1. Varjot lankeavat, jotta valo näkyisi kirkkaammin

1.1
Parvekkeen viileät tuulet, kilometrin kaupungin hälyn yläpuolella, kutsuivat Jumalkuningasta luokseen. Kohden taivaan riemua kohoavan valtaistuinsalin pyhät frescot ja jumalten itsensä veistämät reliefit eivät riittäneet hälventämään hänen epäilyksiään tulevaisuuden suhteen, nyt tarvittaisiin entisaikojen kuninkaiden kaltaista nopeaa ja välitöntä vallankäyttöä ja puuttumista tilanteeseen. Mutta jos edes jumalat eivät tienneet mistä tässä tilanteessa oli kyse, miten hän - tavallinen kuolevainen komealla tittelillä - voisi ratkaista tilanteen?

1.2
Viiden suuren nimeen rakennetut luostarit ovat yksitellen kaatuneet Etelän suuressa jumalkuningaskunnassa. Lopullisen rauhan muistomerkeistä kolmanneksi viimeinen, Urmaen viiden suuren luostari seisoo tuhansia vuosia sitten kanavoinnon voimalla siunatuille Jumalsodan sankareille läänitetyn Symman ja Jumalkuninkaan valtakunnan rajalla. Ehkä juuri siksi se on säilunyt turvassa uudelleen nousevan Ainoan valon temppelin fanaatikoilta.

Kanavien sukukuntien kuihduttua satoja vuosia sitten vain sanan taito ja kuuliainen asenne ovat pitäneet rajan entisen vasallin ja Jumalkuninkaan välillä rauhallisena. Nemfin valtiaat ovat ajan kuluessa kyllästyneet pienen pohjoisen valtion itsepäisyyteen ja on vain ajan kysymys ennenkuin heidän on osoitettava voimansa. Urmaen polttaminen maan tasalle toimisi hyvänä esimerkkinä. Viiden suuren liitto on Nemfin herroille symboli rauhan synnyttämästä korruptiosta ja sairaudesta maailmassa - siitä samasta sairaudesta jota kilometrien päässä siintävä kuningaskunta edustaa.

1.3
Hän on vielä nuori ja helposti ohjailtavissa. Sana siellä, toinen täällä - ja pian Jumalkuninkaan siro käsi allekirjoittaa tietämättään seuraavan suuren sodan alkulausetta. Sodan, jonka oli ennustettu alkavan vasta - kun aika olisi loppumassa, Kuolleen Jumalan Varjon langetessa yli Ainoan valon ja hänen Seitsämän ja Neljän seuraajansa noustessa kostamaan haudan takaa luodulle ja luomattomalle.

Sanastoa

Ainoan valon temppeli on Aressea - auringon, valon ja päivän jumalaa ainoana jumalanaan palveleva vaikutusvaltainen Nemfiläinen kirkkokunta. Arviolta puolet Nemfin aristokratiasta seuraa tätä kirkkokuntaa.

Jumalkuningas on Nemfin, Jumalsotien Remelistä periytyvä nukkehallitsija, jota kontrolloivat Yhdeksän valon ylintä jumalaa.

Kanavat ovat Kolmen suuren valon jumalan (Aresse, Sisesse, Nuiesse) jumalsodissa ylistämien sankarien jälkeläisiä.

Nemfi on ennen maailmaa kokonaisuudessaan hallinnun teokraattinen jumalkuningaskunta.

Symma on pieni kuningaskunta sisämeren rannalla Nemfin ja Arkontin välissä.

Viisi suurta ovat kuolemattomat ja ikuiset jumalat: Aresse, Sisesse, Sisana, Nuiesse ja Nuiana.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped