Diomira on Antean mantereen etelä-osassa oleva pieni kaupunki valtio. Se sijaitsee Lustian kuningaskunnan ja Tarnin valtakunnan välissä. Valtansa ja alueensa Diomiran on onnistunut säilyttää Lohikäärmeliiton kanssa perustetun liittouman ansiosta.

Diomirasta pohjoiseen ovat kesyttämättömät tasangot, joilla vaeltaa huomattavat määrät villipetoja sekä vähemmän sivityneitä kansoja. Pohjoisella tiellä matkaavia kehoitetaan varovaisuuteen eikä yksin matkustamista suositella.

Diomiraa hallitsee tällä hetkellä keisarinna Lavinia Demianos. Keisarinnan neuvonantajana toimii Lady Ecestria, joka on myös Lohikäärmeliiton edustaja Diomirassa. Diomira on jaettu viiteen pienempään alueeseen, joita jokaista hallitsee paroni, ja keskimmäistä kreivi. Näiden viiden vastuulla on pitää kunkin alueen linnoitus miehitettynä ja armeija puolustus valmiina.

Diomiran vauraus muodostuu etenkin pohjoisessa olevista rikkaista kaivoksista, joista saadaan ensi luokkaista terästä sekä runsaasta kaupankäynnistä Lustian ja Tarnin välillä, joka kulkee Diomiran läpi. Lisäksi Diomiran kaupungissa on laaja satama ja osaavat laivan rakentajat, jonka takia monet laivat varustautuvat ja kunnostavat aluksensa satamassa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped