Kategoriassa Darkmoon Vale -seikkailut

Forsaken Boons

03.03.09 (Deus, Arkhios, Jere, Lehmuska, Navdi)

Sillä välin kun hyökättyyn leiriin lähti joukko tukkilaisia ja seikkailijoita, hätääntyneinä Haukkonotkossa lähetettiin myös muihin leireihin ryhmiä tarkistamaan, onko kaikki kunnossa. Jo päivän jälkeen kaikki ryhmät olivat tulleet takaisin. Näistä yksi toi tosin huonoja uutisia.

"Jotain kummallista siellä oli meneillään. Hakkuutyöt seisoivat vaikka töitä riittäisi. Tukkijätkät siellä istuvat mökeissään, eivätkä sano juuri mitään. Yritimme patistella töihin, mutta niin laiskasti yrittivät, ettei siitä apua ollut. Vieläpä pomokin on siellä toisaalla niin ei ole ketään patistelemassa kunnolla!"

Kyseinen leiri sijaitsee Droskmere-joen pohjoispuolella, vaarallisen lähellä vuoria. Huhuja kulkee jos jonkinlaisia, toinen toistaan hullumpia. Paluun tehnyt ryhmä tuntuu oudon pelokkaalta. Sen leirin tukkilaiset olivat niin kummallisia. Karskeimmat korstothan sinne pistettiin, eivät kuulemma pelkää edes jättejä! Vaan miten on nyt?

Rahiseva, kolkko ääni tuvan perältä: "Minä en pelkää. Lähden matkaan. Jos siellä sitten on kuopattavaa, niin enpä tullut turhaan lähteneeksi." -Nurn Grissil

Aarteet ja palkkiot

  • Metsän Kirous - Pikimusta kokonaan eebenpuusta tehty kirves on koristeltu lukemattomin syvennyksin. Kirotusta eebenpuusta vapautunut energia on antanut sille kummallisia ominaisuuksia varsinkin muuta puumateriaalia vastaan. +1 darkwooden battleaxe, joka puolittaa puun hardnessin (5 -> 2).
  • Ihmeiden sormus, osa 28 - Aaltojen muotoja mukaileva vaaleansinisestä jalokivestä tehty sormus antaa jo pelkällä olemuksellaan tunteen meren raikkaista tuulista. Efektiivisesti sormus on Ring of Water Walking.
  • 900 kultapalaa korvakoruina, kaulakoruina, sormuksina, rannerenkaina, kultana, hopeana ja platinana.
Näähän me oikeastaan jaettiin jo. Nurn kirves (arvalla), Grunga sormus, Galdur puolet rahoista, Iacobus toinen puolisko.

Kalenteri

Tapahtumaketju alkaa 23. Gozrania. Ryhmä palaa takaisin muiden tukkilaisten kanssa 25. Gozrania. Leiri Viisi on tietojen mukaan 'lakkautettu tuottamattomuuden takia'.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped