Vedenjakaja

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo
Esiintynyt: Savikuninkaan nousu
Imperaattori: Abheel-Haderayat?
Ala: Houkutus


Ominaisuudet
Aihe: -
Lavaste: -
Kyky: 1 Ala: 3 Yhteys: 1 Sielu: 2
Piirteet:
-

Houkutusten kreivi/tär

(kuvaus) Vedenjakaja on muodonmuuttaja, joka vaihtaa olomuotoaan mielentilan ja tilanteen mukaan. Vedenjakaja esiintyy usein Rufuksen vierellä liikkuessaan Rufuksen kaltaisena byrokraattina, joka erottuu Rufuksesta vain sillä, että käyttää tyylikkäitä kravatteja Rufuksen mauttomien sijaan. Vedenjakaja on esiintynyt tämän lisäksi naispuolisena byrokraattina, intialaisena jumalolentona ja hyvin myrkyllisenä käärmeenä. Vedenjakajan todellinen olemus on piirretty paratiisin käärme.

(persoonallisuus) Arvaamaton ja impulsiivinen, fanaattisen uskollinen Abheel-Haderayatille, jota kutsuu isäkseen. Kottoksen saatuaan Vedenjakaja muuttui aikaisempaakin äkkipikaisemmaksi ja huomattavasti väkivaltaisemmaksi.

(tausta ja motivaatio) Vedenjakaja ja Rufus lähetettiin tutkimaan, kuka rikkoi Platinataulun liittoon kirjoitettuja liiton sääntöjä. Kaksikko kohtasi Savikuninkaan familian, jonka jäsen ampui Rufusta päähän. Tästä suivaantuneina Vedenjakaja ja Rufus päättelivät Savikuninkaan familian olevan ikäviä ääliöitä, joiden elämä tulisi tehdä mahdollisimman hankalaksi. Riemuryhmä päätti lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja häiritä Platinataulun liiton hajoamisen julkistaneen Aristideen elämää tuhoamalla tämän ankkurin kylän ja syyttämällä tapahtuneesta Savikuninkaan familiaa. Tapahtumaketju kärjistyi useisiin väkivallantekoihin, joissa Vedenjakaja Kottoksen veljessurman valta Vav'lta saatuaan, tappoi useita valtoja: ensimmäiseksi oman familiansa jäsenen, Oikeudenmukaisen koston enkeli Maarivin, sitten Vihan enkeli Asakimin, Sateen valta Ayele Melesin ja viimeiseksi yritti surmata Aristideen.

(kuvausta piirteistä) Vedenjakaja osasi luoda portteja paikkojen välille ja puukottaa ketä tahansa Kottoksella epäröimättä ja tuhoisasti.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped