Rovasti Thornbridge on New Orleansilainen uskonnollisen lahkon johtaja ja perustajajäsen. Tämä lahko paramilitaristinen, fanaattinen ja myös poliittisesti suuntautunut, ja kulkee nimellä Karismaattiset Konfederaatti Kristityt (Charismatic Confederate Christians/CCC). CCC:n sisäpiiri koostuu sisällissodan kehitykseen tyytymättömistä CSA:n sotaveteraaneista, orjuuden lakkauttamista vastustavista tilanomistajista, sekä muista huolestuneista etelävaltiolaisista valkoihoisista miehistä ja naisista. Lahkolaiset kokevat pyhäksi velvollisuudekseen Konfederaation suojelemisen ja kansalaistasoisen vastarinnan pohjoisen sortoa vastaan.

Rovasti Thornbridge itse on keski-ikäinen pitkänliiton karismaattinen saarnaaja, joka tunnetaan seurakuntansa piirissä viisaana ja vilpittömänä miehenä. Hänen poikansa Nathaniel katosi taistelussa vuonna 1869, ja hänen oletetaan kuolleen puollustaessaan urheasti jokaisen etelävaltiolaisen elinkeinoa ja elämäntapaa. Rovastin maailmankuvaa tämä valitettava tapahtuma on värittänyt yhtä suuressa osassa kuin hänen isoisänsä kuolema orjakapinassa vuonna 1845, ja hänen sisarensa häpeällinen pako mustan miehen matkassa pohjoiseen heti sisällissodan puhjettua. Kaikki yllä mainitut perhetragediat ovat seurakunnan piirissä yleistietoa, sillä Thornbridge on ollut yksityiselämänsä suhteen aina hyvin avoin.

Thornbridge ei teeskentele pelotonta valkoista metsästäjää, vaan hän puhuu asioista suoraan ja niiden omilla nimillään: Hän puhuu pelosta etelän vihollista kohtaan; pelosta vapautettuja, aseita kantavia orjia kohtaan; hän on jopa kritisoinnut hallitusta kertoessaan että pelkää konfederaation johtoportaan salaavan tärkeitä asioita kansalaisilta. Hän on kaikin puolin täynnä pelkoa, ja jakaa sen alati suuremmassa pelossa elävän seurakuntansa kanssa - tähän jännitteeseen ympäristön ja lahkon välillä hänen karismaattisuutensakin vaikuttaisi perustuvan.

On olemassa hetki jona Thornbridge ei pelkää. Tällöin hän on luottomiestensä seurassa, pukeutuneena puhtaanvalkoisiin rituaalikankaisiin, kasvot peitettyinä korkeamman kutsumuksen hunnun taakse - ryhdikkäänä voimakasrakenteisten hevosten selässä he näinä öinä syöksyvät jakamaan vihantäytteistä omankäden oikeutta kaikkia Konfederaation vihollisia kohtaan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped