E11

Cold start

Marssitaan sisään
järjestys rivissä L - V - A - M - J - B

Sitten SIT ja Giorgios (O:n ankkuri)

Perässä Duncanin johtamat 20 marttyyria ja mongolisoturit

Powerwalk!

Vastaanottokomitea vapaa-alueen reunalla, ihmisiä, hienot kuteet. KJ:n puutarha laajennettu portille asti (ja siellä on NORSUJA ja KESYJÄ TIIKEREITÄ!)

Vastassa on Kabeer Ji ja muodollinen kunniavartio. Paikalla on jo valmiiksi Pimeys ja Villi ja kaikkia muita random vieraita. KAbeer Jin ihmisiä ja demonidelegaatio yms.

Kaikki muut ovat ihan whoa nuo tyypit ja niitä on kuusi ja niillä on samanlaiset takit. Villin tyypit ja Pimeyden tyypit kääntyvät myös katsomaan.

Kabeer Ji sanoo jotain tervetuliaissanoja. KJ on myös järjestänyt A:lle kunniavartioston A:n heimosta. A liittää nämä saattueeseen.

 -- Alkumusiikki --

Kohtaus 1:

Liberty flashback ohjeiden kyselystä NII:ltä. L on pukeutunut jo juhlia varten ja seisoo NIIn edessä.
L (vaisuna): Oliko vielä jotain muita ohjeita?
NII: Tuhoaja on vielä vahava, mutta sinä L autat tekemään minusta mahtavamman. Minä tuon valon muutoksen, mutta lapsena jumalakin tarvitsi apua. Sinä opastat veljiäsi ja te hankitte minulle ne jotka auttavat. Sinä tiedät mitä tehdä.
L: Tätä ajattelinkin, mutta onko se niin kuin epäilen--
NII: Piditkö lahjastasi? Suunnittelin sen ihan sinua varten.
L: No, se on sinulta, joten minä pidän siitä.
NII hymyilee: Sinä olet tehnyt minule niin paljon. Katsoin, että demonien kiusaama vakooja ei olisi ollut sinulle sopiva.
Flashback loppuu.

Kohtaus 2:

Flöashback: A ja L keskustelevat kun kävellään juhliin.
L: Missö on kruunusi?
A : Jätin sen jälkeeni
L: Miski? Era voi tuoda sen sinulle
A : En voi pitää sitä.
L: Miksi
A : Se on kruunu, en minä ole enää johtaja
L: NII asetti sinut johtajaksi
A : Ja hän otti sen pois
L: Se on alasi kruunu
A : Niin minäkin ajattelin, mutta totesin ettei se voi olla vain alasi kruunu.
L: Viimeisen kerran, haet sen kruunun ja pidät sitä juhlissa. Jos joku kysyy sanot sen olevan alasi perinteinen tunnus.
A : Pistän krunun påäähäni kun olen ansainnut sen
L: Sinä loukkaat minua ja eran pyrkimyksiä
A : Jos laittaisin sen pääjäni loukkaisin teitä enemmän
L: Minä olen nyt virallisesti loukkaantunut sinulle tästä asiasta.

Kohtaus 3->:

Villit kääntyvät pitkällisen ajan kulutta pois NIIn familiasta ja jatkavat keskusteluaan. Seuralaisina heillä on pieniä, luisevia apinamaisia otuksia.

Duncan ja muutama marttyyri huolehtivat lahjasta.

L lähtee omille teilleen. J etsii virvokkeita.

Puutarha lähtee leviämään yhdestä puusta spiraalina. Puu puutarhan keskellä on Edenistä, ja on koko puutarhan lähde. Ympäriinsä puutarhaa on istutettu eksoottisia kasveja eri maailmoista (KJ harrastaa sellaisten noutamista omin käsin). Mitä kauemmas keskuspuusta mennään sitä korruptoituneemmaksi puutarha muuttuu. Se menettää Edenmöisen hohtonsa, Puun juurakosta lähtevä puro samenee mitä kauemmaksi Puusta mennään.

[Juhlat alkoivat, ja vapaata keskustelua käytiin puolilarppina. Tässä raportoidut]

Jaromir:

- Oli mukana, kun SIT esitteli pimeyden edustajat, ja vaihtoi melko pitkällisesti kohteliaisuuksia !Xun kanssa (Matsuakin aluksi kuunnellessa vieressä, sitten siirtyessä puhumaan yksityisemmin KK:lle). Puheena oli Valon ja Pimeän välinen konflikti; !Xu korosti Pimeyden voittoja, J mitätöi puheita parhaansa mukaan ja vihjaili, että Shangri-Lan operaatio ei ollut Pimeydelle niin onnistunut kuin kuvittelivat - selviytyjät ovat tavattavissa pyhäkössä (totuus on tietysti karmeampi, mutta eihän sitä tule viholliselle myöntää, ja ehkä levottomuutta voi herättää myös kysymys siitä, miten Nabrassal II:n familia ylipäänsä pääsi väkensä luokse). Keskustelun henki oli lähempänä seurallista tunnustelua ja sosiaalista pelailua kuin todellista avointa vihamielisyyttä (mikä ilmeisesti herätti ainakin SIT:ssa jonkinasteista hämmennystä). !Xu totesi hämmentävästi, ettei ollut tullut juhliin hoitamaan asioita vaan rentoutumaan, ja lopuksi kiitti Jaromiria hänen Pimeydelle tekemästään suuresta palveluksesta, mistä tämä sekä kiinnostui että ärsyyntyi. Epäsuorasti sovittiin, että keskustelua tullaan vielä jatkamaan.

- Puhui pariin otteeseen lyhyesti Libertyn kanssa, lähinnä tilannepäivityksen merkeissä. Ensimmäisellä kerralla L kertoi (en ole tästä IHAN satavarma enää, mutta muistaakseni meni näin), että enkeleiden kanssa oli ollut puhetta Vihan hedelmän rikkoutumisesta pyhäkön portilla ja IN:n kuolemasta. Ehkä se yhteinen strategia olisi sittenkin kannattanut käydä läpi tarkemmin...
[Maijan kertoman perusteella Sofshavua on puhunut myös itse Jaromirin kanssa, ja Joonaksen raportissa sanotaan että myös L:n kanssa puhutaan. Onko Emillä lisättävää?]
Puhuttiin myös KK:n ja A:n suhteesta sekä Boton roolista perheessä, L pyysi J:a auttamaan hänen epävarmuutensa kanssa, J naljaili, että eikös epävarmuus ole hieno inhimillinen piirre, mutta suostui kuitenkin.

- J tuppautui Lua Tulekin ja Matsuakin keskusteluun ja vaihtoi muutaman sanasen edellisen kanssa, vastaten hyväntuulisiin uteluihin familian historiasta ja tilanteesta mahtipontisesti mutta kryptisesti. Hän kehui tuntevansa rituaaleja ja otti puheeksi villit; LT mainitsi piirin ja väitti pitävänsä sitä pelkkänä tarinana, ja J oli ponnekkaasti samaa mieltä.

- Edellisen keskustelun jälkeen J hankkiutui mahdollisimman nopeasti villien puheille [...].

- Lopuksi J kyseli lyhyesti Kabeer Jilta illan kulusta ja esitti pahoittelunsa tämän palvelijan menetyksen johdosta.
[Tässä oli tosiaan tämä Jennin kieroilu, johon KJ ei olisi mennyt mutta Miska sattui puolilarpissa menemään:
"- viitaten tietenkin Udayaliin, minkä pääsikin ihmetellen sanomaan, kun KJ alkoi puhua IN:sta..."
Retconnattakoon siis, että näin ei tapahtunut, vaan KJ väisti asian kohteliaasti ja viksusti.]

Jaromir aikoo vielä puhua !Xun kanssa - ja miksei myös Karpakin, joskin alemmalla prioriteetilla. Hän haluaa myös esittää Libertylle erästä sopimusta. Muuta selkeää agendaa ei tällä hetkellä ole, mutta ajan salliessa tietysti olisi kiinnostava jutella melkein kaikkien kanssa.

Villit:

- SIT esitteli villeille Matsuakin, Asbornin ja Vidyaran. Re Fae kertoi viestinä SIT:lle "oksan katkenneen" - viitaten johonkin Provectukseen vievistä reiteistä. M:n ja V:n kanssa keskustelu kääntyi Hermeen portin tapahtumiin ja RF (voi miksi en keksinyt nimeä, jonka alkukirjaimista olisi muodostunut joku siisti anagrammi...) yritti epäsuorasti kysellä, mikä NII:n familian osuus tapahtumiin oli. Väärinymmärrysten seurauksena hän vakuuttui siitä, että osana jotain ovelaa peliä Asborn vihjaili heidän surmanneen porttia vartioivan enkelin... Korostaakseen oman perheensä tärkeyttä RF muistutti (kryptisesti), että heidän tehtävänsä on siirtyminen maailmojen välillä. A kysyi jotain sen suuntaista kuin että "Mutta kuitenkin maailmanpuussa?", johon RF vastasi hämillään siitä, mitä oikein ajettiin takaa, "Tietenkin - vain hullu yrittäisi repiä tietä kudoksen läpi" - mitä EN suunnitelut vihjaukseksi mihinkään suuntaan, mutta tietenkin se tulkittiin sellaisena. A:n jatko, "Joskus se on kuitenkin välttämätöntä", hämmensi villejä entisestään ja yrittäessään osoittaa tietävänsä, mistä puhutaan, RF heitti: "Erityisesti, kun on kyse enkeleistä?" - mikä saattoi sekavan keskustelun melko omituiseen päätökseen. (Korostettakoon, etten siis tahallani suunnitellut mitään harhaanjohtavuutta, vaan mietin vain Villien näkökulmaa ja miten he siitä käsin vastaisivat.) Villit kutsuivat myös Vidyaraa "veljeksi" - tietäen ainakin jotain tämän taustoista, todennäköisesti tehtyään jonkinnäköistä varsin järkevää esitutkimusta vieraslistan saatuaan - ja ilmaisivat halunsa puhua hänen kanssaan myöhemmin.

[Aivan nerokas väärinkäsityskasa! Jatkakaa samaan malliin!]

Re Fae puhuisi mielellään Vidyaralle selvitelläkseen enemmän tämän taustoja. Myös vieraslistasta puutttunut Boto kiinnostaa. Luonnollisesti myös suhteet muihin familioihin ovat tärkeitä, mutta ainakaan kaikkia näitä keskusteluja ei liene syytä pelata.

Boto:

Merkittävin oli varmasti keskustelu Jaromirin kanssa. Jaromir yltyi kertomaan Botolle Entropian rakkaudenkieltämislaista sekä edellisen rakkauden vallan kohtalosta. Tästä Boto toki huolestui, [...] J kyseli äkkiä hyvin henkilökohtaisia [...] Nauroi, mutta osoitti myös omanlaistaan sympatiaa (Boto ainakin tulkitsi sen niin). J lupasi yrittää auttaa, mutta suositteli myös kääntymään villien puoleen, jotka kuulemma kuuluivat johonkin outoon rituaalipiiriin. Vaihtokauppaa sopisi kuulemma käydä esimerkiksi oman alansa ihmeillä.

[Sama Jaromirin näkökulmasta:
- Dakseshin saapuessa paikalle Jaromir kaappasi Boton mukaansa ja häipyi syvemmälle puutarhaan. B kertoi A:n kieltäneen häntä puhumasta Pimeän edustajille ja J avasi tilannetta hieman. B valitteli naispuolisten vieraiden puuutetta, mistä päästiin tangentiaalisesti rakkauden kieltämiseen ja valtojen välisiin (myös familian sisäisiin) suhteisiin ja relevanttiin historiaan. Vaihtaakseen aihetta J alkoi esittää kysymyksiä B:n elämästä - ja rakkauselämästä - ennen vallaksi tuloa. Hän yritti myös selvittää, mitkä asiat tälle ovat tärkeitä sen varjolla, että varoitteli muiden voivan käyttävän sellaisia seikkoja häntä vastaan. [...] J oli avoimen huvittunut mutta vihjasi, että hänellä on henkilökohtaistakin kokemusta hieman samantapaisista ongelmista ja lupasi tutkiskella asiaa. Paljastuneet seikat on varmasti järkevää pitää toistaiseksi omana tietona.
]

B yritti myös hieroa tuttavuutta !-tyypin kanssa, joka oli ainoa varteenotettava nainen paikalla, perheeseen lukeutuvan Libertyn lisäksi tietty. Asborn suhtautui naiseen kuitenkin nihkeästi, ja kieltämättä raadonsyöjän elkeet vähän karmivat Botoakin. ! antoi ohjeita ankkurin hankkimiseen ja vahvisti Jaromirin kertomuksen Entropian laista. Boto lupasi tanssia !:n kanssa.

Perhepalaverissa Liberty kuiskasi Botolle jotain sen suutaista kuin, että "opettele valtojen tavoille, sillä lopulta sinusta tulee familian sydän", mikä oli Botosta kiinnostavaa ja jännää, sillä tähän asti on vaikuttanut vähän siltä ettei familia kokonaisuudessaan ole kovin kiinnostunut hänestä.

Boto oli juuri aloittamassa juttua [Lua Tulekin] kanssa uudelleen kotiseudustaan, maneeteista, merisäästä, Maria IV:stä ja kapteeni... [sanotaan vaikka Arturo Perez-Reverte]sta. Lisäksi aikoo esittää villivalloille vaihtokauppaa [...].

Sofshavua:

- Lähinnä hiillosteli Kabeer Jitä ja NIIn familiaa hedelmistä ja Nasrista. Sai selville, että Nasri on kuollut, ja että hedelmät on siivottu, ja Jaromir väitti että luultavasti Kabeer Ji:n on täytynyt olla tietoinen alaisensa kuolemasta, vaikka KJ vakuutti tietämättömyyttään.

-Sofshavuan intresseihin voisi kuulua vielä puhua vähän lisää Asbornin kanssa kahden, se nyt kuitenkin on uusi vihan valta. Ehkä juttua riittää vähän Asakimistä ja vähän hedelmistä.

Asborn:
1) Jutteli Daksheksen kanssa. D vaikutti innokkaalta liittoutumaan ja peittämään maailman vereen, joten pääteltiin Matsuakin kanssa että tämä liittolainen on parasta suunnata jonnekin missä tulee vähiten siviiliuhreja. A myös esittäytyi M:n rinnalla NII:n lukemattomien sotajoukkojen kenraalina. Sonnlan tullessa esiin keskustelussa A ilmaisi aikeensa napata se kiinni, ja kysyi D:ltä auttaako tämä kaappaamisessa tarpeen tullen. D ilmaisi varovaisen kiinnostuksensa.

2) Puhui Sofshavuan ja L:n kanssa vihan hedelmistä ja Iqbal Nasrista. A ja L myönsivät lopulta että Iq on tullut heidän portilleen jostain syystä ja läimäissyt maahan vihan hedelmän. A sanoi neutraloineensa hedelmän joten sen juurtumisesta ei liene pelkoa (todellisuudessa A kuitenkin vain poisti hedelmän tuottaman vihan Iq:sta. Hedelmän jäänteiden etsiminen ja parin siemenen pölliminen voisi hyvinkin kuulua A:n tulevien pelikertojen agendaan :D). A ja L antoivat S:n ymmärtää että Iq on kuollut, ja tämä sanoi etsivänsä hänet kuolleiden jonosta. Ei ole selvää minkä paikan jonosta S aikoo tämän etsiä.

3) A, M ja V puhuivat itsenäisten kanssa. Nämä kertoivat että Hermeen portti on rikki ja Maailmanpuun oksa katkennut, ja näyttivät kovasti tietävän kenen syytä se oli. Itsenäinen sanoi että reiän repiminen luomakunnan kudokseen, oli tyhmää kun olisi voinut yhtä hyvin tulla oksia pitkin. A huomautti että joskus ei ole vaihtoehtoja. Itsenäinen sanoi että asia on usein näin kun kyseessä on enkeli - lause jonka tulkinta jättää hieman vaihtoehtoja.
[J: "itsenäinen" tarkoittanee tässä villiä. En tiedä mistä tämä ajatus on tullut, mutta itsenäinenhän on tähän asti tarkoittanut reinkarnationisteja jotka ovat irrottautuneet imperaattoreistaan, ja nämä ovat siinä määrin lainsuojattomia että niitä ei tasan tällaisissa juhlissa nähtäisi. Villit ovat imperaattorien alaisia siinä missä muutkin (muistaakseni valtias oli Mustan Metsän Kuningas). En tiedä sitten sanoivatko villit jotain epämääräistä niin että sen on voinut tulkita hassusti.]

4) A puhui !Xu:n kanssa, joka sanoi olevansa tästä ylpeä, koska tämä on tullut vallaksi. A lähinnä vittuili takaisin. Puhe kääntyi ihmisyyteen ja ihmisen ja vallan eroihin, ja A sanoi kannakseen että valloille ihmisyys ei ole jotain mikä menetetään vaan jotain josta luovutaan. !Xu sanoi olevansa samaa mieltä ja luopuneensa omastaan jo kauan sitten. Hän näki että pimeyden tarkoitus on saada ihmiskunta tekemään samoin. A sanoi olevansa eri mieltä tästä. !Xu myös sanoi Savikuninkaan kuolemaa hyväksi asiaksi, mihin A ja sillä hetkellä paikalla ollut Liberty vastasivat olevansa samaa mieltä =) Jossain vaiheessa Boto tuli mukaan ja puhe kääntyi raadonsyöntiin. Myös vittuilua tapahtui lisää. A myös neuvoi !Xu:ta juttelemaan valtojen ihmisyydestä Jaromirin kanssa.

5) A ja polyneesialainen purjehduksen valta juttelivat merestä ja laivoista, ja tämä tarjosi A:lle mahdollisuutta seilata vanhalla laivallaan Kunghammarilla, sekä syventää imperaattoriensa suhteita. A suostui ilomielin.
[J: Lua Tuleki oli nimi, Aumakua imperaattori.]

Asbornin tulevista tempauksista sen verran, että hän haluaa hakea [korjaus: Krysztof Karpakia] tanssiin XD (L kehotti A:ta vittuilemaan sille ja juuri näin hän aikoo tehdä). Yksi hedelmällinen plaseerausvaihtoehto A:lle voisi olla [villivaltojen] vieressä. Sillä tavalla niiden kanssa tulisi juteltua enemmänkin. A voisi myös kysyä lisää vihan hedelmistä S:ltä.

Petach Tiqva
1) PT jutteli Boton ja Libertyn kanssa mukavia. Mitään konkreettista ei saatu aikaan, vaikka L onnistuikin tökkimään PT:tä pariin arkaan paikkaan ("niin oletteko jo tavannut uuden vihan valtamme" jne), ja neuvoi hänet juttelemaan V:n kanssa politiikasta.

2) PT jutteli sangen päällekäyvän Jaromirin kanssa vihan alan mystisestä päätymisestä NII:n käsiin, ja sai kuulla bullshittiä siitä että se olisi siirtynyt kosmisen tasapainon ilmentymänä NII:n haltuun, kun taas legendojen ala puolestaan olisi siirtynyt taivaalle. Lisäksi S tuppautui jossain välissä keskusteluun ja alkoi puhua J:n kanssa Iqbal Nasrista, jolloin J ilmaisi mielipiteen että KJ:n on pakko olla vihainen palvelijalleen jos on kerran sallinut hänen kuolla.
[Sama Jaromiristä:
- Seuraavaksi J jutusteli enkelien kanssa. PT yritti kuulustella häntä vihan alasta ja IN:n kohtalosta; J esitti tietämätöntä ja arveli, että jos KJ:n palvelija todella on kuollut, hänen on täytynyt tehdä jotain vihastuttaakseen herransa. Vihan alasta hän yltyi puhumaan universumin laeista ja siitä, miten imperaattoreitakin kahlitsee koodi - kaikella on epäilemättä tarkoituksensa - ja olen kuullut, en ole varma, että Legendojen ala (tai jokin muu) olisi tasapainon säilyttämiseksi vuorostaan siirtynyt Taivaalle, miten on? (Olin todellakin vilpittömästi unohtanut, mitä Legendoille tapahtui, mutta ehkä Jaromirkaan ei sitä tiedä. [Tämä on täysin mahdollista]) Sofshavua saapui paikalle ja J päätti välittömästi keskittyä tähän, yrittäen johdatella assosiaatioita johonkin mielekkääseen suuntaan. Enkelit kysyivät Ayele Zenawista, mihin J vastasi assosiatiivisin epäolennaisuuksin, ja SS lipsautti kertovansa asioista Meonille - jaa-a.

Ja Sofshavualta:
-Tuli puhuneeksi Jaromirin kanssa Ayele Zenavin vierailusta. J kertoi, ettei AZ juonut heidän tarjoamaansa viiniä, mihin S sanoi: "Minä kerron senkin Meonille."
]

PT haluaisi seuraavalla pelikerralla puhua KJ:lle ja Vidyaralle ja/tai Matsuakille ja saada politiikanteon alulle. Asborn puolestaan voisi haluta jutella vähän lisää tämän purjehduksen vallan kanssa ja määrittää vähän tarkemmin mikä hän on miehiään. Etenkin kiinnostaisi tämän imperaattorin koodi ja näkemykset ja se, miksi hän haluaa auttaa famialiaamme.

Matsuaki & Kabeer Ji:
Matsuakin ja KJn oleelliset keskustelut tulivat mielestäni jo aika hyvin katettua, eli M puhui KKn kanssa (pitää varmaan hastaa vielä siihen kaksintaisteluun [...]). Toinen merkittävä keskustelu oli KJn ja Jn välillä, joka ilmeisesti retkonnattiin siten että KJ ei uponnut Jn ansaan. Sitten oli Sofshavua ja KJ, jossa S kyseli INstä ja vihan hedelmästä. KJ väitti ettei tiennyt IN kuolemasta (se kun ei ole kuollut), mutta kertoi vihan hedelmän tulleen neutraloiduksi. Vihan hedelmän alkuperästä KJllä ei ollut käsitystä, elän siinä käsityksessä että se ei tullut KJn puusta. [Joo.]

Sitten loppujuhlien suunnitelmista... KJllä olisi varmasti tuhat lehmää ojassa
istumajärjestyksen suhteen, valitettavasti vain en ole keksinyt niistä yhtäkään. Joten
se, mikä edistää parhaiten peliä lienee paras. [...]

Jannelta:
Minä lähinnä ehdin pelata Ezenwaanyi !Xuta viime kerralla, ja kaikki hänen kanssaan käydyt keskustelut olikin jo tuossa alla aika kattavasti. Lähinnä vittuilua ja tyyppien tökkimistä, heikkojen kohtien etsimistä yms.

Vidyara osallistui joihinkin satunnaisiin keskusteluihin, sen mukaan ketä nyt sattui olemaan kehissä juuri silloin. Ainut relevantti oli varmaan sosialisointi Daksheshin kanssa, D julisti sotaa ja tuhoa ja kuolemaa (ks. Asborn). Erityisesti villien ja Kabeer Jin kanssa olisi syytä puhua, mutta tosiaan en ehtinyt viime kerralla.

Lopuksi koko familia neuvotteli keskenään:

M: puhuin Karpakin kanssa Shangri-Lasta, sain kuulla että KK oli paikalla.
Dakshesh on asiamme kannalla, voimakkaasti. Haluaa pyyhkiä maailman verellä, ja Sonnlan selkärangan. Onko imperaattori aloittamassa seuraavan sodan? A : Hänet lienee syytä ohjata jonnekin missä on mahd vähän vahinkoa.
J: Salaforin porukat on Meonin vakoojia. He kertovat kaiken täällä kuulemansa hänelle. Vihan valta on siirtynyt kosmisena temppuna eteenpäin ja istuttanut huhun että legendojen ala on siirtynyt Taivaalle. B: Onko ihan ok siis järjestellä sotaa Entropiaa vastaan? L: Ihan ok puhua, mutta jätetään aika avoimeksi. V: Voidaan myös esittää sodan olevan metaforinen.
(Taivas etsii Iqbal Nasrin sielun kun se kuolee)
J yritti implikoida S:lle että KJ on valehdellut IN:sta, täytynyt suututtaa herransa , S luultavasti [häh?]
J: Onko V puhunut villien kanssa? V: Mielenkiintoisia ovat, ei vielä. A : Miten he suhtautuvat imperaattoriimme? M: He sanoivat katkenneesta oksasta A: Ja portin rikkoutumisesta. V: Pitäisi ehkä tehdä tutkimusretki portille.
A : Tapasin kivan jätkän, LT hieno mies. B: Joo! J & L: Hirveä tyyppi, kännissä ja kovaääninen. A : Kannattaa yrittää jutella hyvää. J: KJn vakooja on.
J: Kävin esittämässä surunvalittelut KJ:lle Udayalista, järkytin hieman mutta meidät keskeytetttiin. Vihjaisin myös vähän Lualle että…?
S kyseli vihan hedelmästä, vastattiin että vaaraton.
B: !Xu vaikutti vaikuttuneelta sinusta J. A : Joo niin teki (merkitsevä katse). J: Yrität loukata minua, mutta olen humalassa joten en loukkaannu helposti.
J: B sinun ei pidä kuunnella liian tarkkaan jos A kieltää sinua tekemästä jotain, me olemme kaikki samanarvoisia. B: Eiei, otin sen ihan veljellisenä neuvona.
A : Taivas ja Helvetti tulivat melkoisella rytinällä. M: Odottavatko he ongelmia? V: Luultavasti haluavat vain näyttää voimaansa. A : Mutta kenelle?

L on että voidaan puhua sodasta mutta kunhan siitä puhutaan meidän ehdoilla.
Boto kertoi Jlle traagisesta menneisyydestä, J lupasi naurettuaan auttaa.
D julisti liittolaisuutta ja sotaa, lähdetään tappamaan ja tuhoamaan ja siitä tulee hienoa. Oli pettynyt että NII ei ole ekskrusiaani.
L koulutti Botoa ja yritti jutella kivoja Sofshavuan kanssa, vittuili !Xulle.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped