Pit fighter #11: +7 SPP (MVP, CAS: Zombie #9 broken neck eli MNG ja -1AG) -> BLOCK

Wight #4: +2 SPP (CAS: tappoi pit fighterin #6 eli sen tärkeimmän, guardillisen)
Lisäksi kuollut pit fighter liittyi zombiena voittajien puolelle.

Micke (elf) - Hattu-villeAnssi (kaaos) : 0-2

Kaaoksen jumalat muuttivat ennen peliä coachin chaos spawniksi, joten tilalle uusi championi Hattu-Ville. Komeasti Kaaoksella tunti turpaan haltioita, vaikka teami oli juuri hiukan aiemmin resetoitu ja teamvalueissa oli 180k eroa.

Kaaokselle +70k rahaa, rutosti expaa (1 warriori levelasi) ja +1 fan factor, Elffeille MNG:itä ja 50k rahaa.

Antun Kirkonrakentajat: - Iltapalan turpasauna: 1-2

Älä pelaa kahta peliä päivässä kun olet herännyt aamuseiskaksi töihin –sääntö todistettu jälleen toimivaksi!

Killimiesten hyökkäysvuoro alkaa tyylikkäästi heittämällä kolme Norsee pois pelistä (BH, 2xKO). Rusinoitten rasahdellessa hyökkäysstallaus alkaa, mutta kun yksi hermanni lisää lentää ulos, on selvää, että pitää minimoida vahingot ja yrittää hidastaa, mutta koska palloa kantoi kaaossoturi, oli touchdown mahdotonta välttää. (1-0)

Norse tasoittaa ensimmäisen puoliajan viimeisellä vuorolla, mutta menettää taas keijolootaan porukkaa. (1-1)

Toinen puoliaika Norsen alkaa rakentaa pientä kirkkoa jo ja Murkar the Rapist laittaa porukkaa kanveesiin. Norse ei kuitenkaan saa palloa edes rerollien kanssa ylös ja GFI-talvisodan ihmeellä tulee petomiehiä tägäilee palloa. Aleksi riistää pallon ja vie 2-1 tilanteen taululle.

Yeti, sudet ja bersut aiheuttavat matsissa kyllä hyvää puuta: -1AG, -1MA, Nigg(l)er ja muuta puuta (BH). Myös yksi pass completion nähtiin raivokkaalta berserkeriltä!

Arttu (necromantic) -Jukka (norse) 2-2

hullua dodgeilua. Loppuraportti myöhemmin.

Ville (liskot) - Jukkis (örkit) : 1-0

Yhden nopan varmat olivat taas varmoja ja örkeillä oli parempi panssari. Vihko ei kuitenkaan badly hurtteja pahemmin avautunut, joten tuloksena oli sekavaa keskikentän painia ilman merkittäviä suorituksia.

Kierros 6

!!! Toukon Khorne Veripalvelu 666 - Micken tontut : 2-1

Nätti sää ja 60,000 katsojaa per joukkue. Fame tasan, mutta petty cashilla tontuille reroll (1270 vs 1140). Kolikonheitossa voitto Micken haltijoille, joten Khorne puolustamaan. Tontuilla yksi journeyman edellisen ottelun vammojen vuoksi.

Potkusta sää vaihtuu nätistä nätiksi, ja pallo haltijoille turvaan. Paikanhakua ja yksi pass completion (elf lineman #4). Khorne puolustamaan ja mättämään tuloksetta. Tonttujen mättöpuoli on paremmin hallussa, minkä seurauksena pit fighter #10 lasarettiin (Badly Hurt, tekijänä elf lineman #6). Toisen vuoron nimiin vielä tontuille vahva läpimurto, koska Khorne on mokaillut puolustukseen pienen aukon. Puolustus kuitenkin painostaa elffit tekemään maalin heti kolmosella.

Lukemat siis 1-0 elffeille, ja kickoffissa vedetään tuomaria turpaan. Ilmaiset lahjukset molemmille tiimeille ja pallo Khornen haltuun. Seuraa vuoron verran asemointia, jonka jälkeen VIHKO ON AUKI JA TONTTU #10 ON KUOLLUT! (Tekijänä #1 Khorne Herald). Vuoroa myöhemmin toinen heraldi (#2) pieksee elffien blitzerin #1 lasarettiin (Badly Hurt) ja pit fighter #5 lyö tainnoksiin tontun #9 (KO). Kostoksi elffit kyllä puskevat kammottavan huonosti sijoitetun pallonkantaja-pit fighterin yleisöön ja tainnoksiin (KO, #8). Pallo kimpoaa haltijoille, ja seuraa vihainen vastahyökkäys. Khornen onnistuu vaivoin kaivaa pallo tasoittavalla seiskavuorolla haltuun. Herald #1 heittää pallon onnistuneesti (Pass Completion) ja pallo saadaan juostua takasin hyökkäyspäähän ja täysin suojaan elffeiltä. Viimeisellä vuorolla pit fighter #7 tekee maalin.

Toiselle puoliajalla lukemissa 1-1. Khornen aloitus ja kentällä 11 punapukuista murhaajaa vs 8 haltiaa. Khornella 1-0 johto tapoissa! Tästä innostuneena yleisö päättää heittää vielä yhden haltian stunniin kivellä, ja erä alkaa. Khornella mättökerho pystyyn ja pallo haltuun. Vuoroa myöhemmin tontulta #5 jalka poikki (MNG ja -1 move, tekijänä pit fighter #3). Häkki hivuttautuu eteenpäin maalintekoasemia kohti ja ihan yleisön viihtymisen vuoksi tuupataan elffien catcheri #12 aitioon. Yleisö pitää huolen, ettei tontulla ole kentälle pelissä enää asiaa (Badly Hurt).

Kutosvuoron aluksi kenttä on jo tukevasti khornen hallussa ja pelaajatilanne kentällä nyt 11 vs 6. Koska BLOOD FOR THE BLOOD GOD, pit fighter #4 läiskii line-elffin #8 pinoon ja badly hurttiin. Lisäksi yleisölle annetaan vielä line-elf #7 (KO?). Elffien mättövastahyökkäykset ovat jo aika heikoissa kantimissa, joten yrittämisestä palkitaan sillä, että puolustava pit fighter #9 pistää yhden elffin vielä tainnoksiin (#6). Kasin aloittavalla khornelle maali ja tilanne 2-1 khornen eduksi. Kick offissa yleisö fanittaa ansaitusti Khornea ja elffeillä vuoro aikaa mättää takaisin. Tuloksena yksi KO ja loppulukemat 2-1.

Arttu (necromantic) - Hattu-Ville (kaaos) : 1-1

Necromantikit mättivät lujempaa turpaan ja armor rollit pyörivät supermahtavasti. Kaaos vikisi. Eka puoliaika kuitenkin maaliton. Toisella puoliajalla necrot aloittivat vahvalla ylivoimalla, mutta turpakeikkahanat menivät kiinni. Maali kuitenkin syntyi 1-0 necrojen eduksi. Kaaos kuitenkin vaihtoi strategiaa ja teki vikalla rundilla elf ball-maalilla tasoituksen (2 Going for ittiä, 4+ pass, intercept fail (6+), catch (4+) ja dodge 3+ ... n. 9,6% onnistumistodennäköisyys).

Jukkis (örkit) - Jukka (norse) : 1-2

Pallo päädyissä ja vääntöä keskellä. Jukka vei voiton viimeisen vuoron maalilla.

Örkit: +10,000 gold
#1 Blitzer: +3 SPP +5 SPP (TD + MVP) -> Mighty blow
#6 Black orc: +2 SPP (CAS)