Verivalan heimoluola

  • Valmistauduttuaan luolaston tyhjentämistä varten, lähtee nelikko liikkelle. Koboldien luolaa ei ole helppo löytää, mutta Braoinin suunnistus-ja jäljitystaitojen avulla luola löytyy.
  • Luolassa he taistelevat useita koboldeja vastaan, ja vapauttavat heidän ihmisorjansa. Yksi heistä oli paikallisen myllärin tytär, ja Rahim käy saattamassa heidät takaisin Belhaimiin. Palattuaan Rahim liittyy toveriensa joukkoon ja koluaminen jatkuu. He löytävät odottamattoman liittolaisen- Synkkäpyrstö-nimisen koboldin, joka haluaa vain heimon poistuvan alueelta ja ihmisten läheisyydestä. Synkkäpyrstö lupaa auttaa, ja pieni koboldi otetaan mukaan. He myöskin vapauttavat Hakin, Synkkäpyrstön lemmikkiliskon.
  • Synkkäpyrstön avulla he välttävät ansat, ja pääsevät alempiin kerroksiin. He taistelevat slurkkia- limaista torahammaskonnaa- vastaan ja Moedingerin uniloitsun avulla yllättävät heitä vaanineet koboldit. Alemmaksi luolastoja mennään, ja sielä he kohtaavat Churgrin, koboldien jumala Vapulan papin ja tämän luurankosoturit. Taistelu on hankalahko, mutta lopulta niin pappi kuin luurangotkin ovat maassa.
  • Viimeinkin he löytävät isoimman kammion ja Verivalan heimopäällikön, Roaghazin. Tämä huutaa hriveää vihaansa ja kuinka heidän herransa Aeteperax tulee tuhoamaan heidät. Taistelu käynnistyy, ja Roaghaz ampuu loitsuja ja manauksia nelikon niskaan minkä kerkeää. Lopulta kuitenkin Sonny ampuu kohtalokkaan laukauksen suoraan liskojohtajan otsaan. Koboldit on kukistetty, ja Synkkäpyrstö vannoo vievänsä kansansa rippeet pois näiltä mailta.
  • Nelikko palaa Belhaimiin ja saa palkkionsa. Paronittarella on kuitenkin uusi pyyntö- käykää tutkimassa velhon talo, sillä se menee huutokauppaan. Velhon talo on kuitenkin mahdollisesti täynnä vaaroja, ja ketkäs olisivatkaan parempia tutkimaan tätä taloa?

Päällikkö Roaghaz

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped