Kategoriassa Darkmoon Vale -seikkailut

Fear to Tread

11.02.09 (Navdi, Andy, Arkhios, Deus, Jere, Samuli)

"Fools rush in where angels fear to tread." - Alexander Pope

Haukkanotkoon saapuu idealistinen, nuori uudisraivaaja täynnä tarmoa ja toivoa tulevasta. Viettäessään iltaa Istuvassa Ankassa hän tarjoaa juomia väelle ja kerskuu löytäneensä koskemattoman lehdon täynnä arvokasta eebenpuuta. Lehdon sijaintia hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan. Jonkun huomauttaessa Lumber Consortiumin yksinoikeudesta kaataa eebenpuuta, hän heilauttaa kättään huolimattomasti ja nauraa: "Mitä he nyt minusta, olen vain yksi mies. Kai nyt vapaa andoranilainen saa kaataa puuta missä lystää?" Seuraavana päivänä mies löytyy kuolleena kaupungin ulkopuolelta. Murha-ase, metsurin kirves, jonka terä on kuivuneen veren, hiusten ja luunpalasten peitossa, löytyy ruumiin vierestä.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Lumber Consortiumiin kuulumaton metsuri löytyy murhattuna, eikä varmasti viimeinen. Sheriffi Baleson päättää kuitenkin, että liika on liikaa. Hän lupaa tuntuvan palkkion pitävistä todisteista, joilla murhaaja tai murhaajat saadaan oikeuden eteen.

Saavuttuaan Haukkanotkoon saatuaan ennustuksen serkkunsa kohtalosta, Iacobus ryhtyy heti tutkimaan asiaa, ja sattuman ohjaamana päätyy paikallisen sekalaisen seurakunnan joukkoon.
Jaahas, tämä hommahan on ihan selvästi Rodrikin heiniä!
Oi saamari, tää kuulostaa pirun hyvältä!

Aarteet ja palkkiot

  • Tinahaukat - Fenn, Irdan, Damian, Rodrik ja Iacobus ovat nyt sheriffi Balesonin apulaissheriffejä.
  • Dawnflower armor - Vihertävänkeltaisesta metallista valmistettu rintapanssari, johon on kuvattuna kultainen nouseva aurinko. Haarniska on vastaanotettaessa paksun rasvakarstakerroksen peitossa, niinkuin sen kantaja olisi palanut elävältä. Kantaja voi kerran päivässä aktivoida hohtavan kehrän, joka näyttää siltä kun kantaja olisi liekeissä ja hänellä olisi palavat siivet selässään. Tämä efekti on kauhistuttava katsoa vähäisemmille pahuuden olennoille. (+1 Breastplate. 1/Day CL 1 Dancing Lights (1 min.), jonka aikana evil alignment olentoihin 10' säteellä katsotaan heitetyn Cause Fear, jonka Will Save DC on 10 + kantajan Cha. Yli 5 HD olennot ovat immuuneja efektille. Vaatii DC 20 UMD tai Divine Caster level aktivoida. Aktivointi on standard action, joka ei provosoi AOO:a. Ainoastaan Good aligned medium humanoidit voivat aktivoida esineen.)
  • Handy Haversack - Hyvin kuluneen ja vanhan näköinen reppu punertavaa nahkaa, jossa on lukuisia taskuja. Repun taskuista löytyy (hankalasti sauman sisään kätkeytyneinä)... :
    • "Rusakonloikka" - Luinen sormus, joka näyttää kahdelta pitkäraajaiselta rusakolta juoksemassa peräkanaa, kullakin etujalat edellä juoksevan takajalkojen välissä (Ring of Jumping).
    • Jalokiviä! - 4 rubiinia, joiden yhteisarvo on 2000 gp
  • Jätinkaatajat - 5 Giant-Bane -vasamaa.
  • MWK Chain Shirt
  • MWK Silvered Kukri
Damian: Dawnflower
Rodrik: Haversack, vasamat
Irdan: Rusakonloikka
Iacobus: 1 rubiini, mwk kukri ja mwk chain shirt
Fenn: 3 rubiinia.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped