Andomicai Encounte

Male Human Paladin of Kelemvor 3
Alignment Lawful
Background Soldier
Player Visanen


Init +1
Senses Perception +3


AC 16
hp 28
Saves: Wisdom +3 , Charisma +6
Special Defenses


Speed 30'
Melee Pitkämiekka +4 (1d8+4/1d10+2)
Ranged Käsivarsijousi +3 (1d6)


Spells known
2nd (-/day):
1st (3/day):


Str 15, Dex 12, Con 15, Int 9, Wis 12, Cha 19
Prof.+2
Feats
Skills Athletics +4, Insight +3, Intimidation +6, Medicine +3
Languages Common, Dwarven
Features and traits Divine Sense 5/day, Lay on Hands (15), Dueling, Divine Smite, Divine Health, Oath of Devotion: Channel Divinity (Sacred Weapon, Turn the Unholy)


On person common clothes, holy symbol, ensignia of rank
In backback priest's kit
---- Personal notes

Andomicai on vakavamielinen, mutta ystävällinen entinen sotilas, joka on selvästi nähnyt sodan kauheudet. Näistä kokemuksistaan hän ammentaa suurta ymmärrystä sivullisten uhrien kärsimyksille, jota hän on uransa aikana joutunut näkemään liiaksikin. Vahvan uskonsa ansiosta hän sai taistelukentällä tehtäväkseen kuolleiden siunaamisen, sekä ikuiseen rauhaan saattamisen. Hänen tavallinen rauhallisuus muuttuu melkein suoranaiseksi raivoksi, mikäli hän kuulee hautojen häpäisemisestä tai vastaavasta toiminnasta. Olivat ne sitten hänen omien maanmiestensä tai entisten vihollisten.

Joukon mukaan hän on lähtenyt siinä toivossa, että pystyisi auttamaan tavallisia kansalaisia heidän suurimassa hädässään ilman komentavan upseerin ristiriitaisia käskyjä. Entisestä elämästään hän on avoin kertomaan ystävilleen, mutta selvästi jotain on tapahtunut mitä hän ei halua muistella, ja joka selvästi syö hänen sisintään. Hän perääntyi peloissaan eturintamalta ja jätti hyvän ystävänsä vihollisten käsiin eikä ole kuullut hänestä sen jälkeen. Huhut taistelun jälkeen kertoivat, että kaikki kiinnijääneet hirtettiin ja jätettiin roikkumaan korppien syötäviksi. Kelemvorin uskoon hän kääntyi, koska haluaa korvata tämän hirveän tekonsa Isaacille.

Joukon kahden vilunkipeliä harrastavan toimiin hän ei ole puuttunut vielä, mutta mikäli esimerkiksi köyhän talonpojan viimeisiä hopeita vietäisiin, niin Andomicailla saattaisi olla asiaan sanottavaa. Kuitenkin ryhmän jäseninä hän arvostaa sekä Chuckia, että Xavoria suuresti ja näkee heidän toimistaan aina hyvän aikeen. Xavorin taustasta Andomicai ei ole udellut, jos on huomannut kumppanin ahdingon puheenaiheen noustessa.

Kromnirin kanssa hän on keskustellut uskon asioista, ja Andomicai arvostaa suuresti hänen antaumustaan tehtävälleen. Myös Kromnirin asenne on ollut yksi päätekijöistä, miksi Andomicai ei edes harkitsisi ryhmästä lähtemistä. Kuinka usein löytää henkilön joka on yhtä valmis auttamaan vähempiosaisia?

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped