Jakso 2

Etsivätoimisto Za’ad ja muita tarinoita Neljänneltä Ajalta, kausi 1

Jakso 2.

Rheinstad — joukko pieniä kraatereita ja kerrostalon rauniota. Aavikon kuningatar tulee portista, josta toiseen suuntaan Hermeen portille marssii demonilegioonia Kuilun Vapaa-alueelta. Taustalla näkyy valkoinen valopylväs, joka ei ole Werhanc Kuolematon.

Felicia ohjaa aavikon kuningatarta, kun huomaa taivaalla loistavan valon, joka morsettaa pysähtymiskäskyä. Aisha tähtäilee harppuunatykillä. Felicia lähtee lentämään pakoon, varamoottori päällä, kohti Rheinstadin raunioita. Qitlis Ipon!
Z katsoo tuimasti, QI jahtaa.
J: huomaan että herrani valoopisteen tunnisti, ken mahtaa olla hän¨
Z: QI on voimakas velho
F: Selvä… Pitääkö sitä totella?
J: voimakas velho, helvetin energiat kaiken tuhoavaa
F: Niinhän se… hyvä.
Z: Todellakin, hän varmaan tuhoaa aluksesi pian
Minä ammun!

Aisha ampuu. Musketista kuuluu enkelien laulua, ja tulee kultainen pöllähdys. Kiemurteleva kultainen vana lentää halki taivaan ja kietoutuu monimutkaisesti QI:n ympäri. QI vajoaa hitaasti alas taivaalta.

F: Pakoon!

ALKUMUSIIKKI.

Kohtaus 1.

Uorvoth; Mitä… mitä täällä tapahtuu?
Ammuin hyökkääjän.
U: Olemme tuomittuja… meidän täytyy olla nopeita…
F: Missä se Odysseia on?
U: Se on tuolla noin laskelmieni mukaan (näyttää massiivista vanaa maassa.)

Lennetään kohdi Odysseian hylkyä, geiger-mittari alkaa naksuttaa enemmän ja neula siirtyy kohti KELTAISTA.

Odysseia on valtaisa, hieman kaljaasin näköinen alus, hyvin steampunk, makaa hieman kyljellään. Maassa sen ympärillä kiertää jotain olentoja, osa niistä melko isoja.

Z: Dakseshin taisteluravut.
J: Olen syönyt tuon, armeijasta löysin sen. Vatsa hyvin kipeä, jälkeen ravun kovakuorisen. Kenties Aisha pyssyllään, ne pystyisi läksimään.
Shiqq: Luuletteko, että voisimme vain antaa niiden olla? Ne eivät näytä tekevän mitään.
F: Voit mennä ekana kokeilemaan.
J: Jack voi mennä! Ensin ulos, nähdään mikä on tulos.

Jack hyppää spontaanisti ulos aluksesta hazmat-puku päällä.

Poika saattaa minut häpeään!

Aisha hyppää perässä, jää roikkumaan köyden päästä. Molemmat osuvat maahan rapujen lähellä. Ravut näyttävät pääosin tyytyväisiltä radioaktiivisuudessa paistatteluun, mutta pari lähtee kohti.

Jack kävelee kohti rapua, rapu käyttäytyy uhkaavasti. Jack avaa myös suunsa. Rapu tulee lähemmäksi. Aisha ampuilee rapuja musketilla, mutta luodit kimpoilevat pois.

  • glomp* Jack syö ravun, joka tulee liian lähelle. Rapu tappelee kovasti vastaan, mutta menee lopulta alas.

Felicia laskeutuu Aavikon Kuningattaren Odysseian etuobservaatiokannelle. Keskellä on hissin jäänteet. Aisha hyppää köydestä alas kannelle hieman ennen kosketusta. Geigermittari hyppää PUNAISELLE. Mennään kannelle hazmat-puvut päällä, Uorvoth jää alukselle. Aisha juoksee reunalle katsomaan, miten Jackillä menee. Alhaalla kihisee rapuja.

Jack oksentaa ravunkuoren ulos, ja naamioituu sen alle suojaan. Jack lähtee kävelemään sivuttain rapujen läpi, ja onnistuu navigoimaan niiden läpi reiälle rungossa.

Poikahan on neuvokas!
F: Haluaisikohan joku ostaa näitä kuoria…
Varmastikin.
F: Tehän lupasitte ostaa puolet saaliistani!
Demonit varmaan voisivat tehdä niistä haarniskoja.
F: Montahan Jack vielä voisi syödä?

Sillä aikaa Jack löytää aluksen sisältä Odysseian varustevaraston, jossa on esim. ajoneuvoja ja taistelurobotteja. Jack äheltää aikansa kuoren kanssa.

Kun löydätte datapankkeja, ilmoittakaa minulle. Menen pelastamaan Jackin!
J: Ei minua tarvitse pelastaa…
Ei hätää, apu on matkalla!

Aisha juoksee ja kierähtelee pitkin kantta, miekka ja musketti käsissään. Messinki on tulikuumaa jalkojen alla, ilmeisesti sekä perässä että keulassa on jotain radioaktiivista kun keskelä on vihreämpää. Shiqq lähtee Aishan perään. Aisha löytää oven sisälle alukseen.

ZFU loottaa observation deckiä kunnes menevät alas. Ammottava reikä, rikkoutuneita laitteistoja, mutta täälä on olleet päätykit ja ydinasevarastot. Vuotaako tuolla? Pikkurapuja kuhisee, kasvavat täällä.´ja kihisevät nurkkaan edestä kun kuljetaan. Geigermittari ei tykkää.
F: Oletko nähnyt koskaan datapankkia?
Z: En
F: Noniin.. Täällä n vain aseita, tarvitaan varmaan jotain tietokoneita ennemminkin.
Z: Se ei ole täällä.
Z kulkee ovelle ja repäisee sen auki. Kasvihuoneen jäännökset, riveissä istutuksia jotka on kuolleet säteilyyn.
F etsii jotain arvokasta, mutta seuraa sitten Za’adia kun huomaa tämän kulkevan. Seuraavana punaista mattoa ja vip-hotellihuoneita, viktoriaanista tyyliä suihkulähde (enkeli + amfora) parvekkeineen ja porraskäytävineen. F kokeilee paria ovea, vierashuoneet on tyhjiä. Kunnes isompi huone, ovella “Huone 13, Giorgios”. Z jää katselemaan enkelipatsasta kun F menee sisään.
Huone on sekaisin, huoneen nurkassa komero auki ja sen sisällä elektroniikkaa. Ei näytä muistipankeilta, sen sijan siinä on kiskot pelastuskapseliin.
Nuotistoja, älppäreitä, kölninvesiä (“öinen houkutus”) - hei, näitähän voi lootata. Z ei arvosta kun kamaa lastaaan syliin.
Viimeinen ovi on vääntynyt sijoiltaan. F ottaa kamat takaisin ennen kuin Z heittää ne menemään kun Z vääntää oven auki. Koko alus värähtelee voimasta.. ulkopuolella ravut lähtevät kohti repeämää.

— toisaalla —

Jack on juuri saamassa kuortaan sisään reiästä. Aisha ja Shiqq saapuvat paikalle. Yksi ravuista on ollut syömässä auton kumeja, mutta on nyt kiinnittänyt huomionsa Jackiin.

En garde!

Aisha sivaltaa ravulta kolme jalkaa pois! Aisha itse asiassa leikkaa niin monta jalkaa pois, ettei rapu pysty kääntymään. Samalla toinen rapu hyökkää takaa ja sivaltaa — Aisha väistää porraskuiluun, kierii portaat alas ja jää roikkumaan kuilun yläpuolella. Alhaalla on paljaat ydinreaktorin polttoainesauvat, ja loputtomasti rapuja.

Shiqq, nyt voisi olla hyvä hetki auttaa!

Rapu alkaa haroa ylhäältä kohti Aishaa, Aisha hakkaa takaisin.

Jack ja Shiqq suuntaavat kanssa alas portaita. Jack heittää rapua auton ratilla, joka kimpoaa näyttävästi kuoresta. Rapu lähtee kohti Jackia.

Shiqq samalla kiertää ravun, ja hilaa Aishan ylös. Ravut alkavat mölistä ulkona.

Uorvoth, oletko paikantanut datapankit?
U: kssshshkksäiriöiksshhhshss en pysty ksshskemään täältä mitkshsshhhshsssshhhs kksshhs.
Äh. Jack, johdata se rapu tänne reiälle!

Jack johdattaa rapua kohti porraskuilua ja niitä alas, rapu hakkaa Jackin kuorta. Rungon reiästä alkaa tulla lisää rapuja. Jack perääntyy siltaa pitki taaksepäin, ja Aisha hakkaa rapua jalkoihin; rapu lopulta kääntyy ympäri ja putoaa alas muiden rapujen luokse.

Porukka suuntaa pois pitkin siltaa ja löytävät käytävän, käytävän päästä löytyy puolipallon muotoinen huone, jossa valtavan oven kahdella puolella on naispatsaat joilla on teknisiä vempeleitä käsissä.

Oven takaa löytyy valtava määrä elektroniikkaa. Seinässä on valtava reikä, josta on pursunnut sisään maata, sekä jättimäinen ravun kynsi, joka mätänee vähitellen.

Hienosti toimittu, poika!
J: Sä oot kuin demoni, aina turvaat väkivaltaan, mutta olen onnellinen, ettet päätynyt pohjaan altaan.
Se oli neuvokkuutta! Ja sankaruutta! Ja hei, tuollahan on keskusyksikkö ja datapankit.

Lähestytään datapankkia.

U: Kuulkssshko?
Löysimme juuri datapankin!
U: Olkaa nopeita, horisontista lähestyy valopallo.

— toisaalla —

Z ja F ovat keulassa, Z on juuri vääntämässä ovea auki. Kuuluu saksien napsutusta ja niveljalkojen kopinaa, kun runko resonoi puolen aluksen matkalta. Z sysää oven kokonaan ammolleen ja natina kaikaa Provectukseen asti.

Huone näyttää keulan hätävarastolta, siellä on datapankkeja ja muuta sälää. Ehtivät juuri katsoa ympärilleen kun seinästä tulee suuri rapu läpi. Z taltuttaa ensimmäisen ravun, mutta sen perässä tulee heti toinen. F löytää plasmapyssyn hyllyltä. Z perääntyy väistellen rapujen kynsiä. Z ottaa plasmapistoolin hyllyltä. FZ aloittavat ravustuksen. Z kaataa rapuja, kunnes yllättäen Z tuntee suojapukunsa repeytyvän. F ammuskelee plasmapistoolilla. Yllättäen pistooli alkaa höyrytä voimakkaasti ja lämmetä. F heittää pistoolilla rapuja, mutta heitto menee ohi ja lentää oviaukosta sisään ja räjähtää siellä. Kuulostaa, että jotain kallista hajosi. Rapujen virta hiljenee. Puvun sisään vuotava säteily saa Z:n tuntemaan tuhoamisviboja. Z innostuu tappamaan rapuja kahta kauheammin.
F: Eiköhän se jo riittäis…?
U (radiolla): Olkaa nopeita, horisontista lähestyy valopallo.
F: Täällä myös datapankkeja. Zaad berserkkasi, mutta pyrimme palaamaan piakkoin.
A (radiolla): Eihän se ole silleen, berserköitymässä?
F: En nyt teidä, vähän tarpeettomasti se käyttää väkivaltaa.
A (radiolla): Rauhoita sitä, emme halua tuhota tätä maailmaa.
F: Milläköhän sitä nyt… Jos siellä on jotain arvokasra, niin ottakaa mukaan.
A (radiolla): *räks* Oho, se oli vaasi
F lähtee Z:n perään. Heittää Ztaa jollain pienellä esineellä.
F: Z, pitäisikö sinun rauhoittua?
Z vaan mättää.
F: Ollaan jo turvassa, alkaa riittää jo.
Z ampuu vielä pari rapua, miettii hetken, lyö vielä yhden ravun ja palaa F:n luokse.
F: Z, siellä on valopallo lähestymässä, U varoitteli.
Z seisoo ja miettii.
Z: Anteeksi.
Z lähtee takaisin sisään.
F: Eipä mitään.
F lastaa Zn syliin kaikenlaista arvokasta matkalla.

S,A ja J aluksen perätilassa databankkien äärellä. A vetää suuresta vivusta ja käynnistää koneet. Silmään suttuu valot. Odysseian naisen ääni sanoo “järjestelmä palautettu. Kuten olin sanomassa, olen tallentanut tiedot, vie yksikkö siihen paikkaan… virhe virhe virhe. Sijainti tuntematon. Tunnistakaa itsenne, oletko se sinä Giorgios?

A!: Kyllä
O: KUulostat jotenkin käheältä tänään. AIkaa ei ole paljon. Rapu on päässyt sisälle kriittisiin järjestelmiin. Kyllä sinä tiedät, missä varayksikkö on.
A!: En olekaan Giorgios! Olemme vierailijoita.
O: Vierailijoita. vierailijoita (sammuu ja käynnistetään uudestaan)
A!: Onko N D käynyt täälä.
O: MItä sinä sellaisia. On tärkeämpiä asioiita. Otat sen datapankin ja laukaiset itsesi ulos.
A!: Selvä: (Kertoo toisille tietopankin sijainnin. 
S: Olemme tulleet auttamaan. Olette rapujen valtaava. (O sammuu.)

A!: Oletteko varastohuoneessa?
Z: Olemme kyllä.
A!: KOne sanoi, että tietopankki varastohuoneesta ja laukaiskaa itsenne pelastuskapselilla.
Z: Suunnitelma on käytetty.
S: Joku on siis jo tehnyt niin.
Z: Kyllä. Tutkimme asian.
A menettää hermonsa. 
S: Voimmeko purkaa laitteen, onko sen sisällä tietopankkeja, jotka voimme viedä mukanamme.
A!: Tämä on vain pääte. Tuhottu alue lienee se itse otus. Arvauksemme on, että tietopankeissa on riittävästi informaatiota. Tai voimme tietenkin tappaa kaikki ravut ja jäädä tutkimaan varsinaista tietopankkia.
S: Ehkei sittenkään.

RUnko valahtaa. A käynnistää koneen.

O: Järjestelmä tallennettu. Kuuletko Giorgios.
A! Minne minun piti paeta? Ravut katkaisivat viime viestin.
O: Sovitut pakokoordinaatit vievät minut mustan meren reunamille. Koordinaatit nöö ja nöö.
A!: Eihän kukaan ole ehtinyt luoksesi sillä välin kun olin poissa.
O: Mutta.. G, etkö se ole sinä?
A sulkee koneen, runko vavahtaa taas, A lyö miekalla yhtä patsaista. ‘
A!: Palataan kuningattarellle. Tulen ihan pian.
A jättää Dashille viestin.

Kaikki kun palaavat Kuningattarelle, helvetin valoboltsi ampuu punasta tulta odysseiaan.
S: Luuletteko, että se päästää meidät lähtemään?
A! tarttuu aseeseen.
Z: Voisimme tuhota hänet, mutta ehkä se ei ole paras ratkaisu.

A!: Matkaan
F: Vai pitäisikö ampua?
Z: Minä puhun hänen kanssaan. 
Z menee ulos kun muut jäävät valmistelemaan apua. 
QI: MINÄ TUNNEN SINUT ZA’AD. OLIT MELKEIN MINUN.
Z: Sinä surmasiit Schlegau Harbonin, joten minulla ei ole syytä pitää vihaa kanssasi.
QI: MINÄ PUOLESTANI OLISIN NELJÄNNEN AJAN RUHTINATTAREN RAUHAN SITOMA, JOS ALUKSESI EI OLISI PELKURIMAISESTI HYÖKÄNNYT MINUA VASTAAN. VAADIN HYVITYSTÄ.
Z: En halua tuhota sinua nyt, joten voin hyväksyä pyyntösi.
QI: TAHDON HYÖKKÄJÄN SIELUN. TUOKAA JOUKOSTANNE SE JOKA HYÖKKÄSI, JA SAATTE MENNÄ.
Z: Se ei ole järjestettävissä. Pyydä jotain muuta.
QI: JULKEA NULIKKA.
Z: Minä olen vanhempi kuin helvetti. Minä olen vanhempi kuin aika. Esitä pyyntösi.
QI: MINUN REINKARNAATIONI ULOTTUVAT HAMAAN IKUISUUTEEN. MUTTA OLKOON MENNEEKSI. TAHDON SINULTA PALVELUKSEN SILLOIN KUN MINULLE SOPII. LISÄKSI VALOPYLVÄÄN LUONA ON ERÄS VANHA MIES, JOLLE OLEN PALVELUKSEN VELKAA. HALUAN ETTÄ TÄYTÄTTE HÄNENKIN PYYNTÖNSÄ.
Z: Pyydät liikaa.
A!: Hei älä nyt jaksa!
Z: Saat palveluksen Aishalta ja me voimme neuvotella vanhuksen kanssa.
QI: OLKOON MENNEEKSI.
A!: Hyvä on.
Z lähtee. QI lähtee.

Z palaa alukselle.
Z: Menkäämme tapaamaan vanhusta.
F: Mitä vanhusta?
Sehän meni hyvin
Seilaamme valopylväälle Fn mutistessa. Odysseian hylky on paljon vahingoittuneempi. Ravut palavat helvetin tulessa. Kuilen vapaakauppa-alueen aukko on kutistumassa. Samalla portaalista ryntää ulos demoneita ja portaaliin pakotetaan lisää demoneita. Valopylväällä on laite, jonka keskiöstä valopylväs nousee.
F: Tämä on varmaan NIIläisten kone. Ollaan varovaisia.
Jos hoidan kääpiön korjaamaan sivuvakaajia, saanoko puolet vasltani anteeksi?
F: Neljännes
Kolmannes
F: Jos saan puhua hänen kanssaan ensin
Sopii
Z lähtestyy valopatsasta. Valopatsaan takaa tulee esiin valoahohtava enkeli ystävällisen näköisenä sandaaleissa. Z tunnistaa tämän Astarieliksi.
Z: Astariel
As: Zaad. Kuinka hauska nähdä sinut jälleen täällä. Olet tullut katsomaan hienoa luomustamme.
F: Päivää Felicia Pereira.
F ja As kättelevät. A puristaa muskettiaan, S katsoo A:n takaa.
F: Mikä tämä laite on?
As: Sieluahjo, jolla ihmisiä ja demoneita muutetaan kansaksi. A, tämä ahjo on Anandan suojeluksessa.
Z: Et palvele enää taivasta.
As: 4. aika ja kansa sai minut pohtimaan. Voin tehdä enemmän hyvää 4. ajan airueena.
Z: Kerro lisää.
As: Maatessani haavoittuneena 1. pelasti minut ja tarjosi tilaisuuden liittyä ahjoon kumpaanina (eikä orjana).
F: … … …
Olen täsmälleen samaa mieltä
F: Entinen vihan valta?
As: Ilmeisesti.
F: Ottiko hän— ei mitään. Muutko ovat orjia?
As: Muutan olentoja kansaksi vapaasta tahdostani
F: Hyvä sitten
J: Minkälaista kansa on, mitä saavat tehdä he?
As: Menevät minne vaan, tekevät mitä vaan.
Pääsenkö sellaiseksi?
As: Jos haluatte, niin tämä onnistuu
F: Olen nähnyt sellaisen, sillä ei ollut kaikki kotona.
Z: Et kuitenkaan ole kuin jälkeläiset
As: Olen vain käyttölähde, en ole korruptoitunut. Palveln kansaa
Miktä tää juju on?
As: Kansa on ihmisyyden abstraktio
J: Vain ihmisyyden, ei helvetin?
As: Molempien. Kaiken.
J: En usko, erillisiä ovat.
As: Helvetillisyys on paljon laajempaa. Ymmärrät vielä joskus
J: Zaad?
F: En haluaisi hoputtaa, mutta QIn mukaan hän on teille
J: Vanhukselle
F: Oletteko vanhus?
As: En, se on toinen
As soittaa kukalla.
F: Kuka hän on
As: Hän haluaa tulla kutsutuksi vanhukseksi
F: Ja minun pitää ilmaiseksi kuskata.
Z: Ajattelin, että ette halua minun tuhoavan kaikkea
F ja As neuvottelevat terälehtien hinnasta.
J: Saanko minäkin?
As antaa. J on antamassa terälehteä F:lle, mutta syökin sen.
As: Olet lupunut vanhasta hahmostasi
Z: Nyt ei ole aika jakaa tuhoa.
As: Tuhon enkelillä on aika tehdä muuta
Z: 4. aika on alkanut ja maailman järjestys muuttuu
As: Näen, että olet nähnyt saman veljeni.
Z: Etsin edelleen ymmärrystä paikastani
As: Toivon, että löydät sen. Uskon, että 4. ajan valtiatar voi auttaa sinua matkassasi
Z: Kyllä
As: Pidä neuvoa Anandistiluostarin apotin kanssa. Kun olet saanut mitä haluat tule jälleen luokseni.
Z: Kyllä
Toiselta puolelta sieluahjoa tulee vanha mies rähjäisessä kaavussa. Z tunnistaa Krystof Karpakin.
Z: Yksinäisyyden herra.
KK: Vain vanhus.
KK laskee säkkinsä maahan.
KK: Mitä olet tullut tänne tekemään?
Z: Etsimään ymmärrystä
KK: Mistä?
Z: Kaikesta.
KK: Taasko tämä on tämä siirtolaisuusjuttu.
Z: Tarvitset kyydin maahan?
KK: Tarvitsen kyydin pois täältä.
F: Tiedätkö tietä ulos täältä? Sulkivat portin
KK: Etkö sinä ole kaptenni
F: Eipä sinustakaan ole apua. Mitenkäs se joki, sitä pitkin ennen kuljettiin.
Jätetään Zaad juttelemaan ja mennään basaariin

kohtaus z

Basaari näyttää ryöstetyltä. F yrittää muistella oliko jossain arvopiiloja.

F: Lähdetään katsomaan, tässä salissa kokousti NI:n familia, tässä istui A-herra ja tässä Boto, paskapää. Tässä aikaisemmin virtasi kaunis Rhein-joki, ja vargtörskejä (joiden luurankoja näkyy. Kerätään mukaan).

Neuvottelusalista löytyy astioita jotka ovat parasta laatua jota luomakunnasta löytyy. Papereita löytyy joissa on Gadun nimi. F osoittaa mitä pakataan ja Shiqq pakkaa niitä laatikoihin vuosien kokemuksella.

Aisha pysähtyy Vidyaran patsaan eteen. Dashing.
S tulee Aishan vierelle: se on kyllä aika raskas
F murskaa naamaa Boton patsaalta.
Aisha: Felicia, missä Vidyara piti majaa?
F: täällä oli sellainen pyhättö jossa V piti majaansa
S: kuvittelisin että pyhättö on tuhoutunut
F: no minä näytän Rheinstadin kauppakompanian toimiston. Täällä oli näitä toimistoja, tästä minä varustelin laivoja Gazorroon sellaista vauhtia ettei mitään rajaa.
J: meri, siitä haavailen, keinuvat laivat, tyynet veet

Vidyaran toimiston on sangen utilitäärinen, bare bones toimisto. Kartta toimistosta kuitenkin löytyy. Siinä näkyy kauppareittejä Rheinstadista.
F: tämä me otetaan!
Vidyaralla on toimistossaan myös jotain satunnaisia seikkailutrofeja. Hajonnut dimensiokompassi, hajonnut sapeli.

Aisha toimii jalokiven: kuluthin silmä. Tämän piti antaa kuolemattomuus. Ei toiminut.

Huoneessa on myös kartta jossa on paikkoja joissa V on käynyt. Aisha tutkii sitä innolla. Kartasta löytyy paikka nimeltä Shaderax, jossa suuri tietäjä menetti päänsä. Se on merkitty jollain värikoodilla josta ei ole tietoa, kuten pari muutakin.
löydätkö tuonne?
F: Shaderax
S: Shaderax????!
(A ja F riitelevät kartasta tuttuun tyyliin)
F: onko se joku hyvä paikka jonne voisi paeta?
S: miksi haluat mennä sinne?
piilotin sinne jotain. Luulen että osa ryöstämästämme aarteesta on siellä, mutta en muista
J: Shaderax oi Shaderax, ken sinne menee ei sieltä palaa milloinkaan… Demonit eivät mene sinne.
S: Se on hyvin vaaralinen paikka. Tietäjä menetti päänsä siellä.
siksi me sinne piilotimme ne, sinne ei mene kukaan
S: Ei, sinne ei mene kukaan.
J: saanko tulla mukaan?
F: meidän pitää varmaan neuvotella uuden matkustajamme kanssa. Mutta katsokaas mitä löysin toimistostani, tässä on minun poikani Luziano pienenä. Eikö hän olekin söpö!!!

Porukka palaa aluksella. U näyttää tavattoman tyytyväiseltä. KK jurottaa.
U: Hyviä uutisia, KK lupasi hoitaa meidät läpi noista puolustuksista.
F: Kun hän lupasi hoitaa, niin tarkoittaako se että minun ei tarvitse huolehtia aluksen vaurioista?
U: Niin hän antoi ymmärtää
F: KK, millä tavalla pääsemme läpi?
KK: Jätä ne minun huolekseni
F: Okei
F käynnistelee moottoreita. Aavikon kuningatar lentää vähän vinossa.
F: Kaikki paikalla?
Zaad puuttuu. Haemme Z:n As:n luota. Lähdemme matkaan.

Paahdamme kohti yläilmoja, näemme Colopatironin vartioalukset. Kuin kalaparvi ne liitävät taivaalla, kunnes hajautuvat yksilöiksi.
F: KK, ei sinua tässä tarvitakaan.
Ylimainostettuja ovat.
KK lähestyy ikkunaa.
KK: Tuo, ottakaa tuo minulle.
F vangitsee aluksen harppuunatykillä.
KK: Autoitte minut tänne, joten kiitos lienee paikallaan.
F: Olisi
KK: No, siinä se.
KK kömpii alukseen.
En ole varma oliko tämä hyvä idea.
S: Se vaikutti kohtalaisen helpolta.
F: Sitten mustan meren rannalle.
Z: Jatkamme etsintäämme.

Zaad istuu yksin hytissään. Z tuntee oudon tunteen, hän on vähän yksinäinen. Z ei ole koskaan ennen tuntenut näin. Z istuu 2min, nousee ylös ja kävelee ohjaamoon.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped