Sääntömuutokset ja selvennykset

  • Absorption aktivoidaan vasta soakin jälkeen. Kirjan mukaan ennen tai jälkeen, joka nyt vaan on turhaa säätöä.
  • Maxing powers toimii seuraavasti: x2 Quantum Points, 1 wp ja 1 rd keskittymistä aktivoida, eli muuten kuten kirjassa, mutta aktivointiheiton nopat katsotaan suoraan onnistumisiksi.
  • Initiative phasen erillinen declare action -vaihe poistetaan. Nopeuttaa kun ei ole tarpeen käydä kahta kierrosta joka vuoro. Täten myös abort action -toiminto poistuu. Defensiivisen actionin (dodge, parry, block) voi ottaa reaktiivisesti missä tahansa kohtaa vuoroa. Huom! tää malli on itse asiassa se miten me ollaan tätä aina pelattu ja samankaltainen oli muistaakseni Exaltedissakin.
  • Dice pool penaltyt jaetaan -2:lla, pyöristys ylöspäin ja muuttuvat difficulty tresholdiksi. Koskee mm. wound penaltyjä. Woundit nyt siis 0, +1, +1, +1, +2, +2, incap.
  • Adaptopuku korvaa Eufiber-backgroundin ja toimii seuraavasti: Puku antaa kantajalleen saman edun kuin Eufiber 1, sekä suojaavaa vaatekertaa vastaavan suojan haitallisia ilmasto-olosuhteita, kuten kuumuutta tai kylmyyttä, vastaan. Puku on ohjelmoitavissa näyttämään miltä tahansa tai jopa muuttumaan käskystä näkymättömäksi. Tavallisten vaatteiden alle puettu adaptopuku ei haittaa kantajaansa millään tavalla. Rikkoutunut adaptopuku on mahdollista korjata liottamalla sitä elektrolyyttiliuoksessa.
  • Epäonnistunut power activation ei kuluta quantum-pisteitä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped