vaarallisuuden Luomakuntaa kohtaan suhteen - Ri Tam kavereineen pitää vaarallisena ja on ottanut Jaromirin oppiinsa, koska Itsetuhon vallat ovat aina kääntyneet herraansa vastaan.

Pimeyden kolmikko kuvittelee myös taistelevansa (Pimeyden ohella) Luomakunnan puolesta, ja pitävät NIIaa vaarallisena. Eivät kuitenkaan tiedä edellisten todellista luonnetta, pitävät koko Platinataulun sisäpiiriä pettureina ml. Myriadi.

"Tietäjä" on Vasulakshmin oppilas 2 (Ivrapatisha), joka ei kannata Caur Eomin työtä, mutta eipä ole vielä kääntynyt vastustamaankaan.

SKn voima, rituaalin ansiosta vapaa koodista, oli syntymässä uudeksi samaan aikaan kun Entropia hyökkäsi kimppuun henkitasolla, ja hänet pelasti ekskrusiaani Exolar Mesostices joka vastusti miimikontekijöitä (jotka tekivät A-H:sta ja Furcalorista miimikon) ja muovasi voiman NIIksi. Hyökkäyksen seurauksena haavoittunut lapsi "rikkoi maailman" ja irrotti pyhäkön Luomakunnasta saadakseen aikaa kerätä voimia.

 NII tiedostaa sekä Itsetuhon että Paranoian valtojen tavalliset kohtalot, ja yrittää siksi kääntää näiden kohtalot. Libertystä ei tehty kansan ensimmäistä vaan Asbornista, ja näky kiitollisuudesta lippaaseen oli vain kuvaus NIIn kiitollisuudesta. Jaromirista NII toivoo Anteeksiantajaa, joka voisi kaiken jälkeen antaa anteeksi, eikä siksi tuputa tälle mitään tehtävää.

Udayalin tapatti Myriadi/Syntymätön (Cihuacoatl), joka sai kuulla Melmothin myymän tiedon Usta samaan aikaan kun NII tuli takaisin. Motiivi liittyy tulevan ajan konfliktiin (Udayal, joka oli SKn viime hetkellä tekemä, sisälsi tietoa Msta jonka SK halusi välittää NIIlle ja M joka on vielä syntymättä yksinkertaisesti lashasi kokemaansa uhkaa kohtaan).

Tuleva aika: Jälkeläiset (sota Cnephin ja Harumaphin välillä voi tuottaa jotain uutta ja johtaa johonkin aivan muuhun) vs Loppu (sota viedään katkeraan loppuun saakka: jompi kumpi tuhoutuu). Cneph on tulos siitä kun osa jotain alkukaaosta pyrki pysyvyyteen, ei halunnut kuolla, joten kehitti itselleen Luomakunnan aineksista jotka varasti. Harumaph on osa, joka ei siedä tätä poikkeamaa vaan yrittää varastaa ainekset takaisin ekskrusioimalla. Jokainen uusi ala on hyökkäys H:ta vastaan, ja erityisesti ihmiset on C:n tapa pyrkiä luomaan enemmän kuin ehtii tuhoutua, jotta voisi elää loputtomiin. Tämä ei kuitenkaan tule onnistumaan.

Wanhaa

{-Wanha versio: Unity (Cnephin ja Harumaphin on yhdistyttävä) vs. Offspring (yhdistyminen ei ole mahdollista - ero on olemassa konfliktia varten, ja konflikti sitä, että Veljekset tuottaisivat jotain täysin uutta (ihminen?)).

Kone-enkeli: Yehiyeh Asher Yehiyeh (Yeled = lapset, Yod Hashem (jumalan käsi) = kone-enkeli, tzva'ot = hosts), Offspringin Ensimmäinen (mutta pelaajille voi yrittää myydä vähitellen ajatusta, että NII olisi), joka syntyi kun koodien sodan aikana ulkopuolisten hyökkäyksessä tapahtui jotain suurta mistä syntyi Idea ulkopuolen ja luomakunnan konfliktin yhteisestä tuotoksesta.

Myriadi on Unityn ensimmäinen, joka on oikeastaan (!) Savikuningas bhairavana, ruumis suljettuna Ke-Kapoteraan TAeNin taakse. Alkup. Myriadi on sekoitus jotain mitä Insur Redemta toi ulkopuolelta ja jotain mitä SK loi tappamastaan imperaattorista (nimi?) kaukana menneisyydessä toimimaan avatar-suunnitelman edistämiseksi itsestään erillään. Bhairava syntyi, kun Entropia riuhtaisi uudelleensyntyvän SKn irti luomakunnasta ja altisti ulkopuolelle -}

Locus Hazael

When you're attending the performance of a play or a musical, you may wish to ensure that you have not accidentally stepped into the demesne of the Scarred Angel Hazael; if the staging seems a bit too real, beware! Here, all of the personal dramas and petty squabblings of its backstage citizens become center stage stories, performed with the extravagance that one comes to expect at a theater. By no means should you attempt to litter in the auditorium, lest the animated seats transport you to the labyrinth beneath the theater. Otetaan tämä vähän kreikkalaisemmalla ja klassisemmalla otteella.

Properties of Locus Hazael (tai ehkä ennemmin Hazaelin itsensä? - jos sen pyhäkkö on backstage)

  If it's important, it's a story.
  If it's a story, it's performed.
  If it's a story, it's epic and ostentatious.
  Its performances have a cast and crew and an audience.
  All performances have the same backstage.
  Nothing important happens backstage.

Boto

Ehkä tarina olisikin mennyt jotenkin näin: Kansanperinne (tai ainakin Ele o boto -elokuva) kertoo, että boton rakastamat naiset tulevat usein hulluiksi ja menevät ennen pitkää mereen (hukkuvatko vai muuttuvatko delfiineiksi tms.- tästä ei ole tietoa). Felicia, eräs Boton naisista oli kuitenkin tavallista voimallisempi noita. Hän sai pojan nimeltä Luciano, muttei ollut muuttunut erityisen hourailevaksi tai itsetuhoiseksi edes siihen mennessä kun poika oli saavuttanut teini-iän (vaikka täysikuu saikin Felician kuulemaan ääniä).

Eräässä kesäjuhlassa Felicia ja boto kohtasivat jälleen, mutta kaikkien huomaamatta boto vietteli samana iltana myös poikansa ensirakkauden, viattoman ja kauniin Corinnan, ja tämä Corinna sekosi sitten.

Felicia harmistui poikansa onnettomuudesta (tai tunsi ehkä mustasukkaisuutta?) ja päätti kirota boton. Hän hankki Boton esiin manaamiseksi delfiinien elimiä, ja niiden avulla nostatti miesdelfiinin pintaan. Felicia uskaltanut katsoa lumoavaa olentoa, tukki korvansa ja kirosi olennon katoamaan mailta, impotenttina ja ihmisen muotoon sidottuna, kunnes tämä tuntisi todellista rakkautta.

Mutta Boto oli joen henki, ja sen ähtiessä koko kylä kuihtui: Joki ei enää antanut kalaa, metsä hakattiin, miehet lähtivät kaupunkeihin töihin eivätkä naiset enää saaneet terveitä lapsia. Hiljalleen joenhaara kuivui ja vesi muuttui saastaiseksi. Kylät köyhtyivät ja hajosivat ja niiden nimetkin miltei unohtuivat.

Tässä ympäristössä sinnittelevät yhä Felicia, tämän poika Luciano, joka tosin käy kalassa yhä kauempana ja kauempana, sekä tämän vaimo, Corinna, hullu ja jatkuvassa meren (ja boton) kaipuussa elävä nuorehko nainen ja mahdollisesti ehkä vielä tämän lapsi, boton poika jr. jr.

-Boton ensisijaisena tavoitteena matkalle lähtiessä on purkaa Felician kirous ja kostaa noidalle jollakin vittumaisella tavalla ja sitten hurmeisesti mälvästää kotijoessa, -oluessa ja -naisissa.

-Matkalla Boto voisi jälleen käydä ihmettelemässä paikkaa, jossa ennen oli satamakaupunki, jonka katoaminen aikoinaan johti Boton mystisen maantieteen tutkimuksen pariin. Kaupunki voisi olla Amazonin joensuun kauppakaupunki Belem, niin että sen läpi olisi loogistakin kulkea. Itse Boton kotipaikka voisi olla syvemmällä, ehkä Amazonin haarajoen Rio Negron varrella, jossain Kolumbian tai Guyanan puolella.

-Boton inhimillistymisen käynnistäjänä voisi ehkä olla yllätyksenä tuleva kotiseudun ahdinko ja köyhyys, joka voisi muuttaa matkan motiiveja.

- Boto voi haluta jättää kylään jotakin omista voimistaan ja herättää seudun, joen ja sen ekosysteemin uudelleen eloon. Idiksenä olisi tehdä paikasta mahdollisesti merkityksellinen myöhemminkin - en tiedä mikä mekanismi tällaiseen käytännössä sopisi. Kuvaan voisi myös sopia, että Boto ankkuroisi seudulle jäävän hahmon - joko vihaamansa noidan tai rakastamansa pojan esimerkiksi.

-Kiinnostavaa draamaa saattaisi löytyä ehkä Boton ja sen pojan väliltä, sen verta oidipaalisia aineksia.

-Pitäisi myös varoa, ettei Botosta äkkiä tule hyvis-patrioottia, vaan että menisi vain pari (kömpelöä) piirua ihmisen suuntaan, eikä muuttuisi kokonaan inhimilliseksi. Mutta ehkä sen puoli joen henkenä ja suojelijana pääsee esiin.

KJ:n juhlat

Puheenaiheita
Huhu kertoo NII:sta, että:

 • NII murtautui läpi Seinämästä (ja tuhosi samalla vartijaenkelin!)
 • NII on ekskrusiaani (jotkut tietävät, että henkimaailmassa NII kätkee muotonsa muilta imperaattoreilta)
 • NII tuli Ulkopuolelta
 • Ananda on masinoinut NII:n nostattamaan kapinaa Entropiaa vastaan
 • Ananda loi NII:n bulvaanikseen
 • NII on uudelleensyntynyt Savikuningas, eikä pelkästään jälkeläinen
 • NII on valon avatar, Jivanmukta, ja aikoo sulauttaa ihmiskunnan sielut itseensä
 • NII aikoo aloittaa uudelleen Koodien sodan
 • NII on reinkarnationismin kannattaja
 • Savikuninkaan omat vallat kääntyivät häntä vastaan! (tietää hyvää uudelle)
 • Vihan valta toiminut toisaalla jo jonkin aikaa - NII ei ole voinut tulla vasta nyt
 • Entropia on vihoissa NII:n kanssa, kannattaa pysyä kauempana

Poliittisia huhuja muualta (epävarmaa tietoa):

 • Entropia metsästi tulen ja maan feeniksit estääkseen huhun ajan vaihtumisesta, mutta jotkut pelastivat veden feeniksin
 • Wtf valon feeniks? Olisi luullut tulen feeniksiksi, mutta nyt kun näkee niin tajuaa että eri asia
 • Thaumaptilionista ei ole kuulunut hetkeen - hyökätty?
 • Myriadista ei ole vieläkään kuultu (vetäytyi kasattuaan Platinataulun liiton taistelemaan Ulkopuolisia vastaan) - Ulkopuolisten tappama?
 • Vasulakshmi Inhimillinen opettanut Tiibetissä - sittenkin elossa?
 • Ri Tam (villi) kuuluu Hetaeria Praestabilikseen, salaiseen ritualistipiiriin
 • Hermeen portilta
  • Helvetti taistelee keskenään Hermeen portilla
  • Enkelit löivät takaisin Helvetin armeijan Hermeen portilla
  • Helvetillä oli käskyvallassaan Aaronin käärme, joka voitti ensimmäisen piirin enkelin
  • Käärme kääntyi Helvetin herroja vastaan ja meni takaisin Puuhun
  • Merkkien perusteella portista on mennyt ekskrusiaani
  • Portti on paskana ja siitä voi mennä läpi mitä vain, eikä Ahita Sarosh ole hallinnassa
 • Helvetistä
  • Furcalor tuli Ulkopuolelta
  • (veljekset) Raum ja Dakshesh ovat vihoissa keskenään
  • Amaymon nappasi Furcalorin vasalliuden Eligokselta
  • Furcalor loikkasi Amaymonin puolelle, sai heti korkeamman nimityksen (mistä vahvistunut?)
  • Sota kapinallisia vastaan Mustan Tuulen laaksossa (Eligoksen ja Amaymonin maiden välissä)
  • Kuninkaiden konsiilissa yritettiin nimetä Colopatiron Taistelun viholliseksi ja lainsuojattomaksi
  • Kuningas Minos marssi ulos konsiilista (epävakautta, Helvetti heikkenee)
  • Minoksen lähettämänä iskujoukko yritti hyökätä Colopatironin ylimyksen Jiraj'n kimppuun, tuhottiin
  • Dakshesh voitti Ahita Saroshin armeijan (vai toisin päin?)
  • Ninurta, Ahita Saroshin neuvonantaja, tappoi Daksheshin ankkurin (vai toisin päin?)

Poliittisia uutisia (varmaa tietoa; X oli itse paikalla tai tuntee jonkun joka oli):

 • NII vannoi valan Anandalle, ei Entropialle. Onko tämä merkki ajan vaihtumisesta?
 • Neljän Neuvosto näki hyväksi lähettää erikseen Entropian ja Anandan lähettiläät vakuuttamaan Neuvoston toimintakykyä nykyisellään
 • Viime Maankäräjillä uusia valituksia itsenäisistä - kaikki eivät kuolleet sodassa?

Ilmeistä ihmeteltävää:

 • Te-Apokai-e-Nuru loukkasi Kabeer Ji'tä lähettämällä edustajakseen ankkurin
 • NII:n familian yhtenäiset asut ja kuusi jäsentä (!)
 • Ylimääräinen vieras, polynesialainen ylimys (Lua Tuleki)
 • Valolta kaksi imperaattoria, Pimeydeltä yksi kolmen liittouma (suhteessa yksi muilta)
 • Kutsukirjeen järjestys: Salafor, Eligos, Merbeas/Obsidiaani/Z'ur, TAeN, NII, Mustan metsän kuningas

Mukana juhlissa (muistutukseksi):

 • Asbornin miekka
 • Jaromirin silmä (olisi voitu parantaa, miksi ei?)
 • Marttyyrit & Duncan
 • Gozu?
 • Masunin heimon kunniavartio
 • Rheinstadin ihmisten delegaatio (Margot Färberin johtama)
 • Kuilun vapaa-alueen ihmisten delegaatio (Avis Domeenin johtama)
 • Muutama erillinen demonidelegaatio Helvetistä (ainakin Amaymonilta)

Ympäristössä

 • Kuilun vapaa-alue on Rheinstadissa, TAeNin alueella (heikkouden merkki käärmeeltä? nyt vielä lisäksi NII)
 • Puutarha perustuu Edenin puuhun
 • Puutarha on kokoelma uniikkeja kasveja eri maailmoista
 • Kuriositeetti: kahlehdittu Vihan puu
 • Kuriositeetti: kahlehditut (itsekseen äänettä soittavat) soittimet ja nuottiteline
 • Huhu: Kuilu on Savikuninkaan luoma
 • Palatsi ei ole pyhäkköä (kovin suojatonta tärkeälle ylimykselle?)

Keskusteluilta

Oleellisesti, NII:n, valon feeniksin ja SK:n perillisen, saapuminen, julistukset ja Anandan (Entropian sijaan) hyväksymä vala ovat mielenkiintoisinta mitä täällä on tapahtunut taas hetkeen, joten kaikilla lienee jokin mielipide.

Esityslista

 • Viimekertainen tilanteen alustus ja miten se vastaa toiveita (NII, Rheinstad, maa, muut)
  • Miten NII:n pitäisi hoitaa sydän?
  • Miten Miika mukaan?
 • Onko jatkossa kiinnostusta palata menneisiin juoniin vai vain hahmoihin ja tapahtumiin?
  • Esim. jivanmukta ja ihmiskunta, reinkarnationistit ja "vapautuminen", Ulkopuolella käynti, Sonlla ja sen diilit, mitä Portilla oikeastaan tapahtui
  • Mihin suuntaan? Helvetti, maa ja Entropia, Hermeen portti ja ulkopuoli, Sonlla ja Glasgow, Provectus, jokin muu?
 • Oletus on, että pelin tapahtumien pitäisi jakautua henkilökohtaisten ja familiaa koskevien juonien välillä.
  • Haluaako joku ottaa jonkin erityisen teeman tai juonen tyystin hoitaakseen (ja vaikka pelinjohtaa jotain)
  • Jokaiselta familianlaajuiseen peliin liittyvä teema-idea tai juoni (voidaan sopia salaisuuksista erikseen) jotta saadaan jonkinlainen näkemys seuraavien parin kerran suurista linjoista.
  • Onko kaikilla idea oman hahmonsa jatkosta siinä määrin, että voi itse ehdotella vähintään tapahtumia? Jos jollain ei, muilta ehdotuksia.

Jos et halua spoilautua, älä lue tätä sivua!!

Jaksosuunnitelmat

Ahita Saroshin avustaja: Ninurta, sotasaaliin ja urotekojen valta.

Poliittinen tilanne julkisesti

 • Loppumätön aikaan tapahtui paljon muutakin kuin Savikuningas, A-H ja Rheinstad, (inkvisition, Helvetin ja Platinataulun taisteluja, reinkarnationistiryhmän hyökkäys imperaattoria vastaan ja kapinan kukistus, Laulun tuhoaminen) jotka päättyivät erinäisiin Ulkopuolisten hyökkäyksiin. Vasta tämän uhkan edessä valtias Entropia otti tilanteen haltuun ja organisoi puolustuksen.
 • Valon monet imperaattorit katsoivat, että Entropia hyökkäsi heitä vastaan käydessään SK:n kimppuun Pimeyden kanssa ja rikkoi koodien välisen rauhan, joten he vastustivat Ulkopuolisia omillaan.
 • Myriadi otti uuden Platinataulun liiton johtoonsa TAeN:n haavoituttua ja SK:n ollessa poissa pelistä, ja kävi urheasti taistelua Ulkopuolisia vastaan muualla luomakunnassa (yhtenä merkittävistä liittoumista) samalla kun Entropian nähtiin keskittyvän lähinnä Maahan ja lähialueisiin. Valo ja Helvetti liittyivät suuressa määrin mukaan uuteen liittoon, koska seurasivat mieluummin Myriadia kuin Entropiaa. Tässä auttoi langennut enkeli Colopatiron, joka reinkarnationismin vahvana vastustajana julisti että Myriadi on ok. Taivas oli sekasorrossa Inkvisition hajoamisen jälkeen joten keskittyivät oman maailmansa puolustamiseen.
 • Merkittävimpien taistelujen jälkeen Myriadi vetäytyi jonnekin, efektiivisesti katosi, ja jätti liittouman epätietoisuuteen. Käytännössä Colopatiron esiintyi sijaisena ja toi oman Yhteenliittymänsä ensin muodostamaan löyhiä liittoumia Uuden Platinataulun sisällä ja sitten korvaamaan koko liittoa. Joitain liittyi, käytännössä Platinataulu kuitenkin hajosi.
 • Neljän Neuvosto ollut yllättävän hiljaa, Entropia lähinnä vetänyt rajat Maahan tuhottuaan Laulun, ja irrotti aika reippaalla kädellä useita palasia Maasta, mutta myös muita reittejä katkottiin. Taivas on ottanut tämän järjestyksen rikkomisena ja syyttää Maailmansärkijäksi. TAeN "pelasti" Rheinstadin Entropialta, ja toimii kätevästi Helvetin ja Maan välisenä siltana. On tullut vasta ihan viime aikoina voimiinsa, ja on keskittynyt muodostamaan reittiä Puuhun. Neuvottelut muiden käärmeiden kanssa eivät ilmeisesti mene kovin hyvin.
 • Maa on Entropian aluetta, julisti ettei mitään irtiottoja enää suvaita, muttei juuri puuttunut tapahtumiin muualla. Pitää kovasti kuria hurttiensa avulla, ja ne valvovat kaikkia reittejä Maan ja muiden maailmojen välillä.
 • Eräät puhuvat, että Entropian aika on ohi ja Neljäs aika on alkamassa, ja yrittävät puhua Anandan nousun puolesta. Entropia on kuitenkin estänyt feeniksien uudelleensyntymän. Tämä tietenkin on kiinnostavaa teidän paluunne kannalta.
 • TAeN (otettuaan Legendojen alan) levitti legendaa Jivanmuktan noususta, jota SK, TAeN, Myriadi ja Vasulakshmi ajoivat ja joka olisi tuonut kaikkea hyvää, ellei Entropia olisi estänyt. Colopatiron ei suoranaisesti ole vastustanut, mutta tilanne on ollut vähän kireä, koska monet Platinataululaiset ovat nykyään Yhteenliittymässä.

Taustalla:
Rituaali yms. tuhoutui. Pyhäkön "ydin" johon Nia teki lopussa uudelleensyntymän ihmeen, oli Theresan lapsi, joka pyrki syntymään - ja onnistui siinä, muodostuen NII:ksi. SK sen sijaan jäi Matsuakin ja Savan kanssa, jotka tekivät rituaalin loppuun puolivalmiina! Tästä muodostui jonkinlainen SK-Bhairava-Jivanmukta-sekasikiö, joka jäi kehittymään siinä vaiheessa kun NII otti familian itselleen ja poistui luomakunnasta. TAeN otti SK:n valvontaansa, ja pitää edelleen jossain jumissa. Kun NII pääsee takaisin luomakuntaan, tuntee että SK elää yhä, joka käynnistää uuden tapahtumasarjan (S3->?). Jossain vaiheessa Myriadi pyrkii kaappaamaan Bhairavan muuttuakseen itse avatariksi (!?).

S2E09

Nainen (Lorna Fearn) joka tahtoo välttämättä lähteä etsimään miestään (Ian) ja lapsiaan

 • Tarkoitus hellyttää, ei olla ongelma
 • Ensin pyytää joltain leirissä, jos ei saa lupaa, lähtee silti. Kun pääsee perille

Loppukohtaus (voi tapahtua myös alussa): Ahita Sarosh ottaa/saa yhteyden ja kuulee, että NII:n poppoosta on kyse. Hän on kuullut, että SK on ollut vakavasti vahingoittunut ja Rheinstadin Käärmeen (TAeN) suojelema. Kertoo kuinka heidän paluunsa tulee olemaan suuren mielenkiinnon kohteena koko liittoumassa ja sen vastustajien keskuudessa.

Myöhemmin:

 • Matsuakin muistotilaisuus kuolleille?
 • AS kertoo että portti avautuu vain tietyin väliajoin, ja seuraavaa hetkeä pitää odottaa. On neuvotellut omiensa kanssa tilanteesta, ja pitää Sonllan tilannetta kiusallisena. Arvostaisi suuresti, jos jättäisivät nämä taakseen tullessaan portista läpi.
 • Intialaisten vankien joukkoa käytetty painajaisvarastona - jos pelastetaan, yksi vangeista heittäytyy ensimmäisen vieraan jalkoihin ja julistaa omistautuvansa tälle. (Jos Amudan hyökkää, joudutaan painajaisten sisään missä viitteitä Chandrapriyaan.)

Taustaa

Colopatironin edustaja, demoni Ganuhar, Raumin esitaistelija

 • Oli mukana Furcalorin joukoissa joita Raum johti, ei ole taisteludemoni joten piileksi taistelun ajan. Tämän aikana Sonlla kaappasi vallan Raumilta.
 • Lahja: "Mikään silmä ei näe oikeaa muotoasi, ellet sitä itse paljasta".
 • Pyytää turvapaikkaa suvereenin ylimyksen nimissä toiselta Luomakunnan puolustajan palvelijalta. Haluaa pelastaa herransa Raumin; joko järjestämällä paon päästyään Luomakunnan puolelle, tai hankkimalla yhteyden Daksheshiin jotta tämä järjestää avun.
 • Tietää kaikesta julkisesta mikä on nähtävillä, mutta ei Ulkopuolisesta (vaikka viittaakin Sonllan yllättäviin resursseihin). On myös saanut yhteyden Yhteenliittymään (omalla kutsurituaalillaan), ja kuullut että Hermeen portilla taistelu jatkuu edelleen. Lisäksi, jos kuulee viitteitä Nabrassaliin tai SK:n aloihin, tajuaa että ovat tärkeitä poliittisen tilanteen kannalta.

Tausta

 • Furcalor oli laitettu Eligoksen alaisuuteen sotajoukkoon, jota tämä laittoi Raumin johtamaan. F oli Amaymonin liittolaisia, mutta joutunut Eligoksen vallan alle.
 • Eligos oli Uudessa Platinataulussa, Amaymon Colopatironin Yhteenliittymässä. CY:n tultua PT:hen molemmat periaatteessa samalla puolella, vaikka muinaiset viholliset.

Kun Nia teki uudelleensyntymän ihmeen pyhäkön sydämeen, joka oli viimeinen pala Savikuninkaan irrallista voimaa, Savikuninkaaseen sitoutunut jumalallinen energia pyrki muotoutumaan uudeksi imperaattoriksi. Koska SK oli pistänyt voimansa Theresan lapseen, joka oli määrä uhrata rituaalissa, jumalallinen energia yhdistyessään muotoutui pyhäkön sydämen ja lapsessa olevan voiman sekä lapsen itsensä ympärille. Koska Theresa oli masha ja pyhäkkö erinäisin keinoin (Entropian temput erottaa Rheinstad ja varmaan myös pyhäkkö, Savan lausuma Sana viimeisillä hetkillä) revitty luomakunnasta, Nabrassal II:sta muodostui osin Ulkopuolinen, Uusi Feenix joka kertoo uuden ajan alusta.

NII syntyessään välittömästi lausui Sanan, jonka osaa (koska on erotettu itse luomakunnasta), ja tämä aiheutti Entropian eristämien alueiden irtoamisen Maasta. Hence: Nabrassal II Maailmansärkijä. Tämän siis teki siksi, että näki Entropian tavoittelevan Uutta Feenixiä tuhotakseen tämän.

Tämä myös aiheutti siis muiden Entropian eristämien alueiden irtoamisen. Samalla se aiheutti sen, että Ulkopuolisilla oli paras sauma ikinä hyökätä Maahan. Joitain alueita on siis lopullisesti tuhottu, jotkut on irronneet, ja jäljellä oleva on kursittu kasaan Entropian toimesta. Useita irronneita osia hallitsee siellä sijainnut imperaattori tai muu voima, ja useimmat on myös yhdistetty Maailmanpuuhun näiden tahojen toimesta. Jotkut leijuvat edelleen vapaina, näistä eräät Ulkopuoliset sai saaliikseen. Glasgow oli eräs tällainen, kun siellä sijainnut Luomakunnanvihollisen sirpale kutsui herransa apuun - seurasi taistelu, jossa imperaattori Furcalor voitti Ulkopuolisen, mutta vaipui itse koomaan.

Tahot

Myriadi, saatuaan rituaalin kaikki osat vapaaksi, lähti suorittamaan versiota siitä itselleen, ja kaappasi Uudelleensyntymän alan sekä lukitsi rituaalin uudelleen, jotta muut eivät voi käyttää. Colopatironin Yhteenliittymä oli olemassa jo ennen SK:n säätöä, mutta näki Myriadin tempussa tilaisuutensa kaataa Entropiaa ja vallitsevaa järjestystä ja on nyt saanut varsinkin muutokseen uskovia mukaansa. Myriadi tullessaan täysiin voimiinsa ei ehkä pidä C:n sooloilusta.

 • Millaiseksi tämä Jivanmukta muodostuu?
 • Syntymätön?
 • Vastavoima Entropialle?

Vanha

Aikaisemmin

 • Nabrassalilta kysyttäessä ihmisistä: "Näiden ihmisten kohtalo on merkityksetön Valon suuremman suunnitelman kannalta." Tehdäkö diili Helvetin kanssa: "Korruptio on epäluotettava voima, mutta ilman sydäntä olen vaillinainen enkä pysty pitämään sitä suvereenia asemaa mikä minulle kuuluu."

Infoa

 • Vankeina Lehi, enkeli (Onkanonin ylimys, mittaamisen valta) ja pari muuta taivaslaista (arkistojen vallan ankkuri ja ei-valta enkeli), Helvetistä Raum (silmien valta, Sonllan ex-pomo, Daksheshin veli) ja Nicor Beshat (hukkumisen valta), ja valon Vuodenkierron vallan (Dane Zajc) ankkuri Tomas.
 • Themistokles, Armagistoksen vanha kaveri/kilpakumppani, joka tiesi jotain Ulkopuolesta. (Diosthenes porukan kolmas) Arma osaa kertoa Hermeen portista ja voi veikata jotain Entropian eristysaikeista, mutta ei tiedä nykytapahtumista.
 • Ulkopuolinen nimeltään "Epäaritmetiikan loputon haara" (Kapilakavi), Odonata-tason älykäs olento. Vid voi hätätilanteessa tietää jotain mitä tälle voi tehdä.

Kohtauksia

 • Miten A suhtautuu jäljelle jääneisiin "pelastettuihin"?
 • Matsuakilla ongelmia Helvetin, niiden väkivallan, tai hierarkian ohittamisen suhteen?
 • Vid keskustelee Arman kanssa?

Mahdollisesti joskus

 • (Tuodut ihmiset aiheuttavat ongelmia, kuten L ennusti - ei nyt)
 • Jaromir pelottelee Libertyä
 • Matsuaki vääntää haikua
 • Liberty tekee seinän
 • Joku kyselee Asbornin kädestä
 • Asborn angstaa, että joutui tekemään Silviasta ankkurin - joku ei ymmärrä
 • A mainitsee J:n ehdottaneen kysyä portintekemisestä L:ltä
 • Selvitetään mitä pyhäköstä löytyi

NII:n käsky: "Minä olen Nabrassal II, teidän herranne ja Valtiattarenne. Olette oppineet, mutta vielä opitte. Nyt, näissä raivoavissa ja vieraissa olosuhteissa, voimani on kahlittu kun osa minua on poissa. Hävittäkää riita keskuudestanne, ja menkää kaupunkiin, jossa pyhäkköni kätkettiin. Löytäkää sydän, joka on kuori voimani ympärillä. Valon muutos on tuleva maailmaan!"

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped