Hahmotaustaa

Hahmonne ovat olleet yhdessä jo jonkin aikaa. Seikkailunne ovat olleet tiukkoja ja olette auttaneet paljon Teränpiirron kylän alueen ihmisiä, ja olette saaneet kiitosta niin kansalta kuin Herttuatar Morwen Teränpiirrolta. Näiden seikkailujen aikana olette tutustuneet toisiinne ja oppineet luottamaan toveriin vieressänne. Voitte keksiä hahmoillenne jonkin sankarityön tai suuren häpeän aiheen, jotain mikä ei ehkä ole julkisesti niin tunnettu. Heitän PJ:nä palloa pelaajille oman yhteisen historianne nimissä pelin aikana eikä sitä tarvitse välttämättä miettiä etukäteen.

Hahmotaustat voivat yllä muuten lyhyitä ja niissä voisi keskittyä 3-4 tapahtumaan hahmon elämässä; millainen hän on, mistä hän tuli, mikä sai hänet seikkailijan uralle ja aikaisemmin mainittu sankarityö/häpeä. Hahmonne ovat kotoisin jostakin päin tunnettua Faerunia, mutta seikkailunne ovat pääasiallisesti tapahtuneet Teränpiirron kylän ympärillä. Ehkä hahmosi on kotoisin kylästä?

Teknistä

Ammatit: Barbarian, Bard, Cleric, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Ranger, Rogue, Sorcerer, Warlock & Wizard.
Rodut: Dwarf, Elf, Gnome, Half-Elf, Halfling, Half-Orc, Human & Tiefling.
Alingment: Mikä tahansa ei-paha. Yeah I went there.
Statit: Joko "basic array" eli 15, 14, 13, 12, 10, 8 tai heittämällä 4d6 (-pienin luku) ja järjestelemällä statteihin. Yksi lista, ja nopanheiton jälkeen ei saa vaihtaa basic arrayhyn.
Aloitusrahat: Olette suorittaneet hienoja tekoja ja saaneet palkkioita, mutta nyt on ollut hieman hiljainen kausi....rahanne alkavat olla lopussa. Jokaisella on 50 gp:ta taskussa. Muistakaa että ammattiluokkanne ja taustanne antavat teille omaisuutta josta ei tarvitse maksaa, kuten aseita ja haarniskoita.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped