Marethílin kruunu

Intellego Mentem Corpus: Testaa kruunattavan

  • Creo Imaginem: Loistaa kruunajaisissa.
  • Creo Ignem: Korventaa väärän perillisen.

Marethílin sinettisormus

Muto Terram 5: Leimaa sinetin viimeisen päälle. Vaikea väärentää.

Creo Ignem 5: Luo pehmeää lukuvaloa käyttäjän auran mukaisesti.

Intellego Animál Aquam Herbam Terram 25: Saa 25 erilaista yleistä myrkkyä hohtamaan puolen metrin säteellä. Kolmesti päivässä. Myrkyt on erikoisesti valittu, oppineet tuntevat monia Merlockissa yleisiä kasveja ja eläimiä, joiden myrkyllisyyttä loitsu ei havaitse.

Rego Vim 50: Käskysana ja torjuva ele suojaavat loitsulta kerran päivässä, quick castingina. Jos penetration total on alle puolet sormuksen totalista, heijastaa loitsun takaisin, muuten vain pysäyttää sen.

Marethílin miekka

Pitkä, siro ja kevyt bastardimiekka

Ei käskysanoja, aktivointi tapahtuu nopeilla, koreilla pyöräytyksillä.

Creo Muto Terram: Luo terän uudelleen keskiyöllä. Aina priimakunnossa. Kuin tavallinen laatumiekka, mutta +2 vauriolla.

Rego Corpus 15: Antaa käyttäjän loikata valitsemaansa paikkaan noin 10 mentrin päähän. Ei turvallinen, mutta taidokkaasti tehty loitsu tekee tästä verraten helppoa. Loitsunheitto ei vie aikaa, mutta hyppy kyllä. Kolmesti päivässä.

Perdo Corpus 40: Surmaa osoitetun ihmisen imemällä elämän pois ja pysäyttäen sydämen. Kerran päivässä. Kymmenen metriä.

Creo Perdo Corpus: Imee surmattavasta uhrista visiä ja voimistaa käyttäjää. Kestää viitisentoista sekuntia, ja vaatii että uhri on jo maissa -- mutta on sitä tehokkaampi mitä enemmän elämänvoimaa uhrilla on jäljellä. Kerran päivässä.

Marethílin käädyt

Rego Herbam Terram Corpus 30: Estää mitään mineraalia, kasvia tai ihmistä tulemasta puolta metriä lähemmäs kantajaa. Kerran päivässä, kestää kunnes lopetetaan, mutta on epäkäytännöllinen -- aura ei mahdu majatalon ovesta. Erityisen korea, loistavan kirkas aura.

Creo Corpus 25: Lainaa kantajalle voimia (fatigue levelin verran) kerran päivässä: Velka maksetaan takaisin seuraavana keskiyönä.

Marethílin sauva

Voimia ei tunneta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped