15-vuotias Lavinia Demianus on edesmenneen keisarinna Ledia Demianuksen tytär ja Diomiran nykyinen hallitsija. Iästään johtuen monet palatsin virkailijat eivät vielä usko että nuori tyttö kykenee hallitsemaan ja ohittavatkin hänet monissa päätöksissä. Lisäksi monet kansalaisista uskovat, että Diomiraa hallitseekin lady Ecestria, Diomirassa oleva Lohikäärmeliiton edustaja ja keisarillisen suvun neuvonantaja.

Lavinia on kuitenkin monia ikäisiään älykkäämpi ja kykenee varsin hyvin hahmottamaan palatsin poliittiset juonittelut. Hän on kerännyt ympärilleen joukon luotettavia avustajia ja tukijoita, joiden avulla hän hiljalleen oli keräämässä takaisin menettämäänsä valtaa. Greisharin vallankaappaus kuitenkin on muuttanut kokonaan vallantasapainon ja tämän takia Lavinia on nyt pakosalla sankarien matkassa, kohteenaan muinainen Alesian keisarikunnan kruunu, joka Ecestrian mukaan saa Lavinian vakiinnuttamaan valtansa ja pakottamaan Greisharin vetäytymään.

Demianus suku on hallinnut Diomiraan sen perustamisesta lähtien ja joidenkin historioitsien mukaan suku on lähtöisin jo Alesian ajoista ja on mahdollisesti peräti osa sen aikaista keisarillista sukupuuta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped