E24

Cold start.

Cachorro, Brasilia. Kylään on rakennettu uusia taloja (itsetehtyjä vähän sunnuntainikkaroituja puutaloja), mutta uutuus peittyy saasteiden ja saastan alle. Joki on haiseva ja ällö. Asborn ja Tahua Loaka ovat ryhtyneet tekemään sieluahjoa käsitöinä; Asborn tekee kehikkoa puusta (Frankensteinin labra, mutta viidakkopuusta tehtynä; enkeli, maailmanpuun voimaa ja muotit). Taustalla lojuu hylätty ydinpommi.

TL on tehnyt piilottamisrituaalin melkein valmiiksi. TL kertoo Botolle, että veikkaa joen kärsivän, koska sen hengen (siis Boton) huomio on keskittynyt muualle; oleellisesti koska Boto on sidottu vallaksi eikä voi kunnolla rakastaa jokeaan.

Kamera kääntyy, helikopteri pörrää lähemmäksi. *zoom*, kuljetuskopteri, sivuovesta pilkistää asemiehiä ja kopterissa on myös joku voimakas valta.

TL (kauhistuneesti): Baalhermon.
TL: Hän ei vielä näe meitä. Teidän täytyy paeta, jotta voin tehdä rituaalin loppuun. Älkää ottako häneen yhteyttä, kun pääsette ulos niin kutsun vesidemonin viemään teidät Rheinille.

Boto muuttuu hemopapillioniksi. Asborn ottaa sieluahjon ja ydinpommin mukaan ja hyppää kyytiin.

Tiedätkö Boto, tämähän alkaa tuntua ihan tutulta.

A ja B menevät väreilevän rajan yli, joessa näkyy pyörre, joka on varmaankin vesidemoni. Pulahtavat sinne, viimeisenä veteen osuva Asborn ehtii huomata Sauronin silmän kaltaisen katseen niskassaan — samalla näkyy, että kylän kohdalla väreily katoaa TL:n rituaalin valmistuessa. Muualla viidakko lakoaa tuhon ihmeeseen.

Alkumusiikki

Kohtaus 1: Basaarissa Giogios odottaa kokoushuoneessa hieman hermostuneena mutta myös uteliaana. Giorgioksen käsityksen mukaan sillä aikaa kun Abaddon ja vihreä aurinko tulivat paikalle feeniks katosi, ja jossain vaiheessa se tuli takaisin. Jossain vaiheessa kun NII:n familia lähti neuvottelemaan, kalkkuna katosi taas räjähdyksen saattelemana. Melkoiset palaverit.

Liberty ja Vidyara paikalle. L kulkee V:n perässä “sä hoidat tän homman” näkösenä. L on järkyttyneen ja itkeneen näköinen. Camot on hyvin harmaat, lähennellen mustaa hautausmaa-camoa hautakivikaarineen. Getting hold of herself. V:lla on kans vähän tukka sekaisin.
G nousee kärkkäästi: tervetuloa takaisin, oletteko päässeet päätökseen familianne kesken… mitä on tapahtunut?
V: aivan (vilkaisee L:tyyn), anteeksi, tietyissä asioissa oli yllättäviä käänteitä, mutta se ei
L: vaikuta sopimukseen mitenkään, olemme valmiita allekirjoittamaan
V: kantamme on se että valtiatar tahtoo käyttää Provektusta väliaikaisesti mutta meillä ei ole siihen mitään vaateita ja voimme auttaaa maailman tämänaikaisten asiakkaiden poistamisessa
G: Mitä tarkoittaa käyttää Provektusta?
V: NII:n kansa tulee syntymään pian ja se trvitsee väliaikaisen turvapaikan. Valtiattaremme toivoo että se olisi Provektus.
G: Tarvitsetteko koko maailman?
V: Vain osan. Se, mitä nämä jälkeläiset tällä hetkellä tekevät ei vastaa täysi sitä mitä valtiattaremme ajatteli. Voimme järjestää asian ja auttaa teitä siivouksessa.
G: kuulostaa hyväksyttävältä, mutta tarkennuksena, autatte poistamaan nykyiset tunkeutujat sieltä? Rajaatteko joitakin vaihtoehtoja pois vai seuraatteko meidän esimerkkiämme?
V: uskoisin että nykyisessä tilanteessa pystymme hoitamaan asian turvautumatta voimakeinoihin, mutta mikäli näin ei ole, olemme asiassa puolellanne loppuun asti
G: kutsukaamme KJ paikalle ja allekirjoittakaamme sopimus

KJ saapuu hetken päästä katkaisemaan kiusallisen hiljaisuuden ja levittää iloisesti käsiään
KJ: ystäväni, luotan että olette saavuttaneet yksimielisyyden
L: jep…
V: (nyökkää), meillä ei ole vastalauseita sopimuksen suhteen ja hyväksymme sen
KJ: loistavaa, minulla on muutama yksityiskohta jotka kaipaavat tarkennusta, mutta ei mitään suurta. Hyviä uutisia, olemme löytäneet Abaddonin. Se suuntasi jostain syystä Hermeen portille. Emme tiedä miksi mutta eiköhän se selviä. Ilmeisesti täällä ollut vihreä aurinko on myös siellä. se on ilmeisesti teidän alaanne?
V: tavallaan
KJ: miksi lähetitte sen hemeen portille
V: minä en varsinaisesti lähttänyt sitä minnekään. Se vähän kuin kaapattiin. Sanoitte että se on hermeen portilla
KJ: kyllä. Onko tiedolla jotain erityistä relevanssia teille? Jos se ei ole sielä teideän toimestanne nii…
V: en tiedä tiesittekö mutta täällä oli eräs ekskrusiaani, joka sotkeutui tapahtumein kulkuun
L: ymmärrättehän
V: käsittääkseni hänen aikomuksenaan oli surmata te-apåkai-e-nuru
KJ: aivan, ilmeisesti tämä Aclaium cavolla?
V: hän juuri
KJ: ja hän kaappasi vihreän aurinkonne?
V: jotain sen suuntaista.
L: ymmärrättehän että tämä on veljelleni hieman arka paikka. Voisimmeko puhua jostain muusta
KJ: kuinka epäkohteliasta minulta. Siirrytään allekirjoittamaan, mutta yksi asia vielä. Teidän ympärillänne tuntuu pyörivän ekskrusiaaneja hämmmentävän tiuhaan. Onko valtiattarellanne tai familiallanne muuten jotain tekemistä asian kanssa? En hauaisi herätä huomenna ja huomata liittoutuneeni miimikon kanssa
L: väitättekö imperaattoriamme miimikoksi?
KJ: ei. Kysyn teiltä onko hän sellainen
L: Nabrassal II, [koko helvetin litania] ei ole miimikko
KJ: Ja teidän tietojenne mukaan hän on lähtöisin luomakunnasta?
L: Ymmärrän että teillä on ennakkoluuloja veljeni syntyperän taia, mutta haluaisin nyt uskoa että tarjositte teidän tarjonneen sopimusta hyvässä uskossa. En tiedä kuka on myrkyttänyt teidät uskomaan että vain koska veljeni on Masha, olemme kaikki ulkopuolelta. Valtiattaremme paiskautui luomakunnan ulkopuolelle kun Rheinstad rikottiin. Joidenkin mielestä se tarkoittaa että olemme ulkopuolelta, mutta NII on Nabrassal Savikuninkaan inkarnaatio, ja Nabrassal savikuningas oli hyvin vahvasti tästä maailmasta.
KJ: Hyvä on näinollen minulla on vain yksi lisäys sopimukseen. Aclavicum Cavolla ja vihreä aurinko, jolla on käytännössä linkki edelliseen, täytyy huolehtia, pysyvämmin kuin niistä on jo huolehdittu.
V: Se kuulostaa hyvältä. Hyväksymme tämän.
KJ katsoo G:n suuntaan. G nyökkää, “meidän puolestamme tämä on ok”.
L: me pysäytimme ekskrusiaanin joka oli matkalla tappamaan te-apokai-e-nurua, mutta se onnistui pakenemaan. Giorgios, epäileekö sinun familiasi meitä nyt jostain
G kattoo L:ä vähän pitkään: TAeN on sekä NI:n että NII:n pitkäaikainen liittolainen, eikä meillä ole syytä muuttaa tätä tämän yhteisymmärryksen perusteella.
KL: loistavaa ja hyvin rauhoittavaa tulla. Allekirjoittakaamme toki sopimus Minskin konventioiden perinteiden mukaan. Suorittanette rituaalin ensin minulle.
Kaikki allekirjoittavat
KJ: odotan innolla yhteistyön hedelmiä. Muissa tapahtumissa, maan käräjät on kutsuttu hätäkokoukseen. Kutsu ei sisältänyt tarkempia tietoja kokouksen sisällöstä, mutta sen on tarkoitus alkaa pian
KJ: valtojen yleinen haluttomuus sitoutua aikatauluihin on mielestäni..mielenkiintoista
V: en hallua olla pessimisti, mutta uskon että meidän tulisi valmistautua puolustamaan asemiamme Rheinstadissa
G: kutsu ei ole tullut TAeNille
KJ: Eikä minulle henkilökohtaisesti. Ilmeisesti Rheinstadin ei katsota enää kuuluvan maan piiriin
G: edellisille käräjille olimme kuitenkin kutsutut
KJ: tämä aiheuttaaa vamasti milenkiintoisia tulkintoja Rheinstadin hallinnosta heinäsirkkojen tuomioistuimesta. Meillä on agentteja paikalla, joten kerromme teille välittömästi kun saamme tietoja. Teidän tulee kuitenkin olla valmiita puuttumaan tilanteeseen.

Kohtaus 2: oma neuvonpito
L: Syntymätön labyrinttiin, se on suunnitelma nyt

Kohtaus 3
A sukeltaa ydinlatauksen kanssa Reiniin. Pääsevät pyhäkön sisälle kun A tuntee laivansa palaavan takaisin. Erinomaista! Toisaalta, Freixstat tuntuu vähän kummalta. Hmmm! A soittaa F:lle.
F: herra?
oletko valmis, onko laiva täällä?
F: laiva tulee pikapuoliin. armeija on laivassa. miehistö kans.
väisteletkö jotain?
F: asia on nyt niin, että en voi suostua vaatimukseenne muuttua ihmiseksi joten olen ryhtynyt tiettyihin valmisteluihin.
millaisiin? puhu totta!
F: olen myynyt sieluni eräälle taholle, jonka suojissa voin viettää loppuelämäni näissä kitiinikuorissa.
kelle myit?
F: saatatte tuntea hänet. Ruhtinatar Faalsabur.
vai niin. Vai pidät sinä häntä minua parempana.
F: ei nyt ihan noin. LJBF. en voi ryhtyä ihmiseksi.
enkä minä voi hyväksyä tuollaista. Diili puretaan. Ymmärrän kyllä, mutta oo ruma keskenäs.
(jokin nykii Asbornin mieltä. It’s a trap! A menee F:n päähän ja katsoo sen silmien läpi asioita. Sillä välin jossain muualla manataan valtaa pois demonin mielestä. velhot messuavat ja ihmisuhreja.)
F: osoittaakseni arvostustani lähetin laivan mukana demonimuotin ja vähän varaosia. (A luikahtaa kuitenkin F:n Mieleen. A ei tunnista ketään antipapeista. A hallitsee ruumista ja kävelee ulos manauskehästä. A riuhtoo kahleita vastaan. EI kuitenkaan pääse, helvetin rauta on liian vahvaa. tivaa, keitä manaajat ovat. Pääpappi kyselee F:ltä, vedetöönkö rituaali loppuun saakka. )
F: tehkää se!
(sylkee happoa pääantipapin naamalle. pääantipappi päättää, että nyt tarttee toimia. Se yrittää pistää Asbornia ja astalo haimassa tuntuu ikävältä. A tuntee ankkurin angstin, kun A vetäytyy paikasta ja katkaisee siteen. F taitaa saada moraa haimaan.
sai olla viimeinen kerta kun ankkuroin demonin. Hyjj.

Kohtaus 4
V: Rehellisesti ottaen en ole aivan varma tulisiko meidän estää ikuisen sodan syntyminen. Pelkään, että valtiattaremme kaikesta huolimatta, vaikka suunnitelmassa ei ole mitään vikaan.
L: Älä viitsi, kamala suunnitelma valtiatar ei vastannut koskaan mitä tapahtuu luomakunnalle kun ihmiset muuttuvat.
V: Tätä enemmän minua huolettaa se, että suunnitelma tulee ME:ltä. ME:n ideoista kuullut asiat eivät vaikuta siltä, että suuren työn tulisi sallia toteutua.
L: Eli laitetaan valtiatar sinne.
V: Pelkään, etten voi tehdä sitä. Minulla on tapana tehdä näitä sopimuksia. Mten luulet että minusta tuli NII:n valta.
L: Joko maailma tai sun nahkas. Kumpi uhrataan.
V: Tätä tarkotan kun sanon, etten voi estää ikuista sotaa,
L: Valtiatarhan käski sen estää.
V: En voi jättää valtiattaren käskyjä noudattamatta.
L: Valtiarhan juuri sanoi, että ikuinen sota tulee tuhoamaan ihmiskunnan, jota hän sanoo rakastavansa.
V: Tarvitaan jotain tasapainottamaan sitä, ettei kaikki tule tapahtumaan niin kuin ME on suunnitellut. Voisimme harkita jonkin muun vastinekoodin luomista jälkeläisten vastapainoksi.
L: Miten koodeja luodaan?
V: imperaattorien syntyprosessit tiedetään melkohyvin. Koodien luonti vaikeampaa, mutta joku on tehnyt osan pohjatyöstä.
L: Eli laitetaan sinut sinne labyrinttiin, niin voit siellä imperaattorista luoda uuden koodin. Kumman kanssa ajattelit fuusioitua?
V: En nyt syntymättömän kanssa ajatellut fuusioitua.
L: Me molemmat sitten? TAE?
V: Tekniset yksityiskohdat voin hoitaa,
L: Ei ole aikaa, täytyy luoda kaaosta, ettei ME:n suunnitelma toteudu
V: Valtiattaren kannalta riittää se, että puolustamme vanhaa Rheinstadia ennen kuin Entropia tulee.
L: Mitä jos syntymätön tulee ennen?
V:.—
L: Eli et aio tehdä mitään ja ollaan eri puolilla. JOmpi kumpi lähtee pian, Syntymätön tai valtiar. Valitse. JOs se on Syntymätön, jonkun pitää olla sisällä kutsumassa sitä. Tai jonkun on houkuteltava valtiatar.
Asborn ja Boto saapuvat paikalle.
V: Joka tapauksessa on selvää miten saamme houkuteltua Syntymättömän rituaalikehän sisälle kokonaan.
Olette päässeet asian ytimeen.
B: Terveisiä Amazonilta. Ette ikinä arvaa kuka hyökkäsi kimppuumme, joku entropian ukko, Baalherron. Pääsimme juuri pakoon.
L: B&A, KJ kertoi että Maan käräjät alkavat pian. Voimme päätellä jotain siitä, että meitä tai TAE:ta ei kutsuttu.
V: Saattaa olla, että Baalherron tulee käymään myös täällä. Eräs Helvetin valta taitaa olla meille palveluksen velkaa. Muistaakseni kyse oli avusta tyulevassa sodassa…
B: Kuka haluaa soittaa
Minä voin, meillä on tietynlainen yhteisymmärrys
L: Sallitaanko Syntymättömän perustaa ikuisen sodan koodi.
V: Toistaiseksi kaikki mitä NII tekee on Mesostikeen innoittamaa. Jos sallimme kaiken tämän tapahtua ei sen pitkän tähtäimen vaikutuksen voi olla hyviä.
B: Miten niin?
V: B, Mesostikes on exkrusiaani.
B: Vaikka Mesostikeellä on ideoita, ja meillä on ideoita… Miksi meidän ideamme olisivat parempia?
Emme tiedä mitä teemme, Ikuinen Sota ei kuulosta hyvältä. Miksi haluat Ikuisen Sodan.
V, ärsyyntynyt: Kuten jo aiemmin sanoin, tämä Mesostikeen suunnitelma, jonka Ivrapatishan järkevä pää meille selitti tulee tuhoamaan luomakunnan. Jos annamme kaiken tapahtua…
Eikös Ikuinen Sota kuulunut suunnitelmaan?
V: Ei, se oli Ivrapatishan muiden päiden idea.
L: Ja Labyrinttiin voidaan vangita jotain muutan
B: Miksi labyrinnittin pitää vangita jotain?
L: Silloin voimme vain lööbailla.
Onko Ivrapatishan muiden päiden idea parempi?
L: V, jos et voi nostaa kättäsi NIItä vastaan…
B: Mikä nyt oli ongelma? Kuka sinne labyrinttiin vangitan? Miksi kukaan?
L: Jottei mesostikeen suunnitelma toteudu
V: Kun toteutamme NIIn sunnitelman, meidän täytyy varmistaa että kaikki ei mene Mesostikeen suunnitelman mukaan. Jonkun tätyyy vastustaa suunnitelmaa. Emme voi synnyttää Ikuisen Sodan koodia, koska se vaatisi NIIn surmaamisen.
L: Joten minkä koodin synnytämme ja miten?
B: Minulla on kottos
Jätit sen kylään, valehtelit
B: Anteeksi.
B ottaa kottoksen taskusta ja heittää en maahan. Kaikki himoitsevat kottosta.
L: Hyvä on.
L ottaa kottoksen.
B: EI!
B estää Lää, ottaa kottoksen takaisin.
B: Halusin vain, että tiedätte että se on…
V: Ole erittäin varovainen.
L: V haluaa luoda oman koodin, muttei tiedä mistä ja miten.
V: Syntymätön on melkein jälkeläisiä vastustavan koodin imperaattori, joten suuri osa on tehty.
Se on minun kansani, jota vastustat
L: Idiootit!
B: Häh?
L: Mikään ei ole vakuuttanut minua.
Voimme syöttää YAYn, ja katsoa miten tapahtuu.
L: Mesostikeen suunnitelma kuuluu rikkoa?
B: Rikotaan YAY, ja jätetään Syntymätön rauhaan.
Niin kauan kuin ihmiskunta säilyy, säilyy luomakunta.
L: Tuhotaan kaikki
Onko se hyvä idea, joku muu voisi sanoa sen kuin sinä.
V: Tavallaan kannatan-
L: Jos haluat, että teemme mitään yhdessä sinun tulee tajuta että minä olen tärkein liittolaisesi. Muut eivät välkitä ihmisistä, joten lakkaa olemasta väärässä ja leiki kiltisti. Viieminen varoitus A.
V, mitä mieltä sinä olet.
V: Sekä YAYn että Syntymättömän surmaaminen olisi tavallaan hyvä idea, mutta Jälkeläisten koodi on jo tavallaan olemassa, joten YAYn surmaaminen ei välttämättä riitä.
Eikö Ikuinen Sota ole jo luomakunnan ja ulkopuolen välillä.
V: Emme tiedä mitä Ikuinen Sota tarkoittaa.
L: Ajattelitteko jäädä ottamaan selvää?
L: Eli te ette halua tehdä mitään
Jotain on tehtävä
L: Mitä
Emme voi tietää seurauksia
L: Oleppa johtaja
Tilanteessa, jossa kaikki on huonoa
L: Valitse vähiten huono
B: Voisimme pitää muistotilaisuuden kuolleille veljillemme
L: Odotetaan että kuoleminen loppuu
Houkutellaan YAY ansaan ja syötetään hänet Syntymättömälle
B: Häh?
Päästään jälkeläisistä, ja ikuisesta sodasta
V: A, faktasi ovat pielessä
Neuvo minua sitten
V: Minulla ei ole oikein parempia ideoita kuin saada Ikuinen Sota aikaan tai muu jälkeläisiä vastustava koodi. Ja toivoa, että neljäs aika ei pääty huonosti
Koko kolmas aika on ollut taistelua ihmiskunnan kohtalosta. Joten luodaan jälkeläoisten koodi ja sitä vastustava koodi. Kuten Valo ja Pimeys jälkeläisille. Ihmiskunta jää rauhaan kun taistelu siirtyy toiselle tasolle. Muutetaan Pimeys.
B: Miksette halua Ikuisen Sodan koodia?
L: KOska se tulee tuhoamaan ihmiset. NII sanoi niin.
B: Hänhön kansalla pelastaa ihmiskunnan
Tekee kuolemattoman monumentin
L: Ihmiskuntaan kuuluu kuolevaisuus
B: Minusta kaikki on oikein hyvin, tehkää mitä teette… Tosin ei minulla ole parempaakaan tekemistä.
L: teet meille Jaromirit
B: Rnhän.
B, mene tekemään hautajaiset
B: Hyvä on. Saanko kutsua muita?
L: JOs joku tulee tänne.
B: KJ, SIT, Dakshehs, jos kaikki ajoittuu hyvin. Suuro mättö olisi paras tapa julhistaa veljiämme. Voinko luottaa, A, että kutsut D:n?
Toki
B: Menen puhumaan Eran kanssa.
B lähtee.
Pimeyuden muutos!
L: Meillä on yksi vässykkä, yksi hedonisti ja pakkomielteisesti pimeyttä vastustava masha. Familiamme parhaat juuri kuolivat. Ketään teistä muista ei siis kiinnosta ihmiskunnan kohtalo. A kiinnostaa vain pimeyden rökittäminen. V kiinnostaa vain maine.
Jos pimeys ei ole enää tuhoamassa ihmiskuntaa, ihmiskunta voittaa.
L: Voimme vangita joko Syntymättömän tai NIIn. Kumpi?
Syntymätön, mutta ehkä… V, ajatuksia kuinka uusi koodi luodaan?

Neljä vaihtoehtoa J:ltä
1: Nyt ei päätetä kehittää uutta koodia, mennään eteenpäin matalammalla tasolla.
2: Koodi: Onko Eokaphia?
3: Koodi: Suuri agenttitarina: Jälkeläiset haluavat olla yhteydessä ulkopuolelle, Kansa haluaa eristäytyä.
4: Koodi: Mesostikes on VÄÄrässä.
Lopputulema:

Ingame: Paljon, paljon puhetta myöhemmin. Syntymätön halutaan labyrinttiin, tarvitaan uusi koodi vastustamaan jälkeläisiä.

Kohtaus 5: Matsuakin ja Jaromirin hautajaiset. Basaarin torilla järjestetään julkinen tapahtuma. Hiekasta on tehty Matsuakin ja Jaromirin näköiset patsaat, joilla on savinaamiot. Patsaille on puettu M:n ja J:n juhlapuvut. Paikalla on familia ja paljon relevantteja henkilöitä, ja ehkä vähän epärelevanttejakin. Linnut kantavat patsaat jokeen, patsaat valuvat joen mukana alavirtaan. Mahdollisesti myös Vargtorskit nappasivat patsaat ilmasta, kun ne tulivat joen pinnan lähelle. Kukaan ei muista.

Suuressa teltassa läsnäolijat muistelevat kuolleita ja pitävät muistopuheita.
A kuvailee molempia mentoreina, Mää järkkymättömänä moraalisena tukirankana, jonka vankkaan suuntaan saattoi luottaa. Suuri esikuva. J taas oli vapaata ajattelua kannattava vastavoima. A kokee löytäneensä yhteisen sävelen pitkissä keskusteluissa, jotka usein päättyivät huutamiseen. A kaipaa molempia.
Taustalla sopivalla hetkellä pyhätössä nousee suuri feeniks, joka kirkaisee surullisesti ja vajoaa taas alas.
A on leikannut tukkansa Ned Stark tyyliin, pukeutunut juhlapukuun.
L on pukeutunut mustaan vapautusarmeijan paraatiunivormuun. Näyttää vakavalta, ei puhu.
V näyttää perusvakavalta.
B:llä on familian mekko, ja on jättänyt kottoksen pois hautajaisten ajakseni. B kyselee paljon Mstä ja Jstä, suree ettei tuntenut paremmin.
Yleisesti kerrotaan, että M&J menehtyivät toteuttaessaan NIIn salaista tehtävää.
Era kertoo mitä kaikkea M&J pyysivät häntä tekemään pyhättöön. Era ei ymmärtänyt miksi ei saanut järjestää hiekkaa Mn puutarhassa.
Seremoniallisesti sinetöidään Mn jäämistö Mn taloon. J dramaattisesti poltti kaiken omaisuutensa.
Vastoin kaikkia odotuksia hautajaiset menevät hyvin ja mitään katastrofaalista ei tapahdu.
Kertomusjatkojen jälkeen ryyppäjöisjatkoilla KJ kertoo, että Maan käräjät ovat käynnissä. Siellä Entropia julisti NIIn ja TAEn luomakunnan vihollisiksi. Anandan edustaja jättäytyi pois eikä ollut paikalla (mitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin).

Kohtaus Viimeinen: A on aamulla ottamassa vastaan uutta laivaa. Paljon sotilaita ja sieluahjon kappaleita sekä demonin muotti. A on ottanut komentoonsa myös M:n shakaaliarmeijan. Helvetistä on tullut legioona ihmissotureita. Era on linnoittanut pyhäkön. A seuraa tapahtumia kunnes tuntee ihanaisen lämmön takanaan.
NII: A, olen kerännyt voimiani ja voin siunata sinut, jos olet valmis.
Olen valmis.
NII johdattaa An labyrinttiin. Labyrintin keskellä on muotti ja NII. Koko familia saapuu katsomaan.
NII: Olen niin iloinen, kun tulette kaikki todistamaan tätä.
Muotti säkenöi voimaa ikään kuin se olisi portti jonnekin. Kummallisissa kulmissa näkyy epämääräisiä näkyjä, joissa näkyy ihmisyyden sirpaleita. L näyttää epäilevältä. V on hyvin kiinnostunut ja katsoo tarkkaan. NII ojentaa käden Alle, A antaa aineettoman kätensä. NII ottaa An käden ja syleilee Ata (kukaan ei ole aiemmin koskenut NIIhin). NII johdattaa An muottiin mennen itse mukaan. Valo välähtää ja kuluu pari tuntia, kunnes feeniksin valo välähtää muotin yläpuolella.
NII: Työ on alkanut.
Valo himmenee ja muotista astuu An näköinen olento. Ulkoisesti saman näköinen kuin ennenkin, mutta vastaavasti kuin NII näyttää vähän kovettuneelta näyttää olento An kuorelta. Jotain outoa on tekeillä. Katseella näkee, että olento ei ole enää valta. OIento ei ole myöskään ihminen. Olento on kuori, jonka sisällä on jotain. Kuva kääntyy olennon silmiin, joka näkee maailmaan käsitteinä ja niiden suhteina eikä fyysisenä maailmana. Valloista on selkeä yhteys imperaattoriin, familian jäsenten välillä on yhteyksiä. Olento katsoo kättään, joka on edelleen utuinen. Kädestä on siteet rikottu, se ei ole enää fyysinen käsi. Olento tajuaa olevansa tiivistetty ihmisyys ja näkee kuinka kuori eristää tiivistetyn ihmisyyden kaikesta. Eristetyllä ihmisyydellä on mahdollisuus muokata siteitä, kuten sen kädestä on rikottu siteet todellisuuteen. Luomakunta näyttää kauniilta, mutta kauhealta koska siihen ei ole mitään sidettä. Olento vetäytyy kuoreensa.
Tuokaa minulle peili.
L antaa mahdollisimman kaukaa peilin. A ottaa peilin ja katsoo omaa peilikuvaansa. A näkee äärimmäisen hauraan kuorensa. Yhteyksien muokkaaminen heikentää kuorta. A muistaa NIIn sanoneen “Sitten kun minua ei enää ole haluan sinun jatkavan arvollisten kutsumista”.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped