E14

  • L järkkäsi futismatsia ensin Margotin kanssa, sitten SITlle
  • LT kyseli takeista joka kääntyi siihen että mitä NII aikoo, ja Daksesh julisti verenvuodatusta ja Steinbeck stormasi ulos huutaen että katsokaa nyt mitä nämä ovat
  • Sofshavua on ehkä luovuttamassa eteenpäin vihan hoitamista
  • B juttelemassa ja tanssimasa Nevesten kanssa (myös LTn kanssa)
  • J ja !, L ja V, LT ja L, LT ja B, D (pakotti kaikki) tanssi
  • vidyara selvitti rituaalijuttua KJ, M, ja lopulta koko familian kanssa
  • J yritti L, V, S tanssiin mutteivät suostuneet
  • J ja L puhui Sn kanssa INsta
  • RF sopi KJn kanssa kahdeksasta yhtäaikaisesta viestinviejästä
  • M haastoi KKn kaksintaisteluun ja uhrasi miekkansa

Rituaali:

Koko katto on jotenkin eristetty maagisesti, ovenpielissä on merkintöjä, ja kaikki katon ulkopuolella on täysin mustaa (ei NII:n loistetta, ei näkymää Rheinstadiin, kattoalueen ympärillä vain mustuutta, jossa näyttää kiertävän jotain kuin katto pyörisi). Kattoon on piirretty 7x7m piiri jonka ulkolaidalla on ura missä kiertää tummaa nestettä (haisee verelle mutta myös jolekin muulle) - neste ikään kuin tippuilee hitaasti ylöspäin ja tekee pisaraverhon koko piirin ympärille. Piirin sisälle on myös kudottu lisämäärittelyjä, sivujuonteita, ehdollisia riittejä yms. (kaikille jotka ymmärtävät rituaaleista, tämä on HC kudonta helvetinmagiaa ja ylimysrituaalia). Piirin reunalle on lisäksi piirretty erillinen suojattu "eteiskammio", joka on suojattu väylä piirin sisälle ja jonka pisaraverho kiertää. Eteiskammiossa seisoo Daksheshin kaltainen sininen, kolmikasvoinen, kuusikätinen demoni (rakshasa sukua Padma), tatuoitu yltympäriinsä ja koristeellisissa kangassuikaleissa. Piirin ulkopuolella istuu 12 velhoa ympärillä. Ri Tam on noussut korokkeelle kehän päälle (mukanaan kaksi apulaista) ja hehkuu siellä sieluaan ja ohjaa rituaalia kuin kapellimestari. Kun RT elehtii käsillään, velhot chanttaavat tahdissa. Aina kun Heam liikahtaa välähdyksen aikana (RT:n voima läikähtää samaan aikaan), yksi velhoista alkaa vuotaa verta piiriin.

SIT lähtee tyrmistyneenä menemään (käytössä käärmeen verta).

Jossain piirin yläpuolella mustuutta vasteen hehkuu abaddon Heam, joka näyttää kuin avaruuden keskellä olevalta luhistuvalta kiviplaneetalta. Toisella kerralla ihmismuodossa, raunioiden keskeltä kohoava langennut enkeli (täyttää lähes koko piirin). Yläruumis näyttää halkeilevalta marmorilta, rintapystiltä naisesta jonka terävän hupun alta hieman näkyy enkelinkauniiden kasvojen alaosa, paitsi että kasvot haljenneet tasan keskeltä ja näyttää kuiskaavan jotain. Patsaan tavoin se on täysin paikallaan, liikkeet tapahtuvat kun piirin sisällä välähtää. Loput siitä on epäselvää, mustia repaleita jonka ympärillä on pieni tummanvioletti halo. Kaksi pientä siipeä valorepaleita nousevat selästä ylöspäin ja tuottavat enkelimielikuvan, toiset kaksi valtavaa siipeä jotka levittyvät alas taakse kuin suunnaton laahus ja peittävät alaruumiin.

KJ:n ankkuri pyytää NII:lta komponenttia, joka pitää käydä viemässä portaita pitkin Ri Tamille. RT ojentaa kätensä esineen sisään, ja sormien välistä näyttää hohtavan valoa. Seuraa välähdys, Heam on nyt kääntynyt RT:tä kohti joka nostaa nyrkkinsä päänsä päälle. KK nousee portaita pitkin ja (käy piirtämässä terään / antaa kivisen) hulluuden merkin, uusi välähdys, nostaa nyrkkinsä päänsä päälle. RT vie molemmat nyrkkinsä apulaisten lähelle tuomien esineiden päälle, välähdys, ja nostaa sieltä molemmilla käsillä yhden käyristyneen ja mustuneen terän joka näyttää samanlaiselta marmorilta kuin Heam, ja on halkeillut. RT osoittaa eteiskammiossa olevaa demonia, ja sielunsa välähtää vastauksena piirin välähdykselle. Piirin neste lävistää eteiskammion niin, että nesteverho kastelee demonin läpimäräksi (seisoo täsmälleen keskellä). RT ojentaa terän demonivelholle samalla kun velhokuoron ääni nousee ja nesteverhossa näkyy aaltoja jotka kiertävät kehän ja osuvat demonivelhoon juuri kun ottaa terän käsiinsä. Ihana puutarhan tuoksu saavuttaa yleisön, ja välähdyksen jälkeen rauniot näyttävät olevan marmorisoituneita kauniita puutarhan ja laakson kuvia. Salama repäisee ympäröivään mustuuteen halkeaman, ja jälkikuvana loputtoman kaukana kehän takana näkyy maailmanpuu ja sen oksilla maailmoja. Heam on ottanut uuden asennon, sillä on keihäs jonka terä on saadusta terästä tehty. Maassa näkyy kuin pienoismallina Shangri-la palavana ja kivettyneenä, sellaisena joksi se jätettiin. Ankkuri pyytää LT:n paikalle, tämä tuo kompassin, jonka demonivelho ottaa käteensä verhon puoleen väliin. LT lausuu voimasanan kompassiin (tällä kompassilla tuhoaja löytää luomakunnan palan joka ei kuulu sinne missä on, oli se sitten missä tahansa - ala käyttää mitä tahansa keinoja auttaakseen löytämään), joka ojennetaan Heamille. Viimeisen välähdyksen jälkeen kompassi ei enää ole velhon käsissä, ja Heam osoittaa aseellaan S-l:n pienoismallia, joka vähitellen mustuu ja hajoaa sitten tuhkaksi. KJ:n ankkuri pyytää yleisöä siirtymään, kun enkeli valmistetaan lähtöön.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped