Deadlandsissa käytetään paljon kaikkea oheiskrääsää erivärisistä klemmareista joka ikiseen noppatyyppiin ja pelikortteihin. Jotkut hahmotyypit tarvitsevat hieman erityishuomioita...

Huomatkaa että näistä eivät oikeastaan välttämättömiä ole kuin pjn ja pelaajien pakat, mutta nämä helpottavat peliä kummasti, jos löytyy. Varsinkin nuo klemmarit ehkäisevät hahmolomakkeiden kulumista kummasti.

Porukan yhteinen krääsä:
- Tarvitaan yksi pelaajien pakka pelikortteja. Pakassa pitää olla jokerit mukana, ja niiden kannattaa olla selvästi erotettavissa toisistaan, siis musta ja punainen jokeri. Pakassa on siis tällöin 54 korttia.
- Tarvitaan peejiin pakka. Se löytyy jo.
- Pelimerkkejä. Jos jollakin on täydellinen setti pokerimerkkejä, niin mukaan vain. Nuo Pahviset ovat hieman aneemisia, ja helposti hukkuvia. Eikä niissä oo sitä uhkapelifiilistä mikä kuuluis olla, kun ei ne näytä hyvältä pinoina.
- Klemmareita. Näitä käytetään haavojen merkkaamiseen. Standardina värit haavatyypeittäin lievimmästä vakavimpaan:

Light = Valkoinen (6 kpl/hahmo)
Heavy = Vihreä (6kpl/hahmo)
Serious = Keltainen (6 kpl/hahmo)
Critical = Punainen (6 kpl/hahmo)
Maimed = Musta (4 kpl/hahmo)

Pelaajakohtainen krääsä:
- Jos pelaat Hex Slingeriä, tai Mad Scientistiä, ois syytä mukana kantaa ylimääräistä pakkaa. Kortteja tarvitaan loitsunheitossa, ja on aika nihkeetä käyttää taistelussa pelaajienpakkaa siihen. Heksaajalle pakka on aika välttämätön.
- Muistipaperia, mielellään sellaisia post-it lappuja tms... siis nopeasti rutattavaa tavaraa. Ideana ois se, että taisteluissa pelaaja saa tietää osan vastustajansa stateista, että voi itsenäisesti laskeskella muuttujia yms. Vähentää peejiin niskoilta taakkaa kummasti.
- Noppia. Hyvä noppasetti vois olla tämmöinen: 2d4, 4d6, 3d8, 3d10, 2d12, d20. Vähemmällä pärjää, mut mitä vähemmän joutuu lainaamaan lennosta noppia muilta, sitä vähemmän peli hidastuu.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped