Vanha Vuori

Hahmo


Luokka: vuori, henki, Sivuhahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Ei tiedossa

Mystinen henkivuori

Kuvaus Vanha Vuori on paikoin jyrkkäseinäinen ja arvaamaton, mutta antaa kuitenkin vaikutelman korkeasta iästä, sillä kallio on rapautunutta, tuulen ja veden kuluttamaa. Se viihtyy yleensä erämaassa, kaukana asutuskeskuksista. Vanhan Vuoren kylkiä kulkee monia polkuja, joista jokainen voi kuitenkin löytää vain yhden.

Persoonallisuus

Vanha Vuori on jo ikänsäkin vuoksi vaikeaselkoinen, mutta tuntuu lisäksi harjoittavan tarkoituksellista kryptisyyttä ja vertauksia. Nämä kätkevät kuitenkin pitkän elämän tuomaa viisautta, ja vilpittömin aikein saapuville Vanha Vuori on hyväntahtoinen.

Tausta

Vanhan Vuoren nuoruusvuosista ei tiedetä mitään. Nykyisellään se on paikka, jonne etsijät tulevat saamaan vastauksia vaikeisiin kysymyksiin. Savikuninkaan familia etsi Vanhan Vuoren käsiinsä pohtiessaan, kuinka pyhäkönluontirituaali tulisi suorittaa loppuun. Craig kieltäytyi nousemasta vuorta, mutta muut löysivät omat polkunsa ja Vanha Vuori esitti heille näkyjä, jotka saivat heidät ymmärtämään oman osansa familiassa. Matsuaki, Nia? ja Suunnittelija? auttoivat pyhäkön kokoamisessa keräämällä erinomaisia, alojaan kuvastavia sieluja, kun taas Jaromir heitti pyhäkön sydämen mereen. Vanha Vuori vastasi lopuksi kysymyksiin ennustuksin:
- Jos Jaromiria ja Craigia ei kontrolloitaisi, he kääntyisivät familiaa vastaan, ja
- Mikäli Matsuaki ei suostuisi ottamaan johtajan osaa, hän jäisi ikuisesti seuraajaksi

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped