Velhon salaisuudet


Hunclayn kartano
  • Valmistelujen jälkeen nelikko siirtyy Hunclayn kartanolle. Ovesta päästyään huomaavat he olevansa kieltämättä oudossa paikassa. Lähes jokainen ovi on taikalukossa, mutta onneksi he löytävät korun, joka neutralisoi loitsun. Keittiöstä he löytävät pelokkaan miehen, joka oli lukinnut itsensä huoneeseensa. Tämä mies on Hunclayn palvelija Hredon, joka oli kuullut sortumisen äänen ja nähnyt koboldeja vaanimassa taloa. Hän osaa kertoa että että yläkerran makuuhuoneeseen ei saa mennä ilman Herraa, ja kellarissa hän ei ole käynyt.
  • Yläkerrasta he löytävät ensimmäiset ongelmat. Makuuhuoneen oven ansa käräyttää Moedingerin, ja toinen ansa kutsuu paikalle taikuudella luodun karhun! Karhu tapetaan, mutta nelikko tästä häkeltyneenä ryhtyy tarkkailemaan ansoja enemmän. Observatoriossa heidän kimppuunsa käy Lodo, Hunclayn homonculus. Tämä pieni olento kuitenkin pistetään kylmäksi nopeasti.
  • Tämän jälkeen he siirtyvät kellariin. Kellarissa on tynnyrikaupalla suoloja, mikä hämmentää nelikkoa. He kuitenkin löytävät pitkän käytävän- velhon salaiset katakombit! He kulkevat eteenpäin, kunnes törmäävät outoon piruun, jonka he pakottavat takaisin hornaan. Käytävän päästä he löytävät valoseinän, jonka taakse on vangittu varjon maailmantason olento shae. Hän pyytää apua nelikolta, sillä hän ei voi kulkea valon lävitse. Velholla on pimeyden pölyä, joka tuhoaisi valokentän. He lähtevät etsimään pölyä, mutta törmäävät vain vihaiseen demoniin jonka Hunclay oli vanginnut sivukammioon. Pölyä ei löydy, mutta he löytävät muistilistan. Lista puhuu tapaamisesta "A:n liittolaisten kanssa, Mustan Vallan kontaktoinnista ja luolasta erämaassa". He lähtevät tutkimaan luolaa.
  • Luolasta he löytävät Hunclayn kahden muun palvelijan ruumiit- sekä hirvittävän olennon, joka on muistuttaa ravun ja hämähäkin risteytystä, jolla on aivoja selässä. Raskaan taistelun jälkeen olento kuolee, ja he löytävät pimeyden pölyn- ja velhon aarteen: muinaisia kirjoja jotka kertovat Pimeyden Verhosta ja sen tutkimisesta sekä Uinuvan Pimeyden Salaisuudet, kirja josta ei saada selkoa. Kirjat ja aarteet palautetaan paronittarelle, ja samalla he käyvät vapauttamassa shaen ja saavat lahjaksi tämän sapelin.
  • Parin kolmen päivän päästä järjestetään huutokauppa. Kauppaan on saapunut edustajia lähikaupungeista-ja valtioista, ja tiedossa on pitkä päivä. Huutokauppa sujuu mallikkaasti, ja nelikko tekee itsekkin ostoksia. Kun huutokauppaan osallistunut mies Clausyre paukkaa pois paikalta hävittyään kaikki huutonsa, pidetään tauko. Tauon jälkeen on vuorossa tilusten myyminen. Tämä kuitenkin keskeytyy, kun huutokauppa joutuu hyökkäyksen kohteeksi! Oudot lepakonsiipiset olennot käyvät lentäen hyökkäykseen. Olennot kaatuvat kuitenkin nopeasti nelikon edessä. Tätä seuraa hetken hengähdystauko, jonka jälkeen uusi hyökkäys alkaa- tällä kertaa taivaalta lentää tulitraakki. Tulitraakki saa pahaa jälkeä aikaan, kunnes sekin kaatuu maahan.
  • Huutokauppa tyhjennetään, ja kaikki siirtyvät pihalle. Samalla kuitenkin suunnatton karjaisu vavisuttaa maata, ja varjo lennähtää yli Belhaimin. Musta Lohikäärme! Hirviö laskeutuu lähitalon katolle, ja puhuu:

Belhaim! Minä olen Aeteperax, Lohikäärmenummen herra! Yritin hankkia omaisuuteni takaisin laillisin keinoin Clausyren avulla, mutta tämäkään ei toiminut. Kärsivällisyyteni on lopussa. Te tuotte minulle Uinuvan Pimeyden salaisuudet sekä lunnaat jokaisesta tämän kyläpahasen asukkaasta, 2000 per pää. Nämä te tuotte Pyhän Kyneriuxen Luostariin. Kukaan ei saa poistua kylästä paitsi lunnaitteni tuojat- alaiseni ovat piirittäneet kylän ja patrolloivat lähiteillä. Nämä ovat vaatimukseni, ja jos niihin ei vastata, tapan joka ikisen elävän olennon Belhaimissa, aina vanhuksista rääkyviin lapsiin!

  • Näin sanottuaan, Aeteperax lennähtää ilmaan ja katoaa taikuuden energian räjähtäessä ilmaan.

Grioth

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped