Theresa

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo, kuollut
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Savikuningas?
Ala: Paranoia

Entinen paranoian valta

Kuvaus

Kreikkalainen nainen, ei kaunis eikä ruma, ulkoiselta iältään niin monen muun tavoin vaikeasti sijoitettavissa. Savikuninkaan tappion jälkeen Theresa pukeutui kerroksittaisiin rääsyihin, mutta aikanaan hän oli pyhäkön papitar, ha-Kohen, ja epäilemättä näyttäytyi asemansa mukaisesti.

Persoonallisuus

Theresa ilmensi voimakkaasti alaansa omassa suhtautumisessaan maailmaan: Hän oli epäluuloinen, usein lähes vihamielinen - jopa suhteessaan omaan familiaansa, eritoten Craigiin. Imperaattorilleen hän kuitenkin pysyi uskollisena loppuun asti.

Tausta

Theresa jäi henkiin alkuperäisen pyhäkön tuhosta, ilmeisesti koska Savikuningas oli asettanut häneen osan itseään. Theresan oli määrä synnyttää Valtiaan perillinen. Hän opasti uusia valtoja vaikkei täysin näihin luottanutkaan, mutta vaipui koomaan Suunnittelijan? järisytettyä pyhäkköä siirtyessään Helvettiin. Kyseessä saattoi olla tarkoituksellinen mekanismi raskauden suojelemiseksi, sillä sitä piti yllä Theresan kaulaan kietoutunut käärme. Kun kävi ilmi, että Theresa saattaisi menehtyä Savikuninkaan uudelleensyntymän rituaalissa, Jaromir määräsi Craigin viemään hänet piiloon ja lähetti ankkurinsa heidän mukaansa. Theresan vointi kuitenkin heikkeni etäisyyden pyhäköstä kasvaessa ja joukko oli pakotettu palaamaan Rheinstadiin, missä Matsuaki ja Vantshelva? saivat hänet uudelleen haltuunsa. Rituaalin epäonnistuessa Theresa jäi henkiin, mutta Jaromir surmasi hänet ennen kuin hän ennätti herätä.

Piirteet / muuta

  • Theresalla tuntui olevan kyky luoda portteja
  • Theresalla oli ankkuri, Andros

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped