Terran Confederation


Taivasmarsalkka Astran seremoniallisessa
voimahaarniskassa

Ote Vanhan Galaktisen Verkon tietokannasta

Biologinen kuvaus:

Terranit ovat yksi harvoista roduista, joka koostuu useista erilaisia evolutionaalisia ja kulttuurisia reittejä edenneistä alakategorioista. Tämän johdosta Terranit tai Ihmiset, kuten he itseään kutsuvat, ovat muodostuneet yhdeksi galaksin monipuolisimmista roduista. Rotu ei ole fyysisesti mitenkään erikoinen. Kaksijalkainen, kaksikätinen yhdellä päällä varustetu rotu on erittäin normaalin näköinen. Tämän seikan positiivinen sivuilmiö on, että heidät tulkitaan usein epäoffensiivisen näköisiksi. Tämä mahdollistaa suhteellisen helpon kanssakäynnin ja kaupanteon muiden rotujen välillä.

Yhteiskunnan kuvaus:

Terraneiden yhteiskunta toimii erittäin vapaalla demokratialla. Systeemin takaamat lukuisat vapaudet johtavat onnellisuuteen ja hyvinvointiin kansalaisten keskuudessa. Tällainen vapaus jättää rodun kuitenkin avoimeksi soluttautujille.

Historia:

Kun kyseessä on useiden kulttuurien yhtäikainen kehittyminen, jopa lyhyen historian kirjoittaminen veisi useita teoksia. Terraneilla on pitkällinen historia toistensa tappamisesta, joka ulottuu rodun alkuaikoihin saakka. Tämän takia he ovat tulleet varsin hyviksi sotaisissa aktiviteeteissa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped