John Rush

Syntyy Indianassa Evansvillessä samana päivänä, kun toinen maailmansota loppuu. Viettää lapsuuden kesät Kentuckyn puolella, äidin kotitilalla joen varressa. Vanhemmat "matkustavat" paljon, joten John ei näe heitä paljoa. Aina palatessaan reissuiltaan - yksin tai yhdessä - nämä hukuttavat Johnin tuliaisiin. Välillä John pääsee heidän mukaansa ja näkee maata rannikolta toiselle. Tottuu jo nuorena siihen, että isä omistaa useita aseita, ja että äidillä on paljon miespuolisia ystäviä. Kasvatuksessa John ei kuuntele isovanhempiaan ja saa huikentelevaisilta vanhemmiltaan vapaan kasvatuksen mallin.

On saanut (vaihteeksi) tarpeekseen isovanhemmistaan ja karkaa alkukeväästä -59. Määränpäänä on juuri Yhdysvaltain liitetty Alaskan osavaltio. John ei pääse Indianaa pidemmälle. Karkaa toisen kerran seuraavana kesänä eikä enää palaa Evansvilleen. Pääsee varastamillaan rahoilla Havaijille, joka on liitetty Valtoihin edellisenä kesänä. Kyllästyttyään paratiisisaareen työskentelee laivalla päästäkseen takaisin mantereelle. Muuttaa San Franciscoon ja menee collegeen. Rahoittaa opiskeluja ja matkoja kaikella mahdollisella työllä, jota saa - sen laatuun tai laillisuuteen katsomatta. Saa välillä rahakuoria vanhemmiltaan. Matkustaa näinä vuosina Tijuanaan ja Kuubaan.

On opiskeluvuosinaan kiinnostunut romaanisista kielistä ja lukee espanjaa ja italiaa. Opettelee myös alkeita ranskasta, portugalista, baskista ja latinasta. Alkaa piirrellä vapaa-aikanaan; tapa muodostuu myöhemmin koko ajan mukana kannetuksi lehtiöksi, joka täyttyy enimmäkseen maisemista, ihmisistä ja konstrukteista. Kuuntelee paljon musiikkia, kiertää museoita ja arvostaa taidetta ylipäätään. Päätyy 60-luvun lopulla New Yorkin yliopistoon juuri perustettuun Tisch-kouluun opiskelemaan yleistä teatteritaidetta. Käy myös yhden kesän Euroopassa.

Lapsuudessa John ei ikinä oppinut juuri katumaan tai potemaan tunnontuskia. Myöhemmin matkoillaan ja yksin asuessaan hänestä on kasvanut entistä lujaluontoisempi. Näiden ominaisuuksien myötä hän olisi ollut omiaan jatkamaan vanhempiensa viitoittamalla tiellä. John kuitenkin ymmärtää oikean ja väärän eron selvästi, ja haluaa taistella oikeaksi tuntemiensa asioiden puolella. Vaikka hän rakastaa vanhempiaan, hän ei ikinä halua kasvaa samanlaiseksi.

On lisäksi sosiaalinen, mutkaton, ihmisistä välittävä, ei stressaa liikoja ja on melko vapaamielinen. On kasvanut liian nopeasti aikuiseksi, niin hyvässä kuin pahassakin. Osaa toimia paineen alla. Sallii huumeet, muttei käytä niitä. On kokeillut maria collegessa, mutta sai siitäkin pahan tripin. Väitti myöhemmin keskustelleensa shamaanin kanssa, joka oli lepää intiaanien hautausmaalla asuntolan alla.

On nähnyt muutamia etiäisiä. Kerran John tiesi ennalta äidin tulevan kertomaan, että hän muuttaa pois maasta. Eräänä iltana John keskusteli opiskelija-asunnossa jonkin kanssa, joka halusi tulla tapaamaan Johnia ja kertoa kuinka hänestä kasvaa vielä hyvä mies. Myöhemmin hän kuuli isoisänsä kuolleen samana päivänä.

Muut hahmot

Äidin tyttönimi on Clay. Äiti on Jeffin isän serkku. Kumpikaan hahmoista ei tiedä/muista tätä pelin alkuhetkellä. Saattaa luoda jotain jännitettä jossain vaiheessa, koska syvä etelä, valkoinen perhe, musta perhe. Molemmat kotoisin Evansvillestä Kentuckystä. Johnin kavereista löytyy kolme Clivea, joista yksi on Leen exä (Leen taustoissa mainitaan Chuck-exä). Takan päällä on valokuva, jossa väkijoukosta löytyy niin Johnin vanhemmat kuin S. H. H. Barton.

Puuttuu

  • mielipiteet politiikasta ja pop-kulttuurista
  • mielipiteet kommunisteista, hipeistä ja huumeista
  • kontaktit

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped