Osa 1: Ruoste

Empty spaces - what are we living for?
Abandoned places - I guess we know the score..
On and on!
Does anybody know what we are looking for?

Arvon kolleegat,

Aivan ensimmäiseksi haluaisin toivottaa teidät mitä sydämellisimmin tervetulleiksi Garyn kaupunkiin, sekä toivottaa teille onnea ja menestystä työssänne tällä tärkeällä alueella Amerikan Yhdysvaltojen Suurten järvien tuntumassa. Toivottavasti olette jo ehtineet asettua taloksi tuohon erinomaisen vankkaluiseen rakennukseen, joka kappelin sijoituspaikaksi teidän puolestanne valittiin. Minun on annettu ymmärtää, että vaikka ko. rakennus on niin sanotusti nähnyt parempia päiviä, niin se on historiallisesti merkittävä ja sangen nimekkään amerikkalaisen arkkitehdin suunnittelema. Odotan innolla pääseväni tutustumaan kappeliin jonain myöhempänä ajankohtana, kenties peruskorjausten jälkeen.

Luonnollisesti odotan myös innolla teidän vierailuanne Chicagon kappelissa.

Excelsior!

Nikolai

Palaute

[23:39] Iso_S: Oli kivaa, että pääsin pelaamaan about kaikkea sitä, mitä ajattelin hahmon olevan :). Linda oli musta ehkä siisteintä pelissä. Tai sit Heather. Ne sitoivat hahmoja siihen vampiren peruspremissiin. Toki myöhemmissä peleissä niitä voi olla vähemmän, mutta musta ne toimivat just alussa. Ja nyt tuli fiilis, että Heather voisi olla suoraan True Bloodista, nice. Jatkossa olisi kiva nähdä hahmojen välistä interaktiota enemmän.

Jos tarkoitat pelaajahahmojen välistä, niin eiköhän sitä tulekin, kunhan pelaajat pääsevät paremmin hahmoihinsa sisälle. -Navdi

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped